Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ten kurier zadzwonil o 7:37... :-? Jestem padnieta lekko, zwlaszcza, ze wczoraj imprezke mielismy z mamami. 8)

Anja, pokaze wszystko, cierpliwosci. Na razie pracowac musze. :roll:

zboczony.

moj przyjechal o 10 :D

Moj przyjechal po 11, ale musialam leciec po kase a najblizszy bankomat mam jakies 7 minut szybkim marszem. Na szczescie go zlapalam na schodach. :lol:

Monikach, juz daje info. :)

witka :)

palce mnie bolą, ale satysfakcja bezcenna :p

Malgoś takie

http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S5FfVvmDGnI/AAAAAAAADEI/BpO1iTQfW0A/s720/IMG_3227.JPG

z bliska

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S5FfVK8mD_I/AAAAAAAADEE/glKSQcn6yts/s720/IMG_3226.JPG

Oficjalnie się pokazuje :D

czytając dziennik to masz jednak nerwy do fachowców :wink:

czekam na kolejne zdjęcia i wpisy

jestem ciekawa jak tynk będzie się sprawował w łazience :D

O, jak milo. :D Nerwy mam, zszargane... :lol:

A Ty bys sie nie wybrala na oficjalna franiowke do Krakowka 13-ego? :wink: Zobaczylabys na wlasne oczy, jak sie tynk sprawia. :roll: Na razie nie ma z nim zadnych klopotow, jest lekko zaimpregnowany w okolicach prysznica i to wszystko. Nie spodziewam sie zadnych niespodzianek. Ale sprawdz, sprawdz. I beton tez, zapraszam serdecznie.

Nitka, pokaze mojemu asystentowi. :lol: :wink: To mi wyglada na scagliole, ale moge sie mylic wiec zapytam zaraz. A propos kubeczka, pan sie poskladal jak scyzoryk, juz go mam. Mozesz mi odeslac wiesz co? :lol: :wink: :oops: :oops: :oops: Sorry... :oops: :oops: :oops:

Arnika, ale czego nie kumasz? :roll:

To ja się witam z rana i dzień dobry mówię :p :P :p

... nieee...

zdolna jestem, ale jeszcze nie tak bardzo :p

Małogś ma coś pomyśleć.. i może się uda coś takiego wyczarować :)

Nie kumam o co Nituś chodzi :roll: Tzn co będziecie czarować.... :roll:

Heeeeeeeeeej.

Musialam dzisiaj wstac o 7. :o :o :o :o Bylismy z P. na zebraniu wspolnoty u niego, niezle jaja tam sa, juz pisalam... Wyglada na to, ze zarzadca wisi wspolnocie lekko liczac 19 tysi i wspolnota zerwala z nimi umowe. Beda dochodzic kasy w sadzie. Z tym, ze zarzadca ma pod soba 103 budynki, a w kazdym przekrety, raczej tego nie przezyja finansowo. :roll: Najgorsze jest to, ze za tydzien o tej samej porze bedzie nastepne spotkanie z nowym zarzadca, jak wstane o 7 rano, to na imprezie Wam padne. :-? Nic to, jakos bede musiala dac rade. :roll: