malka 28.02.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 ja pierdutkam....znów nastukały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dobry wieczór Anusia Dejw to teraz taki chętny do wyjazdu ciekawe co powie jak spojrzy pierwszy raz w te malusie oczka i poczuje jak malusia łapeczka zaciska się na Jego palcu Tez tak mysle. Ale on pewnie przewiduje dluzsze Helenki zasiedzenie u mamy. codziennie Dejw gada z Helka zeby juz do niego przyszla, ale ona twarda jest nie chce wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dobrze, ze Helenka ma wlasne zdanie. Prosze sie nie krepowac... 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czesc O matko, Rasie i Irmę poznam?? łał.. ps. weź Ty sobie uaktualnij komentarze w stopce, bo za długo mi się otwierają, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czesc O matko, Rasie i Irmę poznam?? łał.. ps. weź Ty sobie uaktualnij komentarze w stopce, bo za długo mi się otwierają, co? a że mnie poznasz to już się nie cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Magi, ja od dłuższego czasu już wiem, że bedziesz, kochana nie chciałabym tego za nic przeagapić dla mnie to oczywista oczywistość ps. jeśli to jakoś pomijająco zabrzmiało to wyżej to sorki, ale uwierz mi, wielki to zaszczyt dla mnie zobaczyć Cię na żywo w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry poniedziałkowo ja na 90% przyjeżdżam z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Magi, ja od dłuższego czasu już wiem, że bedziesz, kochana nie chciałabym tego za nic przeagapić dla mnie to oczywista oczywistość ps. jeśli to jakoś pomijająco zabrzmiało to wyżej to sorki, ale uwierz mi, wielki to zaszczyt dla mnie zobaczyć Cię na żywo w końcu nie no ja żartowałam nie masz za co przepraszać też się bardzo cieszę, że Cię poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Czesc O matko, Rasie i Irmę poznam?? łał.. ps. weź Ty sobie uaktualnij komentarze w stopce, bo za długo mi się otwierają, co? no mnie widziała i już w doopie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Heeeej. Wiola, Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem. Lidzia, uaktualniam: 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma Malka, a Ty czekasz na jakis specjalny numerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Malka, a Ty czekasz na jakis specjalny numerek? To jakaś obietnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Malka, a Ty czekasz na jakis specjalny numerek? To jakaś obietnica Kochana, z Toba moglabym codziennie. Duch sie pojawil, jak mi sie tu nie wpisze to ma prze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U Ciebie Małgoś jeszcze nie bylam Witam zatem...i przyszlam się na listę zapisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U Ciebie Małgoś jeszcze nie bylam Witam zatem...i przyszlam się na listę zapisać . Bardzo sie ciesze. Zezmalzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U Ciebie Małgoś jeszcze nie bylam Witam zatem...i przyszlam się na listę zapisać . Bardzo sie ciesze. Zezmalzem? Się zobaczy..jak bedzie grzeczny to go zabiorę A będzie któras z małżem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U Ciebie Małgoś jeszcze nie bylam Witam zatem...i przyszlam się na listę zapisać . Bardzo sie ciesze. Zezmalzem? Się zobaczy..jak bedzie grzeczny to go zabiorę A będzie któras z małżem? Nelka i Lidszu na 90%. No i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cze Małgosia Dawno mnie nie było, ale to wszystko przez Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cze Małgosia Dawno mnie nie było, ale to wszystko przez Ciebie Sorry... Przyjezdzasz do mnie 13-ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.03.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 U Ciebie Małgoś jeszcze nie bylam Witam zatem...i przyszlam się na listę zapisać . Bardzo sie ciesze. Zezmalzem? Się zobaczy..jak bedzie grzeczny to go zabiorę A będzie któras z małżem? Nelka i Lidszu na 90%. No i ja. A tak na poważnie...mąż po 2 tyg. L-4 i nadal cierpiący. Jak wydobrzeje to będziemy razem jak nie to będę sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Cze Małgosia Dawno mnie nie było, ale to wszystko przez Ciebie Sorry... Przyjezdzasz do mnie 13-ego? Niestety. Znowu nie. Ale to Cię i tak nie ominie. Zamierzam sobie zrobić wycieczkę do Krakowa w tym roku na kilka dni. Tak w drugiej połowie czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts