malgos2 18.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Czeee Anja. Watek tu: http://forum.muratordom.pl/spie-na-wentylacja-i-reku-zenujaca-odpowiedzialnosc-wykon,t180480.htm Lista... Na razie tez nie wiem jaka. Nitu, ja bym to widziala tak (oczywiscie jak mowi Irma jest nieskonczenie wiele dobrych rozwiazan): sciany jakas gleboka, ciemna czerwien (moze z polyskiem - jedna z tych farb dla srok mi sie przypomina), takie prawie bordo, do tego ten srebrny kamien a szafki na przyklad czarne (chociaz to zmora to sprzatania). Jesli biale szafki to na wysoki polysk... Mozaika to juz dla mnie za duzo, moze jakies plytki w kolorze sciany albo alternatywne jakies rozwiazanie... Idealnym otoczeniem bylby tez tynk wenecki, bo moglabys miec go rowniez w kabinie. Ten kamien jest bardzo dekoracyjny, dobrze by bylo nie robic mu duzej konkurencji w sensie "ruchu" na plaszczyznie. Jak dasz mozaike to bedzie sie za duzo "ruszalo". Ale ja nie musze miec racji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jaki fajny wątek. Kaźda okazja jest dobra żeby sobie popluć jadem . Małgoś, słońce, a przypomnisz ty powracającym z głębokiem zaspy, jak to jest z betonówką bis vel franiówką? Bo nie będę z czystego, obszczymurskiego lenistwa przedzierać się przez 40 stron komentów. Wiem, wstyd mnie ogrania, ale to lenistwo jest motorem postępu, a wstyd tylko zaciemnia obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Wiosna się zbliża!!! Już widać sarny na łąkach!! Zima długo nie potrwa! http://img28.imageshack.us/img28/1273/sarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jaki fajny wątek. Kaźda okazja jest dobra żeby sobie popluć jadem . Małgoś, słońce, a przypomnisz ty powracającym z głębokiem zaspy, jak to jest z betonówką bis vel franiówką? Bo nie będę z czystego, obszczymurskiego lenistwa przedzierać się przez 40 stron komentów. Wiem, wstyd mnie ogrania, ale to lenistwo jest motorem postępu, a wstyd tylko zaciemnia obraz Slonce - 13.03, tak zarzadzila Rasia i ja nie mam nic do powiedzenia. Jestes back-back, czy tylko przelotem? Sure, sliczne sarenki. To Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Sure, sliczne sarenki. To Twoje? niee... ...moje nie siedzą w takich zaspach (swoją droga dawno nie przebiegały).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Małgoś na 8 marca poproszę o piękną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.02.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Jaki fajny wątek. Kaźda okazja jest dobra żeby sobie popluć jadem . Małgoś, słońce, a przypomnisz ty powracającym z głębokiem zaspy, jak to jest z betonówką bis vel franiówką? Bo nie będę z czystego, obszczymurskiego lenistwa przedzierać się przez 40 stron komentów. Wiem, wstyd mnie ogrania, ale to lenistwo jest motorem postępu, a wstyd tylko zaciemnia obraz Slonce - 13.03, tak zarzadzila Rasia i ja nie mam nic do powiedzenia. Jestes back-back, czy tylko przelotem? Sure, sliczne sarenki. To Twoje? I hope back-back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No to welcome back. Arnika, a dlaczego na 8.03? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No to welcome back. Arnika, a dlaczego na 8.03? Bo będą mi wylewki robić i musi być już ciepło..... A mogło by być już ciepło od poniedziałku, bo i wodę robimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No to welcome back. Arnika, a dlaczego na 8.03? Bo będą mi wylewki robić i musi być już ciepło..... A mogło by być już ciepło od poniedziałku, bo i wodę robimy..... No to trzymam kciuki za pogode. Wiecie co? Mam nienormalnego tego drugiego sasiada tez. Przyszedl P. do domu, byla gdzies 10:35, pokazywalam mu, co w lazience wymyslilam, a ten zaczal do nas walic w drzwi i pretensje ma, ze mu halas robimy, a on o wpol do piatej wstaje do pracy. To kuuuuuuuuuuuuuu^%wa, niech sobie a) zmieni prace b) kupi stopery c) wyciszy sciane, bo jak jego corka zaczyna wyc o 8 rano, kiedy ja odsypiam moja nocna prace, to sie nikt mna nie przejmuje. P. mu powiedzial, zeby na policje dzwonil. Idiota jeden. Oni maja salon tam gdzie nasza sypialnia i ja musze ich glosnych smiechow sluchac swiatek - piatek z rana. Zaczne chyba w sciane walic, albo odkrece kiedys w niedziele o 6 rano jakas metallike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Dobra muzyka świetnie robi upierdiwym sąsiadom - śmiechnij się. U mnie na ulicy walka o miejsca do parkowania, więc też jest fajnie Co prawda już nieco śniegu spłynęło, ale ostatnio sąsiadka vis a vis zrobiła mi wjazd, żebym zabierała ten samochód. Wychodzę - a tam stoi jakiś grat. - Czy ja wyglądam na posiadaczkę takiego złoma ? - spytałam. - Ale proszę go zabrać NIezła jeeeeeeeeest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2010 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Chyba musze poszukac swoich starych plyt. Ale na miejsce do parkowania to nie zadziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 ale spuszczenie powietrza z koła już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.02.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 wpadam tylko z cześć....bo padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Czesc Maleczko. Ja bym temu sasiowi spuscila, ale wiesz co... Tylko, ze mogloby mu sie to spodobac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2010 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 wpadam tylko z cześć....bo padam To cześć i pa Odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale spuszczenie powietrza z koła już działa Alez Ty brutalna jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale spuszczenie powietrza z koła już działa Alez Ty brutalna jestes. To nie ja :) Ja jestem jak anielica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ale spuszczenie powietrza z koła już działa Alez Ty brutalna jestes. To nie ja :) Ja jestem jak anielica No tak, sorry... To jestesmy 2 anielice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 ... no tak one się tu cichaczem komplementują, a o mnie zapominają.... nie ładnie Przecie ja tez kcem być i jestem zresztą jak ta ...... no....... anielica PS dawaj projekta balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts