wiolasz 22.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Daj spokój Marek, Ty jesteś rodzynek na forum, ciężko Cię nie zauważyć. Nawet powitania masz oddzielne. Ja muszę sie przebijać w tłumie kobiet budujących i jeszcze mnie olewają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 22.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Daj spokój Marek, Ty jesteś rodzynek na forum, ciężko Cię nie zauważyć. Nawet powitania masz oddzielne. Ja muszę sie przebijać w tłumie kobiet budujących i jeszcze mnie olewają.. no z tym powitaniem to musiałem wcześniej stanac na palcach i pomachać kredkami nad tłumem kobiet zgromadzonych gęsto w jednej z naw forum ale fakt że tak trafiam jakos na mało męskie wątki... niemniej żeby zaraz rodzynek.. już raczej z racji studium przypadku to 'kosmonauta' jest lepszym określeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.02.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Nelcia, na razie, to mnie krew zalewa, bo raz mam na czerwono, raz na niebiesko, a raz mi sie caly system zawiesza. Tobie zadedykuje zdjecia lazienki. to ja od kilku stron czekam, specjalnie czekam na zdjecia całosci a Ty tak bezczelnie mnie omijasz? Ignorujesz?? Wybaczyłam z wysiudaniem mnie z listy na ostatniej imprezie, na której byłam u Ciebie bo Królik sie wciął, no ale teraz przeginasz..... Ktoś tu ma dziś zły humor, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Neli, coś Ty, humor mam super. Rewelacyjny ale łazienka moja byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dobry wieczór ja tak bezinteresownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 a ja tylko powiem czesc i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobraaaa Wiola, lazienka bedzie, ale dopiero w przyszlym tygodniu bedzie pojemnik na szczoteczki no i jeszcze musze zaczekac, az go Nitka odbierze i on trafi do mnie, wiec w sumie to... najwczesniej 13-ego. Marku, super jest ten deptak, ktory wkleiles wiesz gdzie. Szkoda, ze jeszcze nie mialam okazji przejsc sie tym cudem. Ide pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Małgoś, ciekawie się w tej Twojej betoniarni robi A licencję na zabijanie ... tfu ... zbijanie po 40 mam!!! To podziel się!!! Lenistwo!!! Z lenistwa wielu rzeczy nie żresz, bo nie chce Ci się robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Małgoś, ciekawie się w tej Twojej betoniarni robi A licencję na zabijanie ... tfu ... zbijanie po 40 mam!!! To podziel się!!! Lenistwo!!! Z lenistwa wielu rzeczy nie żresz, bo nie chce Ci się robić Cos w tym jest. Mnie sie nie chce nawet chodzic na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.02.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 bul, bul, bul, tu Nelli spod piany, czy zostałam odnaleziona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2010 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Chodzenie na zakupy jest passe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2010 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No jest passe, ale alma mnie tez wkurza chwilami, dlatego czasami wole isc sama kupic, a jak nie pojde to mam najwyzej diete. Nelli, no nie znalazlam Cie, chyba slepa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 CzescCholercia, na żywo muszę obaczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.02.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Doberek A czy mamy już jakąś listę chętnych na Franiówkę?? Zwłaszcza z okolic Wawki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 dzień dobry słoneczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 boberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzien dobry. Sloneczko sliczne, zostanie juz tak? To kto chce otworzyc liste tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja bym chciala, ale niestety nie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 ja bym chciala, ale niestety nie tym razem No wieeeeeeeem. Nastepna imprezka w czerwcu. Uprasza sie o wpisywanie na liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 23.02.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hm, koncepcja czytania co drugiej strony nie sprawdziła się...jakos tak mialam ostatnio poczucie, że rozumiem coraz to mniej i jeszcze lista, która umknela mi całkowicie ja się chcę wpisać gdzie ta lista psze Pań wystawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts