Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szczerze, to zapomnialam, ze masz mi w ogole cos przywiezc. :lol: :lol: :lol: :lol: A jak Cie znam to i tak zapomnisz tak jak materaca onegdaj. :p

zawsze zostaje mnie Cracowia a Tobie jakiś bumowy wężyk :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Spoko, moze krolik Ci dotrzyma towarzystwa, a jak nie krolik to kot. 8)

mówię ,że Małpa :evil: :evil: :evil:

Marta,luzzzzzzzzzzzzzik, nie kopię jak śpię 8)

Gość justyna_m

Małgoś dzięki za zaproszenie.

Mąż idzie na męską imprezę akurat 13stego. Organizujemy w hotelu cośt akiego tylko dla facetów. Takie tam pokazy kobietek BAD GIRLS 8) i degustacje alkoholi + prezentacja najnowszych modeli hondy ... zabije mnie jak nie będzie mógł pójść ... istna walka o miejsca była 8) a ja w tym czasie z koleżankami, któych mężowie również na imrezie będę robimy sobie nocne spa 8)

:(

nie smuć sie..........jeszcze będziesz miała mnie kiedyś dośc!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Taaaa, jasne. :cry: :cry: :cry: Tak jak Justyny. :roll:

Na pocieszenie dopisze sobie madmegs, bo przeciez pisala juz dawno, ze bedzie. :D

1. olgusieniunieczka

2. Magi77

3. lidszu z Malzem

4. Nelli z P.

5. Rasia z Irma

6. EDZIA z malzem lub bez

7. markotka i malka porwane przez rasie

8. zuza z R.

9. madmegs z malzem

:(

nie smuć sie..........jeszcze będziesz miała mnie kiedyś dośc!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Taaaa, jasne. :cry: :cry: :cry: Tak jak Justyny. :roll:

Na pocieszenie dopisze sobie madmegs, bo przeciez pisala juz dawno, ze bedzie. :D

1. olgusieniunieczka

2. Magi77

3. lidszu z Malzem

4. Nelli z P.

5. Rasia z Irma

6. EDZIA z malzem lub bez

7. markotka i malka porwane przez rasie

8. zuza z R.

9. madmegs z malzem

cze :D

No miałam już się ofuczeć, że mnie gwałtem biorą ale skoro to miało Cię, cytuję: pocieszyć :o :roll: :lol: , to fochów stroić nie będę :lol:

Oczywiście że z przyjemnością przyjadę (i z małżem, ale w drugiej kolejności po przyjemności :wink: ). Z kuligu dawno już się wykręciłam, zdaje się że ktoś nawet się na mnie obraził. Ale widać głupie z nich ludzie, skoro priorytetów nie potrafią zrozumieć :roll: :wink: 8)

Tak że szykuj się dziewczyno, bo przybędę żądna obiecanego macania :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I strasznie bardzo okropnie się cieszę że Cię w końcu poznam i wogóle wszystkich, bo zajebista to jest ekipa, jak mniemam :lol: :lol: :lol: :lol:

Co trza przywieźć z prowiantu? Żarcie mam na myśli, bo rozumiem, że o rzeczach oczywistych się nie mówi? :wink: 8) :lol:

a po co Malgos dabki, bedzie hodowac na balkonie?

Na to wychodzi, dabki zainauguruja roslinnosc balkonowa. :lol: :lol: :lol:

Wiola, wez cos jak mozesz, bo wiesz... Potem jeden z druga zapomni o spiworze i bedziesz musiala sie przykryc Jonaszkiem. :lol: :lol: :lol: :wink:

Kochana, jak przyjadę to z plecakiem i całym bagażem ręcznym i tyloma dąbkami ile w obie ręce zmieszczę :lol: