malgos2 05.03.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ten kurier zadzwonil o 7:37... Jestem padnieta lekko, zwlaszcza, ze wczoraj imprezke mielismy z mamami. Anja, pokaze wszystko, cierpliwosci. Na razie pracowac musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.03.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Małgoś dzięki za info Czy mogę prosić o szczegóły na priv? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ten kurier zadzwonil o 7:37... Jestem padnieta lekko, zwlaszcza, ze wczoraj imprezke mielismy z mamami. Anja, pokaze wszystko, cierpliwosci. Na razie pracowac musze. zboczony. moj przyjechal o 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ten kurier zadzwonil o 7:37... Jestem padnieta lekko, zwlaszcza, ze wczoraj imprezke mielismy z mamami. Anja, pokaze wszystko, cierpliwosci. Na razie pracowac musze. zboczony. moj przyjechal o 10 Moj przyjechal po 11, ale musialam leciec po kase a najblizszy bankomat mam jakies 7 minut szybkim marszem. Na szczescie go zlapalam na schodach. Monikach, juz daje info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 05.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Oficjalnie się pokazuje czytając dziennik to masz jednak nerwy do fachowców czekam na kolejne zdjęcia i wpisy jestem ciekawa jak tynk będzie się sprawował w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 witka palce mnie bolą, ale satysfakcja bezcenna Malgoś takie http://lh3.ggpht.com/_83tmosUe46o/S5FfVvmDGnI/AAAAAAAADEI/BpO1iTQfW0A/s720/IMG_3227.JPG z bliska http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S5FfVK8mD_I/AAAAAAAADEE/glKSQcn6yts/s720/IMG_3226.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cześć Małgoś i dziewczyny Jak kubeczki na szczoteczki... Nituś co to za ścianka? czy sama ją robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ... nieee... zdolna jestem, ale jeszcze nie tak bardzo Małogś ma coś pomyśleć.. i może się uda coś takiego wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ... nieee... zdolna jestem, ale jeszcze nie tak bardzo Małogś ma coś pomyśleć.. i może się uda coś takiego wyczarować Nie kumam.... Ale to nic , zmęczona jestem.... ale szczęśliwa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2010 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Oficjalnie się pokazuje czytając dziennik to masz jednak nerwy do fachowców czekam na kolejne zdjęcia i wpisy jestem ciekawa jak tynk będzie się sprawował w łazience O, jak milo. Nerwy mam, zszargane... A Ty bys sie nie wybrala na oficjalna franiowke do Krakowka 13-ego? Zobaczylabys na wlasne oczy, jak sie tynk sprawia. Na razie nie ma z nim zadnych klopotow, jest lekko zaimpregnowany w okolicach prysznica i to wszystko. Nie spodziewam sie zadnych niespodzianek. Ale sprawdz, sprawdz. I beton tez, zapraszam serdecznie. Nitka, pokaze mojemu asystentowi. To mi wyglada na scagliole, ale moge sie mylic wiec zapytam zaraz. A propos kubeczka, pan sie poskladal jak scyzoryk, juz go mam. Mozesz mi odeslac wiesz co? Sorry... Arnika, ale czego nie kumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.03.2010 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 To ja się witam z rana i dzień dobry mówię :P ... nieee... zdolna jestem, ale jeszcze nie tak bardzo Małogś ma coś pomyśleć.. i może się uda coś takiego wyczarować Nie kumam o co Nituś chodzi Tzn co będziecie czarować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.03.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 siemka, Arniczko no taki tynk na scianie maz Malgos bedzie czarowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Heeeeeeeeeej. Musialam dzisiaj wstac o 7. Bylismy z P. na zebraniu wspolnoty u niego, niezle jaja tam sa, juz pisalam... Wyglada na to, ze zarzadca wisi wspolnocie lekko liczac 19 tysi i wspolnota zerwala z nimi umowe. Beda dochodzic kasy w sadzie. Z tym, ze zarzadca ma pod soba 103 budynki, a w kazdym przekrety, raczej tego nie przezyja finansowo. Najgorsze jest to, ze za tydzien o tej samej porze bedzie nastepne spotkanie z nowym zarzadca, jak wstane o 7 rano, to na imprezie Wam padne. Nic to, jakos bede musiala dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 malgos, kawa + cola - duzo, duzo kawy - hektolitry kawy w polaczeniu z cola dzialaja cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zwlaszcza kawa rozpuszczalna z cola... Boje sie tylko, ze jak sie tamto spotkanie przedluzy to nie zdaze z niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a wiesz ze rok temu tez spotkalismy sie w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a wiesz ze rok temu tez spotkalismy sie w Krakowie To dlatego na winko mnie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a wiesz ze rok temu tez spotkalismy sie w Krakowie To dlatego na winko mnie bierze. nie nie 6go ale 14go rok przed franiowka pijaczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a wiesz ze rok temu tez spotkalismy sie w Krakowie To dlatego na winko mnie bierze. nie nie 6go ale 14go rok przed franiowka pijaczko Nakrylas mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts