Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie jest jeden a ma dwa pawilony :)

A na klimeckiego co jest??

A czego Ty nauczasz ze tak chcetnie skoro swit do ciebie przychodza na lekcje? :)

Witek jest jeden, ale ma dwa pawilony, to fakt 8)

i ja z tego drugiego mam hokerka przy barku :wink:

dużo za niego nie dałam, ceny w granicach rozsądku, w tym pawilonie są głównie łóżka, krzesła, meble kuchenne z BRW, lampy....

ja uważam, że tam warto podjechać, ale zależy po co :wink:

Faktycznie jest jeden a ma dwa pawilony :)

A na klimeckiego co jest??

A czego Ty nauczasz ze tak chcetnie skoro swit do ciebie przychodza na lekcje? :)

Witek jest jeden, ale ma dwa pawilony, to fakt 8)

i ja z tego drugiego mam hokerka przy barku :wink:

dużo za niego nie dałam, ceny w granicach rozsądku, w tym pawilonie są głównie łóżka, krzesła, meble kuchenne z BRW, lampy....

ja uważam, że tam warto podjechać, ale zależy po co :wink:

No to moze tam bylas 100 lat temu, bo jak ja bylam, to przecietna kanapa kosztowala 10 000. A juz w temacie lazienek nie bylo absolutnie nic ciekawego. Moze sie zmienilo. :roll: :roll: :roll:

a w którym pawilonie byłaś??

W tym od tyłu?

ja tam patrzyłam za łóżkiem dla Dawidka i najdroższe było za 1500 zł. To chyba nie tak dużo :wink:

Siostra męża kupiła tam wypoczynek za 2300 zł, więc w dość normalnej cenie. Kupowała 2 miesiace temu. A mój hokerek...

niecałe 200 zł :wink:

a w którym pawilonie byłaś??

W tym od tyłu?

ja tam patrzyłam za łóżkiem dla Dawidka i najdroższe było za 1500 zł. To chyba nie tak dużo :wink:

Siostra męża kupiła tam wypoczynek za 2300 zł, więc w dość normalnej cenie. Kupowała 2 miesiace temu. A mój hokerek...

niecałe 200 zł :wink:

Taka bylam tam zakrecona, ze juz nie pamietam... :roll: :roll: :roll: Bylam tam, gdzie meble glownie do jadalni i chyba jakies lozka. Mnie chodzilo o marmorino, wiec tam poszlismy i byly tam tez lazienkowe rzeczy na dole, ale nie bylo jakichs ladnych aranzacji specjalnie, a wszystko to samo co gdzie indziej. A w tym drugim pawilonie tez sa lazienki?

nie 8)

i wjazd do drugiego jest gdzie indziej :wink:

monsz mi mówi, że ten wjazd jest przed wiaduktem nad autostradą, jak jedzie się z Trzebini, czyli jeszcze nawet przed LM, a drugi pawilon jest juz za wiaduktem, to ten droższy :wink:

nie wiem, czy dobrze to napisałam, bo ciągłam chopa za nogę, żeby mi powiedział jak Ci to wyjaśnić i on trochę taki zaspany mi to tłumaczył... :lol: :lol: