wiolasz 02.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziewczynki, ja mam ich tyle że mogę i resztę towarzystwa obdzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dobry wieczorek :P Ale naklikały Nie nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziewczynki, ja mam ich tyle że mogę i resztę towarzystwa obdzielić Ale że co? Sadzonki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziewczynki, ja mam ich tyle że mogę i resztę towarzystwa obdzielić Ale że co? Sadzonki masz? Ma, ma... Kazdy dostanie dabka - Frania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo to to i za każdą sztukę co łaska na Frania konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 ooo to to i za każdą sztukę co łaska na Frania konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dziewczynki, ja mam ich tyle że mogę i resztę towarzystwa obdzielić Ale że co? Sadzonki masz? Ma, ma... Kazdy dostanie dabka - Frania. A to ja dziekuję bardzo. Jeszcze na wiosnę jak śnieg stopnieje będę z połowy działki wygarniać żołędzie, co im nie dałam rady jesienią Chyba że masz bezżołędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 cholercia, samochodem powinnam przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no nie, chyba nie. Zresztą, kto je tam wie, kinder suprise!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 buhahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ale ze mnie chamica, AgnesK nie powiedzialam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no ja nie wiem, normalnie słoma z butów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Jessssu, juz lete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.03.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Spirea - milo, ze wpadlas. A Ty bys nie przyjechala na imprezke? Na razie o kuchni wole nie myslec, bo tylko sie stresuje, ze bede musiala na nia czekac z 1000 lat zanim na nia zarobie. Jakies swiatelko w tunelu jest, np. dzisiaj zadzwonila pani architektka z pytaniem o patyne na kominku, zeby sie tylko zdecydowala noooooooo, to moze jednak bedzie tu kiedys jakas kuchnia. Malgos dzięki wielkie za zaproszenie, mimo, że nie wylicytowałam macania betonu . Niestety jestem zawalona robotą, siedzę także po nocach i w weekendy. Trzeba jakoś zarobić na ten dom Może więc następnym razem, A4 do wrót Krakowa to tylko 2h Co do kuchni, to życzę uzbierania funduszy i zlecenia na patynę. Będę śledzić Twoje poczynania, pozdrawiam i życzę fajnej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Spirea - milo, ze wpadlas. A Ty bys nie przyjechala na imprezke? Na razie o kuchni wole nie myslec, bo tylko sie stresuje, ze bede musiala na nia czekac z 1000 lat zanim na nia zarobie. Jakies swiatelko w tunelu jest, np. dzisiaj zadzwonila pani architektka z pytaniem o patyne na kominku, zeby sie tylko zdecydowala noooooooo, to moze jednak bedzie tu kiedys jakas kuchnia. Malgos dzięki wielkie za zaproszenie, mimo, że nie wylicytowałam macania betonu . Niestety jestem zawalona robotą, siedzę także po nocach i w weekendy. Trzeba jakoś zarobić na ten dom Może więc następnym razem, A4 do wrót Krakowa to tylko 2h Co do kuchni, to życzę uzbierania funduszy i zlecenia na patynę. Będę śledzić Twoje poczynania, pozdrawiam i życzę fajnej imprezki Znam ten bol... Daj znac gdybys miala okazje do wrot KRK zawitac koniecznie. Od A4 jestem doslownie rzut beretem. A ja ostrzegam ze swojej strony, ze Wroclaw uwielbiam i pewnie tez sie zjawie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek z rana Widzę, że ekipa się zbiera fajowa Pomieścimy się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Czeee. Ale Was zaskoczylam, co? Pomiescimy sie, spoko. Tylko jak kto chce spac na betonie to please, zabierzcie jakowes materace i spiwory, bo cos tam mam, ale zawsze sa jakies nieprzewidziane dusze, wiec lepiej za duzo tego niz za malo. Aaaa i pompke gdyby ktos mial to by dobrze bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień dobry ranny ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzien dobry. I co ja z tym dniem zrobie tak dlugim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam sie i znikam... :P:P Jak nie masz co robić to wpadnij do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts