Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello. :)

Na gorze sypialnia, na dole garderoba, chcialam wkleic zblizenie ale mi sie znowu na czerwono zaczelo robic. :-? Nie zajelo mi az tak dlugo, ale mialam juz szkielet wczesniej robiony. No i to prymityw straszliwy jest przeciez. :roll: Nawet sie nie nauczylam jeszcze robic widoczku za oknem. Lecialam z manualem poki mi starczylo cierpliwosci - dobre sa tez samouczki na youtube.

Nelcia, na razie, to mnie krew zalewa, bo raz mam na czerwono, raz na niebiesko, a raz mi sie caly system zawiesza. :-?

Tobie zadedykuje zdjecia lazienki. :lol: :wink:

to ja od kilku stron czekam, specjalnie czekam na zdjecia całosci a Ty tak bezczelnie mnie omijasz? Ignorujesz??

Wybaczyłam z wysiudaniem mnie z listy na ostatniej imprezie, na której byłam u Ciebie bo Królik sie wciął, no ale teraz przeginasz.....

Nelcia, na razie, to mnie krew zalewa, bo raz mam na czerwono, raz na niebiesko, a raz mi sie caly system zawiesza. :-?

Tobie zadedykuje zdjecia lazienki. :lol: :wink:

to ja od kilku stron czekam, specjalnie czekam na zdjecia całosci a Ty tak bezczelnie mnie omijasz? Ignorujesz??

Wybaczyłam z wysiudaniem mnie z listy na ostatniej imprezie, na której byłam u Ciebie bo Królik sie wciął, no ale teraz przeginasz.....

tez nie mam dedykacji :)