Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka, ten kubek nie jest okragly, prawda? http://www.unpeudo.com/fr/11-lavabo/137-p-brosse-a-dents-a-poser/1791-porte-brosse-a-dents-verre.html

Bo moze to my mamy cos popierdzielone, a nie ten pan? :roll: :lol: :lol: :lol:

bła ha ha ha

to bys się wściekła....jakbyś to dostała :p :P :p

pan mi dawał takie

http://www.otofotki.pl/img12/obrazki/vm3712_00226_ontario%20kubek%20z%20podstawka.jpg

tylko rozeta przy ścianie była kwardratowa nie okrągła :D

chyba tak jednak tak 8) to przyszły weekend ............

ja to bym chciała przyjechać jak cieplo będzie :oops: ............... ale maruda ze mnie :oops:

a zabrałby mnie ktoś z Wawki mogę podjechać we własnym zakresie we wskazane miejsce ?

no właśnie Aniu ja też chętnie bym się z kimś zabrała :)

Musimy coś pokombinować :)

Dzien dybry.

Dzisiaj tez tak wczesnie, ale potem jeszcze przysnelam, bo mi sie rozne dziwne rzeczy snily. A obudzil mnie pan ze sklepu Nitka, przepraszal, ze sie machneli i powiedzial, ze mi wysla na wlasny koszt ten kubek, wiec luuuz. Ale naprawde dobrze, ze pojechalas tam, bo przeciez gdyby mi wyslali ten, co pokazywalas to faktycznie... Wscieklabym sie. :lol: :lol: :lol:

Anja, Nitu zostala wyslana w mission impossible po odbior mojego kubka na szczoteczki, ale panom sie cos pieknie popierdzielilo i chcieli mi wcisnac inny.

Becia, co za pytanie? Wyskakuj z prywata ile chcesz. 8)

Ania, przyjedz, przyjedz, przyjedz. :D :D :D Zabierzcie sie z Magi koniecznie. Aleeee bedzie fajnie. 8)

Dzięki, to już piszę o co chodzi :D

Szukam pomysłu na prezent dla wychowawczyni na koniec III klasy szkoły podstawowej. Pani jest bardzo skryta i w zasadzie to nikt nie wie jaka jest jej sytuacja rodzinna (chyba panna). Myślę, że ma ok. 45 lat. Na pewno lubi zajęcia plastyczne i wycieczki. Chciałabym, żeby miała pamiątkę po nas a przede wszystkim po dzieciach. Wszystkie pomysły mile widziane :D

Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? :roll:

A coś konkretnie?

Byly w Empiku swego czasu takie wieeeeeeeeeeeelkie albumy o roznych artystach. Kosztowaly cos 500 zl chyba. Czegos takiego nie kupisz sobie sama, ale na prezent moim zdaniem sie nadaje... :roll: Chwila, moze to znajde gdzies w necie. :wink:

Przy okazji - zainspirowalas mnie wczoraj i zrobilam sosik do makaronu z boczku, sera lazura i smietanki, boski wyszedl. 8)

Jesli lubi zajecia plastyczne to moze jakis wypasiony album o sztuce? :roll:

A coś konkretnie?

Byly w Empiku swego czasu takie wieeeeeeeeeeeelkie albumy o roznych artystach. Kosztowaly cos 500 zl chyba. Czegos takiego nie kupisz sobie sama, ale na prezent moim zdaniem sie nadaje... :roll: Chwila, moze to znajde gdzies w necie. :wink:

Tak właśnie sobie myślałam, żeby właśnie odwiedzić Empik i popatrzeć co tam jest ciekawego.

Tylko teraz pytanie.

Czy w albumie robi się wpis z dedykacją czy na osobnej kartce?

Przy okazji - zainspirowalas mnie wczoraj i zrobilam sosik do makaronu z boczku, sera lazura i smietanki, boski wyszedl. 8)

Cieszę się, że mogłam zainspirować.

Jak lubisz szpinak to następnym razem daj zamiast boczku.

Ooooo widzisz, szpinak to jest to. :)

Tu jest fajna ksiegarnia tez w Wawie: http://www.tmc.com.pl/go/_category/index.php?idc=id_100&page=1&producer_id=0&record_row=long&scat_name=sztuka&lang=pl&order=-2

W albumie mozna zrobic dedykacje na tej stronie, ktora jest pusta przed tytulowa. Tak robilismy jak kupowalismy album dla profesora na jakies lecie pracy, wiec skoro na UJ tak zrobili madrzy ludzie to chyba tak sie robi. :lol: :wink:

Tu jest taki super album o da Vinci: http://sklepkultura.dziennik.pl/leonardo-da-vinci-dziela-wszystkie-ksiazka,2511417,p?slotName=BoxSale

Mysle, ze nauczycielki nigdy w zyciu na cos takiego nie bedzie stac, ja bym sie bardzo ucieszyla z takiego prezentu... Dalam malzowi kiedys taki wielki album o Warholu, jest tam wyzej, ale ja za niego dalam polowe ceny, bo kupilam na ebayu. Tyle, ze mnie nie zalezalo na polskiej wersji. :roll:

Mniam wszystkim,

ach, szos lazurowo-smietanowo-boczkowy to jeden z moich ulubienszych. Ma jeszcze dwie zalety jest b prosty i szybciuchny do zrobienia, a upgrade szpinakowy zapowiada sie u mnie na dzisiaj :)

A z Łodzi albo przez Łódź w drodze do krk na macanie kto nie jedzie? Bo chyba jakoś tak sama jestem z tych terenów...