malgos2 02.03.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szczerze, to zapomnialam, ze masz mi w ogole cos przywiezc. A jak Cie znam to i tak zapomnisz tak jak materaca onegdaj. zawsze zostaje mnie Cracowia a Tobie jakiś bumowy wężyk Spoko, moze krolik Ci dotrzyma towarzystwa, a jak nie krolik to kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja w tym nie widze nic dziwnego, mozecie nawet dla lepszego poznania spac razem. myslisz ze dopiero wtedy mozna sie dobrze poznac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja w tym nie widze nic dziwnego, mozecie nawet dla lepszego poznania spac razem. myslisz ze dopiero wtedy mozna sie dobrze poznac?? Zapytaj Wioli jak dobrze poznala Nitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szczerze, to zapomnialam, ze masz mi w ogole cos przywiezc. A jak Cie znam to i tak zapomnisz tak jak materaca onegdaj. zawsze zostaje mnie Cracowia a Tobie jakiś bumowy wężyk Spoko, moze krolik Ci dotrzyma towarzystwa, a jak nie krolik to kot. mówię ,że Małpa Marta,luzzzzzzzzzzzzzik, nie kopię jak śpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ale kot moze polowac na korek, bo spodziewam sie, ze korkow po imprezie bedzie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Marta,luzzzzzzzzzzzzzik, nie kopię jak śpię ja tez nie i nawet nie chrapie .... glosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ooo Małgoś, a propos spania, to mogę u Ciebie jakby coś? Jeszcze tylko muszę posłanie skombinować, bo wiesz ze jak sie wybiorę to dąbki przywiozę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a po co Malgos dabki, bedzie hodowac na balkonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Małgoś dzięki za zaproszenie. Mąż idzie na męską imprezę akurat 13stego. Organizujemy w hotelu cośt akiego tylko dla facetów. Takie tam pokazy kobietek BAD GIRLS i degustacje alkoholi + prezentacja najnowszych modeli hondy ... zabije mnie jak nie będzie mógł pójść ... istna walka o miejsca była a ja w tym czasie z koleżankami, któych mężowie również na imrezie będę robimy sobie nocne spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a po co Malgos dabki, bedzie hodowac na balkonie? Na to wychodzi, dabki zainauguruja roslinnosc balkonowa. Wiola, wez cos jak mozesz, bo wiesz... Potem jeden z druga zapomni o spiworze i bedziesz musiala sie przykryc Jonaszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie smuć sie..........jeszcze będziesz miała mnie kiedyś dośc!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie smuć sie..........jeszcze będziesz miała mnie kiedyś dośc!!!!!! Taaaa, jasne. Tak jak Justyny. Na pocieszenie dopisze sobie madmegs, bo przeciez pisala juz dawno, ze bedzie. 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 to moze i mi uda sie nagiąc małża na wypad / o ile dziadkowie zgodza sie na caly weeeknd dzieciaki zgarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 dobry wieczór Malcia Martusia a nie mogłaby mnie która od Małgosi miski przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 to moze i mi uda sie nagiąc małża na wypad / o ile dziadkowie zgodza sie na caly weeeknd dzieciaki zgarnac Koniecznie. Wusia, no wla, wla... Ale ja nie oddam nikomu miski, odbior osobisty ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no weź nie szalej bo z tego co pamiętam to mi ją miałaś dostarczyć osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie smuć sie..........jeszcze będziesz miała mnie kiedyś dośc!!!!!! Taaaa, jasne. Tak jak Justyny. Na pocieszenie dopisze sobie madmegs, bo przeciez pisala juz dawno, ze bedzie. 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem cze No miałam już się ofuczeć, że mnie gwałtem biorą ale skoro to miało Cię, cytuję: pocieszyć , to fochów stroić nie będę Oczywiście że z przyjemnością przyjadę (i z małżem, ale w drugiej kolejności po przyjemności ). Z kuligu dawno już się wykręciłam, zdaje się że ktoś nawet się na mnie obraził. Ale widać głupie z nich ludzie, skoro priorytetów nie potrafią zrozumieć Tak że szykuj się dziewczyno, bo przybędę żądna obiecanego macania I strasznie bardzo okropnie się cieszę że Cię w końcu poznam i wogóle wszystkich, bo zajebista to jest ekipa, jak mniemam Co trza przywieźć z prowiantu? Żarcie mam na myśli, bo rozumiem, że o rzeczach oczywistych się nie mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 a po co Malgos dabki, bedzie hodowac na balkonie? Na to wychodzi, dabki zainauguruja roslinnosc balkonowa. Wiola, wez cos jak mozesz, bo wiesz... Potem jeden z druga zapomni o spiworze i bedziesz musiala sie przykryc Jonaszkiem. Kochana, jak przyjadę to z plecakiem i całym bagażem ręcznym i tyloma dąbkami ile w obie ręce zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Szajbko, z rzeczy oczywistych to wez co lubisz a z prowiantu to... cokolwiek wpadnie Ci w oko. Ostatnio "male zagrychy" mialy najwieksze branie. Wusia, ale to ja mam miske. Wiola, kochana jestes jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 spoko. Małgoś, na co Ci tyle dąbków? Z ciekawości babskiej pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts