anjamen 01.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 spac, spac, a tam od razu spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jak to milo, ze skonczylam robote na dzisiaj. Wreszcie moge isc pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 dlugo sie kapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jeszcze nie poszlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Faktycznie jest jeden a ma dwa pawilony A na klimeckiego co jest?? A czego Ty nauczasz ze tak chcetnie skoro swit do ciebie przychodza na lekcje? Witek jest jeden, ale ma dwa pawilony, to fakt i ja z tego drugiego mam hokerka przy barku dużo za niego nie dałam, ceny w granicach rozsądku, w tym pawilonie są głównie łóżka, krzesła, meble kuchenne z BRW, lampy.... ja uważam, że tam warto podjechać, ale zależy po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Faktycznie jest jeden a ma dwa pawilony A na klimeckiego co jest?? A czego Ty nauczasz ze tak chcetnie skoro swit do ciebie przychodza na lekcje? Witek jest jeden, ale ma dwa pawilony, to fakt i ja z tego drugiego mam hokerka przy barku dużo za niego nie dałam, ceny w granicach rozsądku, w tym pawilonie są głównie łóżka, krzesła, meble kuchenne z BRW, lampy.... ja uważam, że tam warto podjechać, ale zależy po co No to moze tam bylas 100 lat temu, bo jak ja bylam, to przecietna kanapa kosztowala 10 000. A juz w temacie lazienek nie bylo absolutnie nic ciekawego. Moze sie zmienilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a w którym pawilonie byłaś?? W tym od tyłu? ja tam patrzyłam za łóżkiem dla Dawidka i najdroższe było za 1500 zł. To chyba nie tak dużo Siostra męża kupiła tam wypoczynek za 2300 zł, więc w dość normalnej cenie. Kupowała 2 miesiace temu. A mój hokerek... niecałe 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 a w którym pawilonie byłaś?? W tym od tyłu? ja tam patrzyłam za łóżkiem dla Dawidka i najdroższe było za 1500 zł. To chyba nie tak dużo Siostra męża kupiła tam wypoczynek za 2300 zł, więc w dość normalnej cenie. Kupowała 2 miesiace temu. A mój hokerek... niecałe 200 zł Taka bylam tam zakrecona, ze juz nie pamietam... Bylam tam, gdzie meble glownie do jadalni i chyba jakies lozka. Mnie chodzilo o marmorino, wiec tam poszlismy i byly tam tez lazienkowe rzeczy na dole, ale nie bylo jakichs ladnych aranzacji specjalnie, a wszystko to samo co gdzie indziej. A w tym drugim pawilonie tez sa lazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.08.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 nie i wjazd do drugiego jest gdzie indziej monsz mi mówi, że ten wjazd jest przed wiaduktem nad autostradą, jak jedzie się z Trzebini, czyli jeszcze nawet przed LM, a drugi pawilon jest juz za wiaduktem, to ten droższy nie wiem, czy dobrze to napisałam, bo ciągłam chopa za nogę, żeby mi powiedział jak Ci to wyjaśnić i on trochę taki zaspany mi to tłumaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2008 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 OK, bendem pamietac (sprobuje). Dzieki. No to ja bylam tam, gdzie sa lazienki, bo chodzilo mi o to marmorino. Dlatego sie zrazilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ja byłam tam gdzie drożej i upatrzyliśmy sobie super wielgachną rogówkę za ok 4 tysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzien dobry wczoraj padlam ale juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzien dobry wczoraj padlam ale juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 dzień dobry ja wczoraj po zestawieniu przed 1.00 ostatnich kompotów też padłam.. dziś wstać nie miałam siły i cały wieczór jeszcze robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 A u mnie leje od rana, jest ciemno i ponuro. Obudzic sie nie moge w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 malgos - ciesz się - u nas taka duchota, ponad 30 stopni - modlimy się o deszcz i ochłodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ale tutaj to niekoniecznie musi oznaczac ochlodzenie. Beton paruje i dzungla sie robi. Chociaz teraz chyba faktycznie jest przyjemnie. Moze sie pozbieram i gdzies sie przejdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.08.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Jak paruje to znaczy że chłodzi u nas przed chwilą troszkę spadło ale niestety niewiele. burza przeszła bokiem - a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Ale juz widze, ze slonce wylazi, chyba jednak z ochlodzenia nici. Dobrze, ze mam winko w lodowce, zaraz sie do niego dobiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Malgos wypila winko i zniknela witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts