Mohag 07.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 .... ej no ... zima pierwsza od dziesięcioleci a tu takie narzekanie ja nie mam nic przeciwko, ale po co komu snieg w miescie niech sobie w gorach i lasach sypie ... no jeszcze parki moga byc, coby dzieciaki radoche mialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 .... ej no ... zima pierwsza od dziesięcioleci a tu takie narzekanie ja nie mam nic przeciwko, ale po co komu snieg w miescie niech sobie w gorach i lasach sypie ... no jeszcze parki moga byc, coby dzieciaki radoche mialy ale i tak najgorsze są widoki, które odsłania topniejący śnieg i wcale nie chodzi o to, że skoro mam kota to psów nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 .... ej no ... zima pierwsza od dziesięcioleci a tu takie narzekanie ja nie mam nic przeciwko, ale po co komu snieg w miescie niech sobie w gorach i lasach sypie ... no jeszcze parki moga byc, coby dzieciaki radoche mialy ale i tak najgorsze są widoki, które odsłania topniejący śnieg no to akurat fakt widze co śnieg odsłania na działce po mojej suczy sprzątanie nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Eeee, goowienka sie rozloza, a smieci, butelki itp. zostana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Eeee, goowienka sie rozloza, a smieci, butelki itp. zostana... hehe, miasto wychodzi z tego samego założenia - wyczytałam, że czekają aż się cieplej zrobi i natura sama się z tym upora zostaną tylko te plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No ale mandaty jednak (podobno) daja. Komu jeszcze komu, bo pojde do domu i sie obraze...? 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 No i MarekMarian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Marekmarian z moim osobistym kuzynem? 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem 10. marekmarian z L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 07.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Małgoś taką ochotę miałam na to macanko ale wycyrklowałaś termin równiutko w moją 40 !!!!! Także bardzo mi przykro ,ale moze kiedyś jeszcze uda mi się Cię poznać-pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 07.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Małgoś taką ochotę miałam na to macanko ale wycyrklowałaś termin równiutko w moją 40 !!!!! Także bardzo mi przykro ,ale moze kiedyś jeszcze uda mi się Cię poznać-pozdrawiam W sobotę pomacamy co innego nic straconego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hejeczka Małgoś ja dzisiaj odpowiem okiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Monia, mam nadzieje, ze odpowiesz pozytywnie. Dzempelko, przykro mi... Baw sie dobrze na 40-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 wszystko dobrze? ... i Ty pytasz ???? .... przecież jutro rodzisz PS. cześć małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 wszystko dobrze? ... i Ty pytasz ???? .... przecież jutro rodzisz PS. cześć małgoś Gwozdzik wg wyliczen lekarza to dzis powinnam rodzic no ale nic to, bede dluzej na macierzynskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Gwozdzik wg wyliczen lekarza to dzis powinnam rodzic no ale nic to, bede dluzej na macierzyńskim ... słuchaj się tych to znają się na rytmie ... a forumowy rytm mówi mi że urodzisz ....... pojutrze ... tym bardziej będziesz dłużej na macierzyńskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Nas nie będzie Zresztą jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 dobry wieczór ależ będzie fajna imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Monia nie plakaj wypija za nasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Monia nie plakaj wypija za nasze zdrowie to za moje też chlapnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts