malgos2 15.02.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z okna to nawet ladnie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzien dobry. Ciekawe, czy ten snieg w ogole kiedys przestanie padac... słyczałam wersję,że w połowie kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Z okna to nawet ladnie wyglada... z mojego na pewno ładnie nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dzien dobry. Ciekawe, czy ten snieg w ogole kiedys przestanie padac... słyczałam wersję,że w połowie kwietnia wypluj te słowa trzy razy przez lewe ramię akurat wtedy kiedy się buduję i chcę robić wykończeniówkę, to musi być zajebista zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie ma sie co wsciekac na cos, na co nie mamy zadnego wplywu... Ale sposob, w jaki miasto obchodzi sie ze sniegiem jest beznadziejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie ma sie co wsciekac na cos, na co nie mamy zadnego wplywu... Ale sposob, w jaki miasto obchodzi sie ze sniegiem jest beznadziejny. otóż to ...szkoda nerwów Pomyslcie jak bosko mają narciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.02.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 No to połamania nart im życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 a jak dobrze mają własciciele noclegów w górach, co? zarobią krocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.02.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie ma sie co wsciekac na cos, na co nie mamy zadnego wplywu... Ale sposob, w jaki miasto obchodzi sie ze sniegiem jest beznadziejny. Fakt, ale i tak sie wsciekam za niecale dwa tygodnie przeprowadzka ... juz sobie wyobrazam jak bedzie mieszkanie i chalupa wygladac, jak chlopaki beda sie krecic w te i nazad po tej bryndzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przechodzilam przez to w grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Małgoś,ale w grudniu nie było śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Taaaaaaaaa, jasne. I w ogole nie bylo -17 stopni i nie dlatego mi araukaria zamarzla i w ogole bylo cieplutko. Skleroza to nie choroba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 był śnieg pamietam o biednej arukariii o diabelnym mrozie, ale śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Nie ma sie co wsciekac na cos, na co nie mamy zadnego wplywu... Ale sposob, w jaki miasto obchodzi sie ze sniegiem jest beznadziejny. Fakt, ale i tak sie wsciekam za niecale dwa tygodnie przeprowadzka ... juz sobie wyobrazam jak bedzie mieszkanie i chalupa wygladac, jak chlopaki beda sie krecic w te i nazad po tej bryndzy Kochana, Ty się ciesz, że to śnieg, a nie błotnista breja... Mopem machniesz i po krzyku... Gratuluję przeprowadzki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 i z czego się cieszyć normalnie wpdałam dzisiaj na działce w śnieg taki że ledwo wylazłam więcej jak do pół uda jutro chyba umrę ze strachu jak chłop ze szwagrem będę z dachu zrzucać bo już nie ma co liczyć że sam spadnie a kominy ledwo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 u nas cale szczescie nie padalo. witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 u nas sypie od piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 i z czego się cieszyć normalnie wpdałam dzisiaj na działce w śnieg taki że ledwo wylazłam więcej jak do pół uda jutro chyba umrę ze strachu jak chłop ze szwagrem będę z dachu zrzucać bo już nie ma co liczyć że sam spadnie a kominy ledwo widać U mnie są tylko tunele porobione do garażu i do podjazdu. Dziś dziecka już nie widziałam zza nich, nawet bąbel od czapki całkiem się schował Czyli 110 cm śniegu na podwórku mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 był śnieg pamietam o biednej arukariii o diabelnym mrozie, ale śnieg No byl, byl... Przeciez temperatura nie spada nagle z +30 do -25. Miedzy tym zawsze jakis snieg spadnie. A teraz to jest istne przegiecie sniegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 eeeee tam przegięcie, zima jest, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts