nitubaga 21.02.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nitka jeszcze nie wie, ze w tym wieku to juz trzeba uwazac, ale niedlugo sie przekona. no nieeeeee nie dość że mi wiek wypomina to jeszcze tusze a ja Cię miałam za koleżankę phi.... po gadżdety se do mnie przyjedziesz, proszem paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nitka jeszcze nie wie, ze w tym wieku to juz trzeba uwazac, ale niedlugo sie przekona. no nieeeeee nie dość że mi wiek wypomina to jeszcze tusze a ja Cię miałam za koleżankę phi.... po gadżdety se do mnie przyjedziesz, proszem paniom Ja Ci tylko mowie, co wiem z doswiadczenia jako starsza kolezanka, wszystko przed Toba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Czesc Staruchy Odnośnie odchudzania poprę Małgoś, niestety magiczna 30 już tak chętnie nie pozbywa się nadmiaru tłuszczyków wszelakich i trzeba porządnie ćwiczyć, żeby trochę się ich pozbyć. No albo porządny stres jest zbawienny. Wczoraj stanęłam na wagę i można było usłyszeć wielki jęk!! nie wagi co prawda ale mój Jak widać stresu u mnie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 je tam ja jestem pewna, że "wagowo" to ja Was obie bije na głowie a stres mi nie potrzebny, kompleksów raczej niet, niestety piesze niestety bo może gdyby były to bym się katowała siłownią ...za to fryteczki z kurczaczkiem i surówką z marcheweczki i jabłuszka w ilościach hurtowych .... nie odmawiam sobie nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 czesc laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ehhh... Dziewczyny... co Wy wiecie o zabijaniu... tfuu - zbijaniu... po 40! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Małgoś, ciekawie się w tej Twojej betoniarni robi A licencję na zabijanie ... tfu ... zbijanie po 40 mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Małgoś, ciekawie się w tej Twojej betoniarni robi A licencję na zabijanie ... tfu ... zbijanie po 40 mam!!! To podziel się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Heeeeej, Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... Zreszta Rasi i Wioli tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 berek hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Heeeeej, Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... Zreszta Rasi i Wioli tez nie. To mnie daaawno nie widziałaś! I już się boję, że nie poznasz 13 marca... Cze Synek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Heeeeej, Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... Zreszta Rasi i Wioli tez nie. To mnie daaawno nie widziałaś! I już się boję, że nie poznasz 13 marca... Cze Synek!!! Widzialam Cie na zdjeciach z tournee i wszystko mialas na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.02.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Heeeeej, Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... Zreszta Rasi i Wioli tez nie. To mnie daaawno nie widziałaś! I już się boję, że nie poznasz 13 marca... Cze Synek!!! Widzialam Cie na zdjeciach z tournee i wszystko mialas na miejscu. Na miejscu to ja wszystko mam... ... tylko dlaczego coraz więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Heeeeej, Braza, Ty przecinku, Ciebie to wszystko nie dotyczy... Zreszta Rasi i Wioli tez nie. To mnie daaawno nie widziałaś! I już się boję, że nie poznasz 13 marca... Cze Synek!!! Widzialam Cie na zdjeciach z tournee i wszystko mialas na miejscu. Na miejscu to ja wszystko mam... ... tylko dlaczego coraz więcej... Weeeeeeeeeeeeeeez przestan, bo ja sie powinnam schowac w mysia dziure jak tak mowisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.02.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 To ja, dla rozładowania tematu powiem ci małgoś, że masz prześliczny zegar, do łazienki, w dzienniku właśnie byłam boski, wisi już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja nie będę zaprzeczac bo grzecznośc mi nie pozwala. ALe łaskawie dopominam się któryś raz z kolei o zdjecia całej łazienki. Miały już być. Ja bez zdjec całosci nie jestem w stanie niczego zobaczyć, bo pojedyncze zdjecia przedmiotów nic do mnie nie mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zegar wisi. Cierpliwosci, czekamy na a) pojemnik na szczoteczki (kurde nie wiem, co z tym sklepem, nie odpowiadaja mi... ) b) kumpla, ktory zrobi zdjecia (pojechal do NY i nie wiadomo kiedy wroci ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 No wiesz?? Jasny gwint, poczekam do 13-go marca....akurat mam ur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Narobie sie zdjec a Wy i tak powiecie, ze nic nie widac. Aaaa i jeszcze zarowke musze dokupic do kinkietu, a nigdzie takiej zdobyc nie moge. Irma, especially for you. http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/sypialnia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts