Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nitka jeszcze nie wie, ze w tym wieku to juz trzeba uwazac, ale niedlugo sie przekona. :lol: :lol: :lol: :wink:

no nieeeeee :x

nie dość że mi wiek wypomina to jeszcze tusze :x a ja Cię miałam za koleżankę :x

phi....

po gadżdety se do mnie przyjedziesz, proszem paniom :roll:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka jeszcze nie wie, ze w tym wieku to juz trzeba uwazac, ale niedlugo sie przekona. :lol: :lol: :lol: :wink:

no nieeeeee :x

nie dość że mi wiek wypomina to jeszcze tusze :x a ja Cię miałam za koleżankę :x

phi....

po gadżdety se do mnie przyjedziesz, proszem paniom :roll:

Ja Ci tylko mowie, co wiem z doswiadczenia jako starsza kolezanka, wszystko przed Toba. :lol: :lol: :lol: :p

Czesc Staruchy :lol:

Odnośnie odchudzania poprę Małgoś, niestety magiczna 30 już tak chętnie nie pozbywa się nadmiaru tłuszczyków wszelakich i trzeba porządnie ćwiczyć, żeby trochę się ich pozbyć. No albo porządny stres jest zbawienny.

Wczoraj stanęłam na wagę i można było usłyszeć wielki jęk!! nie wagi co prawda ale mój :roll: Jak widać stresu u mnie niet :lol:

je tam :)

ja jestem pewna, że "wagowo" to ja Was obie bije na głowie :p a stres mi nie potrzebny, kompleksów raczej niet, niestety :) piesze niestety bo może gdyby były to bym się katowała siłownią :p

...za to fryteczki z kurczaczkiem i surówką z marcheweczki i jabłuszka w ilościach hurtowych :p.... nie odmawiam sobie nigdy :)

Heeeeej,

Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... :lol: :lol: :lol: Zreszta Rasi i Wioli tez nie. 8)

To mnie daaawno nie widziałaś! :-? I już się boję, że nie poznasz 13 marca... :roll: :(

Cze Synek!!! :lol: :lol: :lol:

Widzialam Cie na zdjeciach z tournee i wszystko mialas na miejscu. :lol: 8)

Na miejscu to ja wszystko mam... :oops: ... tylko dlaczego coraz więcej... :roll: :evil:

Heeeeej,

Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... :lol: :lol: :lol: Zreszta Rasi i Wioli tez nie. 8)

To mnie daaawno nie widziałaś! :-? I już się boję, że nie poznasz 13 marca... :roll: :(

Cze Synek!!! :lol: :lol: :lol:

Widzialam Cie na zdjeciach z tournee i wszystko mialas na miejscu. :lol: 8)

Na miejscu to ja wszystko mam... :oops: ... tylko dlaczego coraz więcej... :roll: :evil:

Weeeeeeeeeeeeeeez przestan, bo ja sie powinnam schowac w mysia dziure jak tak mowisz. :roll:

Ja nie będę zaprzeczac bo grzecznośc mi nie pozwala.

ALe łaskawie dopominam się któryś raz z kolei o zdjecia całej łazienki. Miały już być. Ja bez zdjec całosci nie jestem w stanie niczego zobaczyć, bo pojedyncze zdjecia przedmiotów nic do mnie nie mówią :oops: