malgos2 03.03.2010 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nitka, ten kubek nie jest okragly, prawda? http://www.unpeudo.com/fr/11-lavabo/137-p-brosse-a-dents-a-poser/1791-porte-brosse-a-dents-verre.html Bo moze to my mamy cos popierdzielone, a nie ten pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Nitka, ten kubek nie jest okragly, prawda? http://www.unpeudo.com/fr/11-lavabo/137-p-brosse-a-dents-a-poser/1791-porte-brosse-a-dents-verre.html Bo moze to my mamy cos popierdzielone, a nie ten pan? bła ha ha ha to bys się wściekła....jakbyś to dostała :P pan mi dawał takie http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/vm3712_00226_ontario%20kubek%20z%20podstawka.jpg tylko rozeta przy ścianie była kwardratowa nie okrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 wieczornie się witam dotarłam wreszcie czy ten 13 to w marcu ma być ? tzn czy imprezka 13.03.2010 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 chyba tak jednak tak to przyszły weekend ............ ja to bym chciała przyjechać jak cieplo będzie ............... ale maruda ze mnie a zabrałby mnie ktoś z Wawki mogę podjechać we własnym zakresie we wskazane miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Tak Aniu to przyszly weekend. Malgos o co chodzi z tymi kubkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór Aniu ja też nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cze z rańca Cierpię dzis na totalną jaskrę analną. Za Chiny Ludowe nie widzę opcji by ruszyć doopę do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 to nie zazdroszcze czesc Malgos, dzis tez tak wczesnie wstaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 chyba tak jednak tak to przyszły weekend ............ ja to bym chciała przyjechać jak cieplo będzie ............... ale maruda ze mnie a zabrałby mnie ktoś z Wawki mogę podjechać we własnym zakresie we wskazane miejsce ? no właśnie Aniu ja też chętnie bym się z kimś zabrała Musimy coś pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A czy ja tu mogę wyskoczyć z prywatą? Dużo osób tu zagląda a mi potrzeba jak najwięcej pomysłów. Jak się Małgoś zgodzi to napiszę o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzien dybry. Dzisiaj tez tak wczesnie, ale potem jeszcze przysnelam, bo mi sie rozne dziwne rzeczy snily. A obudzil mnie pan ze sklepu Nitka, przepraszal, ze sie machneli i powiedzial, ze mi wysla na wlasny koszt ten kubek, wiec luuuz. Ale naprawde dobrze, ze pojechalas tam, bo przeciez gdyby mi wyslali ten, co pokazywalas to faktycznie... Wscieklabym sie. Anja, Nitu zostala wyslana w mission impossible po odbior mojego kubka na szczoteczki, ale panom sie cos pieknie popierdzielilo i chcieli mi wcisnac inny. Becia, co za pytanie? Wyskakuj z prywata ile chcesz. Ania, przyjedz, przyjedz, przyjedz. Zabierzcie sie z Magi koniecznie. Aleeee bedzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzięki, to już piszę o co chodzi Szukam pomysłu na prezent dla wychowawczyni na koniec III klasy szkoły podstawowej. Pani jest bardzo skryta i w zasadzie to nikt nie wie jaka jest jej sytuacja rodzinna (chyba panna). Myślę, że ma ok. 45 lat. Na pewno lubi zajęcia plastyczne i wycieczki. Chciałabym, żeby miała pamiątkę po nas a przede wszystkim po dzieciach. Wszystkie pomysły mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? A coś konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? A coś konkretnie? Byly w Empiku swego czasu takie wieeeeeeeeeeeelkie albumy o roznych artystach. Kosztowaly cos 500 zl chyba. Czegos takiego nie kupisz sobie sama, ale na prezent moim zdaniem sie nadaje... Chwila, moze to znajde gdzies w necie. Przy okazji - zainspirowalas mnie wczoraj i zrobilam sosik do makaronu z boczku, sera lazura i smietanki, boski wyszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? A coś konkretnie? Byly w Empiku swego czasu takie wieeeeeeeeeeeelkie albumy o roznych artystach. Kosztowaly cos 500 zl chyba. Czegos takiego nie kupisz sobie sama, ale na prezent moim zdaniem sie nadaje... Chwila, moze to znajde gdzies w necie. Tak właśnie sobie myślałam, żeby właśnie odwiedzić Empik i popatrzeć co tam jest ciekawego. Tylko teraz pytanie. Czy w albumie robi się wpis z dedykacją czy na osobnej kartce? Przy okazji - zainspirowalas mnie wczoraj i zrobilam sosik do makaronu z boczku, sera lazura i smietanki, boski wyszedl. Cieszę się, że mogłam zainspirować. Jak lubisz szpinak to następnym razem daj zamiast boczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 tylko nie o jedzeniu bo na diecie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2010 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ooooo widzisz, szpinak to jest to. Tu jest fajna ksiegarnia tez w Wawie: http://www.tmc.com.pl/go/_category/index.php?idc=id_100&page=1&producer_id=0&record_row=long&scat_name=sztuka&lang=pl&order=-2 W albumie mozna zrobic dedykacje na tej stronie, ktora jest pusta przed tytulowa. Tak robilismy jak kupowalismy album dla profesora na jakies lecie pracy, wiec skoro na UJ tak zrobili madrzy ludzie to chyba tak sie robi. Tu jest taki super album o da Vinci: http://sklepkultura.dziennik.pl/leonardo-da-vinci-dziela-wszystkie-ksiazka,2511417,p?slotName=BoxSale Mysle, ze nauczycielki nigdy w zyciu na cos takiego nie bedzie stac, ja bym sie bardzo ucieszyla z takiego prezentu... Dalam malzowi kiedys taki wielki album o Warholu, jest tam wyzej, ale ja za niego dalam polowe ceny, bo kupilam na ebayu. Tyle, ze mnie nie zalezalo na polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Taki album to jest to czlek sam sobie takiego nie sprawi, bo np kibel podwieszany jest wazniejszy albo .... (tu wpisac opcje dla roznych ludzi) ps ja robie sos do makaronu ze szpinakiem-boczkiem-duzo czosnku-smietana i woala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Mniam wszystkim, ach, szos lazurowo-smietanowo-boczkowy to jeden z moich ulubienszych. Ma jeszcze dwie zalety jest b prosty i szybciuchny do zrobienia, a upgrade szpinakowy zapowiada sie u mnie na dzisiaj A z Łodzi albo przez Łódź w drodze do krk na macanie kto nie jedzie? Bo chyba jakoś tak sama jestem z tych terenów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts