markoto 02.03.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja nie wiem czy ona jakichs planow mezowych nie ma w zwiazku z soba czy malka albo Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 trzymam kciukory za patyne a Pani architekt skad wiedziala o P? No wlasnie nie wiem... Mozliwe, ze z wysylki mailowej, albo z ktoregos z ogloszen. Markotko o ile ja sie znam na samochodach to u rasi jest 5 miejsc, wiec jeszcze po drodze Ducha zabierzecie. zawsze pytajcie, bedziecie wiedziec jak najlpeiej dotrzec do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 trzymam kciukory za patyne a Pani architekt skad wiedziala o P? No wlasnie nie wiem... Mozliwe, ze z wysylki mailowej, albo z ktoregos z ogloszen. Markotko o ile ja sie znam na samochodach to u rasi jest 5 miejsc, wiec jeszcze po drodze Ducha zabierzecie. zawsze pytajcie, bedziecie wiedziec jak najlpeiej dotrzec do klienta Wiem, wiem, ale to dopiero jak sie okaze, ze kontakt skuteczny byl. Marta, przypuszczam, ze watpie. Nie wykrecisz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 O! Widzę że już wbiłyśmy się z Irmą się na listę... Proszę tam dopisać Malkę, którą porywamy po drodze... Rasia, wiesz,że ja Ciebie werylove, ale raczej porwac się nie dam Jeśli przyjadę to zapewne wczesnym wieczorem i wolałabym własnym jeździdłem, co by w razie czego bez mieszania innym w planach wrócic. Jeśli masz wolne miejsca, to plissssssssssssssss porwij Barranki j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 O! Widzę że już wbiłyśmy się z Irmą się na listę... Proszę tam dopisać Malkę, którą porywamy po drodze... Rasia, wiesz,że ja Ciebie werylove, ale raczej porwac się nie dam Jeśli przyjadę to zapewne wczesnym wieczorem i wolałabym własnym jeździdłem, co by w razie czego bez mieszania innym w planach wrócic. Jeśli masz wolne miejsca, to plissssssssssssssss porwij Barranki j Oooooo, baranki 2, Irma i markotka sie jeszcze zmiesci. Malka, Ty wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka, Ty wiesz co... a czy kurna na wróżkę wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka, Ty wiesz co... a czy kurna na wróżkę wyglądam No masz przyjechac, bo Cie nie bede lubic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej Laski. Bardzo mi milo, ze ktos tu jeszcze mnie lubi. Tak wiec wpisuje zuzke z malzem i markotke. Kala, a Ty??? Beauty... No kurde, no... 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. Nitka, jestem w kontakcie z Panem, zdaje sie, ze jutro by to bylo, wlasnie zapytalam o godziny. Dam Ci znac jak tylko sie dowiem. Spirea - milo, ze wpadlas. A Ty bys nie przyjechala na imprezke? Na razie o kuchni wole nie myslec, bo tylko sie stresuje, ze bede musiala na nia czekac z 1000 lat zanim na nia zarobie. Jakies swiatelko w tunelu jest, np. dzisiaj zadzwonila pani architektka z pytaniem o patyne na kominku, zeby sie tylko zdecydowala noooooooo, to moze jednak bedzie tu kiedys jakas kuchnia. małgoś...ja też Cie BARDZO lubie!!! ale kurcze 13-tego mam zjazd w szkole....nie moge opuścić niestety bo mam projekt do przygotowania na zaliczenie ale co sie odwlecze to nie ucieknie!! i napewno jak będzie cieplej wpadne do Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej Laski. Bardzo mi milo, ze ktos tu jeszcze mnie lubi. Beauty... No kurde, no... : Lubię Cię ,a nawet bardzo .Żebyś się nie zdziwiła jak zabiorę wszystkich swoich gościów do Ciebie. Osobiście wolę chodzić do kogoś ,niż być solenizantką.Zawsze można wcześniej wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Hej Laski. Bardzo mi milo, ze ktos tu jeszcze mnie lubi. Beauty... No kurde, no... : Lubię Cię ,a nawet bardzo .Żebyś się nie zdziwiła jak zabiorę wszystkich swoich gościów do Ciebie. Osobiście wolę chodzić do kogoś ,niż być solenizantką.Zawsze można wcześniej wyjść Zabierz, zabierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka, Ty wiesz co... a czy kurna na wróżkę wyglądam No masz przyjechac, bo Cie nie bede lubic. aaaaaaaaaaaa toooooooooooo a myślałam,że chcesz się ze mną zobaczyc to może ja przez Martę podam i bedziesz mnie miała z czapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka, Ty wiesz co... a czy kurna na wróżkę wyglądam No masz przyjechac, bo Cie nie bede lubic. aaaaaaaaaaaa toooooooooooo a myślałam,że chcesz się ze mną zobaczyc to może ja przez Martę podam i bedziesz mnie miała z czapy Coooooooooo??? Co chcesz podac? Swoja glowe? Mowie, ze masz przyjechac a nie przywiezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka musisz byc, chcialbym cie wreszcie poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 No wlasnie, wlasnie. Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Malka, Ty wiesz co... a czy kurna na wróżkę wyglądam No masz przyjechac, bo Cie nie bede lubic. aaaaaaaaaaaa toooooooooooo a myślałam,że chcesz się ze mną zobaczyc to może ja przez Martę podam i bedziesz mnie miała z czapy Coooooooooo??? Co chcesz podac? Swoja glowe? Mowie, ze masz przyjechac a nie przywiezc. taaaaa, teraz tak mówisz Malka musisz byc, chcialbym cie wreszcie poznac Martuś, no powiedz,że nie farsa za miedzą mieszkamy, a przyjdzie nam się poznac u tej Małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szczerze, to zapomnialam, ze masz mi w ogole cos przywiezc. A jak Cie znam to i tak zapomnisz tak jak materaca onegdaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wlasnie malka cos tu jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja w tym nie widze nic dziwnego, mozecie nawet dla lepszego poznania spac razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szczerze, to zapomnialam, ze masz mi w ogole cos przywiezc. A jak Cie znam to i tak zapomnisz tak jak materaca onegdaj. zawsze zostaje mnie Cracowia a Tobie jakiś gumowy wężyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts