malgos2 19.02.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 eee... baby budowlane ... co mam wpisać w googlarkę by mi pokazała kuwety do rozrabiania cementu/betonu? A to musi cos specjalnego byc? Moja mama wziela kocia kuwete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 eee... baby budowlane ... co mam wpisać w googlarkę by mi pokazała kuwety do rozrabiania cementu/betonu? A to musi cos specjalnego byc? Moja mama wziela kocia kuwete. tak... musi być duuuuże by mi mogło posłużyć jako forma małego oczka wodnego... tylko nie wiem jak sobie to wygooglac... kuweta nie działa gdzieś był wątek o szarościach... szukam jasne szare do polookania....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 eee... baby budowlane ... co mam wpisać w googlarkę by mi pokazała kuwety do rozrabiania cementu/betonu? A to musi cos specjalnego byc? Moja mama wziela kocia kuwete. tak... musi być duuuuże by mi mogło posłużyć jako forma małego oczka wodnego... tylko nie wiem jak sobie to wygooglac... kuweta nie działa gdzieś był wątek o szarościach... szukam jasne szare do polookania....? Ma. http://forum.muratordom.pl/wnetrza-w-szarosciach-inspiracje,t128294.htm Ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witanko serdeczne Nitka, poszukaj producentów oczek wodnych, jeżeli tego szukasz kompozyt wychodzi taniej niż beton i nie ma potrzeby zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witanko serdeczne Nitka, poszukaj producentów oczek wodnych, jeżeli tego szukasz kompozyt wychodzi taniej niż beton i nie ma potrzeby zbrojenia dzięki Króliczku a co u Ciebie słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witanko serdeczne Nitka, poszukaj producentów oczek wodnych, jeżeli tego szukasz kompozyt wychodzi taniej niż beton i nie ma potrzeby zbrojenia dzięki Króliczku a co u Ciebie słychać ? jutro cisnę na Polanicę tak ogólnie, to ok...ino żona ma wonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witanko serdeczne Nitka, poszukaj producentów oczek wodnych, jeżeli tego szukasz kompozyt wychodzi taniej niż beton i nie ma potrzeby zbrojenia dzięki Króliczku a co u Ciebie słychać ? jutro cisnę na Polanicę tak ogólnie, to ok...ino żona ma wonty żony tak mają i trzeba to przetrzymac deska czy błazeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 parapet czy boazeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hejka Matko nie nadążam za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Monia tłumacze :snowboard czy narty Marta, obstawiam u Królika boazerie my tez jutro smigamy tydzień luzzzzzzzzzzzu ...mrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy Nitka, to duże plastikowe do betonu, to się kastra nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witanko serdeczne Nitka, poszukaj producentów oczek wodnych, jeżeli tego szukasz kompozyt wychodzi taniej niż beton i nie ma potrzeby zbrojenia dzięki Króliczku a co u Ciebie słychać ? jutro cisnę na Polanicę tak ogólnie, to ok...ino żona ma wonty żony tak mają i trzeba to przetrzymac deska czy błazeria? i to i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Marta, obstawiam u Królika boazerie my tez jutro smigamy tydzień luzzzzzzzzzzzu ...mrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy tera śmigam na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Marta, obstawiam u Królika boazerie my tez jutro smigamy tydzień luzzzzzzzzzzzu ...mrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyy tera śmigam na parapecie zdrajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Lomatko, o czym Wy tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Cześć Matko jaki królik - o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.02.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 czesc narciarze i parapeciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 dzień dobry Małgoś dla mnie to też czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2010 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 moje ulubione especially for you : http://www.youtube.com/watch?v=ih6W19KTlZo&feature=player_embedded#at=69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2010 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 moje ulubione especially for you : http://www.youtube.com/watch?v=ih6W19KTlZo&feature=player_embedded#at=69 To jej nagadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts