Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czeee Anja. Watek tu: http://forum.muratordom.pl/spie-na-wentylacja-i-reku-zenujaca-odpowiedzialnosc-wykon,t180480.htm

Lista... Na razie tez nie wiem jaka. :roll: :roll: :roll:

Nitu, ja bym to widziala tak (oczywiscie jak mowi Irma jest nieskonczenie wiele dobrych rozwiazan): sciany jakas gleboka, ciemna czerwien (moze z polyskiem - jedna z tych farb dla srok mi sie przypomina), takie prawie bordo, do tego ten srebrny kamien a szafki na przyklad czarne (chociaz to zmora to sprzatania). Jesli biale szafki to na wysoki polysk... :roll: Mozaika to juz dla mnie za duzo, moze jakies plytki w kolorze sciany albo alternatywne jakies rozwiazanie... :roll: Idealnym otoczeniem bylby tez tynk wenecki, bo moglabys miec go rowniez w kabinie. Ten kamien jest bardzo dekoracyjny, dobrze by bylo nie robic mu duzej konkurencji w sensie "ruchu" na plaszczyznie. Jak dasz mozaike to bedzie sie za duzo "ruszalo". Ale ja nie musze miec racji... :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaki fajny wątek. Kaźda okazja jest dobra żeby sobie popluć jadem :wink: . Małgoś, słońce, a przypomnisz ty powracającym z głębokiem zaspy, jak to jest z betonówką bis vel franiówką? Bo nie będę z czystego, obszczymurskiego lenistwa przedzierać się przez 40 stron komentów. Wiem, wstyd mnie ogrania, ale to lenistwo jest motorem postępu, a wstyd tylko zaciemnia obraz :D :D :D

Jaki fajny wątek. Kaźda okazja jest dobra żeby sobie popluć jadem :wink: . Małgoś, słońce, a przypomnisz ty powracającym z głębokiem zaspy, jak to jest z betonówką bis vel franiówką? Bo nie będę z czystego, obszczymurskiego lenistwa przedzierać się przez 40 stron komentów. Wiem, wstyd mnie ogrania, ale to lenistwo jest motorem postępu, a wstyd tylko zaciemnia obraz :D :D :D

Slonce - 13.03, tak zarzadzila Rasia i ja nie mam nic do powiedzenia. 8) Jestes back-back, czy tylko przelotem?

Sure, sliczne sarenki. :) To Twoje? :lol: :wink:

Slonce - 13.03, tak zarzadzila Rasia i ja nie mam nic do powiedzenia. 8) Jestes back-back, czy tylko przelotem?

Sure, sliczne sarenki. :) To Twoje? :lol: :wink:

I hope back-back :wink:

No to welcome back. :)

Arnika, a dlaczego na 8.03? :roll:

Bo będą mi wylewki robić i musi być już ciepło.....

A mogło by być już ciepło od poniedziałku, bo i wodę robimy.....

No to trzymam kciuki za pogode. 8)

Wiecie co? Mam nienormalnego tego drugiego sasiada tez. Przyszedl P. do domu, byla gdzies 10:35, pokazywalam mu, co w lazience wymyslilam, a ten zaczal do nas walic w drzwi i pretensje ma, ze mu halas robimy, a on o wpol do piatej wstaje do pracy. :o To kuuuuuuuuuuuuuu^%wa, niech sobie a) zmieni prace b) kupi stopery c) wyciszy sciane, bo jak jego corka zaczyna wyc o 8 rano, kiedy ja odsypiam moja nocna prace, to sie nikt mna nie przejmuje. P. mu powiedzial, zeby na policje dzwonil. :lol: :lol: :lol: Idiota jeden. Oni maja salon tam gdzie nasza sypialnia i ja musze ich glosnych smiechow sluchac swiatek - piatek z rana. Zaczne chyba w sciane walic, albo odkrece kiedys w niedziele o 6 rano jakas metallike. :evil: :evil: :evil:

Dobra muzyka świetnie robi upierdiwym sąsiadom - śmiechnij się.

U mnie na ulicy walka o miejsca do parkowania, więc też jest fajnie :) Co prawda już nieco śniegu spłynęło, ale ostatnio sąsiadka vis a vis zrobiła mi wjazd, żebym zabierała ten samochód. Wychodzę - a tam stoi jakiś grat.

- Czy ja wyglądam na posiadaczkę takiego złoma ? - spytałam.

- Ale proszę go zabrać

NIezła jeeeeeeeeest :):):)