Nelli Sza 25.02.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Jakoś tak dziwnie bez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Haloo!!gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Malgos pojaw sie znowu potrzebuje przepis na Twoj vinegret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 W związku z tym, że mój wyjazd na narty stoi pod bardzo dużym znakiem zapytania, to nieśmiało się wpisuję na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Czeeee. Bylam wczoraj na spotkaniu wspolnoty P., a tam wielkie jaja, bo na administratora doniesiono do prokuratury, wiec juz nie mialam sily wlaczac kompa... Anja, vingrette: ocet i oliwa w proporcji 1:2, musztarda, czosnek, sol, pieprz, ewentualnie estragon. Sol mieszasz najpierw z octem, a potem dodajesz reszte et voila. Uaktualniam liste: 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 a ja dostalam wyplate moge szalec (i co dziwne dostalam sporo wiecej niz normalnie a powinnam dostac za 3/4 miesiaca reszte zaplacic ma Zus, dzwonic do firmy i wyjasniac czy zostawic to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jak juz dostalas kase to nikt Ci nie ma prawa jej odebrac. Siedz cicho lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.02.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Przeiez z zusu nie dostaniesz innego przelwu, zus przelwa do firmy a ona tobie, tez tak mam ze jak jestem na zwolnieniu to mam wyzsza wyplate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tez bym sobie na zwolnieniu posiedziala... Ostatnio sie dowiedzialam od swojego najdluzszego stazem ucznia, ze jedyne, co mu sie nie podoba w moich lekcjach to to, ze ja nigdy nie jezdze na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tez bym sobie na zwolnieniu posiedziala... Ostatnio sie dowiedzialam od swojego najdluzszego stazem ucznia, ze jedyne, co mu sie nie podoba w moich lekcjach to to, ze ja nigdy nie jezdze na wakacje. To chyba niezły komplement, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Przeiez z zusu nie dostaniesz innego przelwu, zus przelwa do firmy a ona tobie, tez tak mam ze jak jestem na zwolnieniu to mam wyzsza wyplate za 24 dni lutego mial mi zaplacic pracodawca, reszte zus myslisz ze to tak szybko działa? ja sie nie znam na zwolnieniach, chyba zadzwonie do ksiegowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Bo zus liczy wszystkie dni, łącznie z niedzielami i sobotami.Pracodawca daje mu stawkę dzienną jaka u ciebie wychodzi i ilosć dni na zwolnieniu a ZUS mnoży tę stawke przez ilosć dni. Dlatego na zwolnieniu więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tez bym sobie na zwolnieniu posiedziala... Ostatnio sie dowiedzialam od swojego najdluzszego stazem ucznia, ze jedyne, co mu sie nie podoba w moich lekcjach to to, ze ja nigdy nie jezdze na wakacje. To chyba niezły komplement, co? No moze, ale zeby mi tak ktos placil za te wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Bo zus liczy wszystkie dni, łącznie z niedzielami i sobotami. Pracodawca daje mu stawkę dzienną jaka u ciebie wychodzi i ilosć dni na zwolnieniu a ZUS mnoży tę stawke przez ilosć dni. Dlatego na zwolnieniu więcej tak tez powiedziała moja mama. bo jak sobie przypominam listy plac z firmy to pracowdowca tylko czesc wynagrodzenia przelewa, mam dziewczyny na L4 wiec pamietam, ze znikały w koncu z lp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.02.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tez bym sobie na zwolnieniu posiedziala... Ostatnio sie dowiedzialam od swojego najdluzszego stazem ucznia, ze jedyne, co mu sie nie podoba w moich lekcjach to to, ze ja nigdy nie jezdze na wakacje. To chyba niezły komplement, co? No moze, ale zeby mi tak ktos placil za te wakacje... musisz isc do "normalnej" pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Tez bym sobie na zwolnieniu posiedziala... Ostatnio sie dowiedzialam od swojego najdluzszego stazem ucznia, ze jedyne, co mu sie nie podoba w moich lekcjach to to, ze ja nigdy nie jezdze na wakacje. To chyba niezły komplement, co? No moze, ale zeby mi tak ktos placil za te wakacje... musisz isc do "normalnej" pracy Najpierw musze to w czerwcu przejsc, moze wtedy mnie ktos zatrudni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.02.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Hej Malgos dlaczego administracje w prokuraturze wyladowala? Wasza kase na wodke wydlala czy co? Ja tesknie za nieplatnymi wakacjami...rany niech sie juz tek krysys skonczy co znowu pojde na swoje.... od poltora roku jestem na "normalnym" etacie....rany co za katastrofa... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Obciazali wspolnote kosztami niewynikajacymi z umowy, na przyklad jakiejs firmie zasponsorowali zmiane systemu komputerowego (mozna sie tylko domyslac, dlaczego), doliczali jakies ekstra koszty za wode i co, dzisiaj przyszedl list, ze za sama wode wisza nam 1700 zl, to sobie mozna wyobrazic, ile kasy wisza ludziom, skoro zarzadzaja 103 budynkami. Masakra normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Bo zus liczy wszystkie dni, łącznie z niedzielami i sobotami. Pracodawca daje mu stawkę dzienną jaka u ciebie wychodzi i ilosć dni na zwolnieniu a ZUS mnoży tę stawke przez ilosć dni. Dlatego na zwolnieniu więcej tak tez powiedziała moja mama. bo jak sobie przypominam listy plac z firmy to pracowdowca tylko czesc wynagrodzenia przelewa, mam dziewczyny na L4 wiec pamietam, ze znikały w koncu z lp To troche długie do tłumaczenia bo zależy od ilosci pracowników zatrudnianych i statusu pracodawcy. ALe w każdym razie pracodawca rozlicza sie z ZUS między sobą a pracownica i tak kasę w terminie dostaje. Spoko maroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 No prosze, jaki fajny ten ZUS a tak wszyscy narzekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts