Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pozwolę sobie na pewną prywatę u Malgos :lol:

Może ktoś z Was zna język Rosyjski i może mi pomóc, albo ma pomysł jak znaleźć w necie hurtownie farmaceutyczne w Rosji??

Wczoraj siedziałam nad tym długo i poznajdywałam całą masę firm zajmujących się farmaceutykami, ale jak wśród nich odnaleźć tylko hurtownie??

Będę wdzięczna za pomoc :)

... no coś w tym kurcze jest :) ja dziś wracałam od siebie okular na nos nawdziałam bo takie śliczne słoneczko świaciło :) :D :D :D

super :)

mniej super, ze jak to się wszystko stopi to się utopię... ale to szczegół :(

Małgoś... Ty wiesz, że przed naszymi bliźniakami są segmenty... ciekawe ozdoby balkonów tam u nich wiszą :o

Dzien dobry Paniom i Panom.

Korzystajac z pieknego dnia wzielam sie za... sprzatanie. :lol: :lol: :lol: Ulozylam rzeczy w szafce w lazience, musze poszukac inspiracji jak poukladac rzeczy na polkach, zeby bylo ladnie, ale zeby mi sie oltarzyk nie zrobil. :roll: Jeszcze mi zostala podloga, ale musze najpierw odpoczac z Wami.

Dzieki za zyczenia dla kota, dostal kabanosa z kangura i mruczal jedzac. :lol: :lol: :lol:

Nitu, a jakiez to ozdoby, pokazesz? 8)

Magi, nie znam rosyjskiego, ale malka zna. 8)

Markotko, nie ma sprawy. Znajdowanie rzeczy niedostepnych w Polsce sprawia mi duza przyjemnosc jak zauwazylas. :wink:

Wlasnie stwierdzilam, ze musze miec do kompletu kubek na szczoteczki, no nie da sie bez niego... :roll: Nowe wyzwanie na dzis. 8)

nie no nie pokaże bo nie mam fotki... ale na domach tam wisi dokładnie taki napis "czujemy sie oszukani przez developera" a ich lokalizacja to jakies 200mb od naszego bliźniaka :p no aż się zatrzymałam z wrażenia....

nie wiem czy się nie przespaceruje i nie zapytam w czym rzecz... moja babska ciekawość mnie zżera :p

nie no nie pokaże bo nie mam fotki... ale na domach tam wisi dokładnie taki napis "czujemy sie oszukani przez developera" a ich lokalizacja to jakies 200mb od naszego bliźniaka :p no aż się zatrzymałam z wrażenia....

nie wiem czy się nie przespaceruje i nie zapytam w czym rzecz... moja babska ciekawość mnie zżera :p

Czy chcesz sie dopisac do listy?

:wink:

Czy chcesz sie dopisac do listy?

:wink:

A gdzie ta lista? :lol: :lol: :lol:

... te laska... z czym byś połączyła taki kamień... pytam o kolor

matrix

poler

http://www.kamico.com.pl/img/site/oferta_kamienia/granity/Matrix_polerowany.jpg

lub

to samo w szczotkowane...

http://www.kamico.com.pl/img/site/oferta_kamienia/granity/Matrix_szczotkowany.jpg

kolor to szarosrebrny... no to teraz gadaj... wszyscy gadajcie....

co do tego.. szarość, bordo.... białe?

ps... o jakiej liście mowa... bo dopisać sięmogem zawsze, ale lubię wiedzieć za czym kolejka się wlecze :p

A na co ten kamien pojdzie? :roll:

Mozna roznie myslec, albo isc w zimne - biale, niebieskie, szare, albo w kontrast - czerwien, oranz - w zasadzie do tego wszystko pasuje, bordo chyba tez w takiej wersji "eleganckiej" (bardziej do tego pierwszego, bo drugie u mnie jest takie niebieskawe - do tego raczej nie).

A na co ten kamien pojdzie? :roll:

już Cię kochanie informuje :p

Mozna roznie myslec, albo isc w zimne - biale, niebieskie, szare, albo w kontrast - czerwien, oranz - w zasadzie do tego wszystko pasuje, bordo chyba tez w takiej wersji "eleganckiej" (bardziej do tego pierwszego, bo drugie u mnie jest takie niebieskawe - do tego raczej nie).

już Cię kochanie informuje :p

to blat... do łazienki....

kamień jest szary.. taki jak na pierwszej focie miałam w ręce... szczotkowanego nie... ale nie wydaje mi się ze to kolor jest inny tylko powłoka, a zdjęcie tak jest po prostu zrobione...

marzy mi się, to będzie główny dekor łazienki... nie wiem może bordowa mozaika w brodziku... szara podłoga... białe meble pod blatowe i TO....

czekaj