wu 18.02.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 dzień dobry normalnie dziewczyny oszalałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.02.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 pozwolę sobie na pewną prywatę u Malgos Może ktoś z Was zna język Rosyjski i może mi pomóc, albo ma pomysł jak znaleźć w necie hurtownie farmaceutyczne w Rosji?? Wczoraj siedziałam nad tym długo i poznajdywałam całą masę firm zajmujących się farmaceutykami, ale jak wśród nich odnaleźć tylko hurtownie?? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzień doberek wiosna idzie http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/f030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.02.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hejka!! MonikaC - optymistka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Hejka!! MonikaC - optymistka! U mnie +5 w cieniu wszystko się topi a braciak zwala śnieg i lód z dachu - matko ile tego tam było 30-40 cm samego lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ... no coś w tym kurcze jest ja dziś wracałam od siebie okular na nos nawdziałam bo takie śliczne słoneczko świaciło super mniej super, ze jak to się wszystko stopi to się utopię... ale to szczegół Małgoś... Ty wiesz, że przed naszymi bliźniakami są segmenty... ciekawe ozdoby balkonów tam u nich wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 u nas slonce i plus8 Malgoska wstawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzien dobry Paniom i Panom. Korzystajac z pieknego dnia wzielam sie za... sprzatanie. Ulozylam rzeczy w szafce w lazience, musze poszukac inspiracji jak poukladac rzeczy na polkach, zeby bylo ladnie, ale zeby mi sie oltarzyk nie zrobil. Jeszcze mi zostala podloga, ale musze najpierw odpoczac z Wami. Dzieki za zyczenia dla kota, dostal kabanosa z kangura i mruczal jedzac. Nitu, a jakiez to ozdoby, pokazesz? Magi, nie znam rosyjskiego, ale malka zna. Markotko, nie ma sprawy. Znajdowanie rzeczy niedostepnych w Polsce sprawia mi duza przyjemnosc jak zauwazylas. Wlasnie stwierdzilam, ze musze miec do kompletu kubek na szczoteczki, no nie da sie bez niego... Nowe wyzwanie na dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzien dobry Paniom i Panom. Nitu, a jakiez to ozdoby, pokazesz? nie no nie pokaże bo nie mam fotki... ale na domach tam wisi dokładnie taki napis "czujemy sie oszukani przez developera" a ich lokalizacja to jakies 200mb od naszego bliźniaka no aż się zatrzymałam z wrażenia.... nie wiem czy się nie przespaceruje i nie zapytam w czym rzecz... moja babska ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nooooooooooo, mnie by zzarla calkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 kro pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzien dobry Paniom i Panom. Nitu, a jakiez to ozdoby, pokazesz? nie no nie pokaże bo nie mam fotki... ale na domach tam wisi dokładnie taki napis "czujemy sie oszukani przez developera" a ich lokalizacja to jakies 200mb od naszego bliźniaka no aż się zatrzymałam z wrażenia.... nie wiem czy się nie przespaceruje i nie zapytam w czym rzecz... moja babska ciekawość mnie zżera Czy chcesz sie dopisac do listy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dzien dobry Paniom i Panom. Nitu, a jakiez to ozdoby, pokazesz? nie no nie pokaże bo nie mam fotki... ale na domach tam wisi dokładnie taki napis "czujemy sie oszukani przez developera" a ich lokalizacja to jakies 200mb od naszego bliźniaka no aż się zatrzymałam z wrażenia.... nie wiem czy się nie przespaceruje i nie zapytam w czym rzecz... moja babska ciekawość mnie zżera Czy chcesz sie dopisac do listy? A gdzie ta lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ... te laska... z czym byś połączyła taki kamień... pytam o kolor matrix poler http://www.kamico.com.pl/img/site/oferta_kamienia/granity/Matrix_polerowany.jpg lub to samo w szczotkowane... http://www.kamico.com.pl/img/site/oferta_kamienia/granity/Matrix_szczotkowany.jpg kolor to szarosrebrny... no to teraz gadaj... wszyscy gadajcie.... co do tego.. szarość, bordo.... białe? ps... o jakiej liście mowa... bo dopisać sięmogem zawsze, ale lubię wiedzieć za czym kolejka się wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A na co ten kamien pojdzie? Mozna roznie myslec, albo isc w zimne - biale, niebieskie, szare, albo w kontrast - czerwien, oranz - w zasadzie do tego wszystko pasuje, bordo chyba tez w takiej wersji "eleganckiej" (bardziej do tego pierwszego, bo drugie u mnie jest takie niebieskawe - do tego raczej nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 A na co ten kamien pojdzie? już Cię kochanie informuje Mozna roznie myslec, albo isc w zimne - biale, niebieskie, szare, albo w kontrast - czerwien, oranz - w zasadzie do tego wszystko pasuje, bordo chyba tez w takiej wersji "eleganckiej" (bardziej do tego pierwszego, bo drugie u mnie jest takie niebieskawe - do tego raczej nie). już Cię kochanie informuje to blat... do łazienki.... kamień jest szary.. taki jak na pierwszej focie miałam w ręce... szczotkowanego nie... ale nie wydaje mi się ze to kolor jest inny tylko powłoka, a zdjęcie tak jest po prostu zrobione... marzy mi się, to będzie główny dekor łazienki... nie wiem może bordowa mozaika w brodziku... szara podłoga... białe meble pod blatowe i TO.... czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 OK. Mam wszystko. A sciany jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 OK. Mam wszystko. A sciany jakie? bez ustaleń jeszcze bardzo mi się ten kamień podoba... i kurde chce go jakoś ładnie "ubrać" ps czytam ten wewątek... to takie mam oczy a jestem dopiero w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 jaki watek? jaka lista? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts