malgos2 08.03.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 O, nastepna, ktora mnie nie lubi. Buuuuuuuuu... Ide sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 O, nastepna, ktora mnie nie lubi. Buuuuuuuuu... Ide sobie. no i co beczysz.... już Ci mówiłam, nie? noooo sprężam się.... ile mogę.... jak dam rade to Ci zrobię suprise... no nie becz już mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zrob mi surprise, zrob. Ide do fryzjera, bo juz jestem spozniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 idz idz, milego relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 08.03.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Marekmarian z moim osobistym kuzynem? 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu z Malzem 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. markotka i malka porwane przez rasie 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem 10. marekmarian z L? będziemy się starać wsparcie działa ! Ty Małgoś to chyba musisz jakiś dom weselny za chwile wynająć (chyba że masz lofta?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Buziaki od Kondzia zostawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Przesyłam gwoździki.... Gospodyni .....oraz wszystkim Paniom z tego wątku http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/0503.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Malgos gdzie Ty? chyba nie u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.03.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hello. Dzieki Gwozdziku za gozdziki. Bylam u fryzjera i w paru sklepach, a potem poszlismy do Alchemii i tak jakos wyszlo... Dom weselny nie bedzie potrzebny, najwyzej nie bedzie wystarczajcej ilosci miejsc siedzacych, wiec trzeba bedzie tanczyc. Monia, buziaki dla Kondzia tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1979 09.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 cześć Małgoś, podczytuję Cię od dawna, sama czasu nie mam na udzielanie się mieszkanko masz śliczne, a najcudowniejszą podłoge Ja tez planuję taką wylać u siebie, mam prawie 100 m2 do zrobienia i chcę to robić maxitem ale cały czas jestem zielona. Dlatego byłabym ogromnie wdzięczna za info jak Ty sobie poradziłaś. altualnie mam wylaną wylewkę na ogrzewanie podłogowe i ona sobie schnie... a ja zachodzę co teraz...czy tylko grunt i na to właściwą wylewkę, u ciebie widziałam włókna pod wlewką. czym to wszystko na koniec zaimpregnowałaś? żywica czy może coś tańszego? Ja nie mam już siły, czytam, szukam, rozmawiam z fachowcami i same rozbiezne opinie, mam już dość a w domu roczne bliżniaki. dlatego byłabym ci bardzo wdzięczna za krótką informację o użytych materiałach po kolei. Zalezy mi na możliwie najtanszym koszcie bo kasa podczas budowy się sama rozpływa pozdr Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Hej Wszystkim. Marcia1979 - witaj w komentach. Mata zbrojaca bylaby Ci potrzebna tylko jesli wylewke mialabys bardzo popekana tak jak ja. W innym przypadku wystarczy wszystkie pekniecia szczepic zywica. Na to ida 2 warstwy wylewki maxit - 1 mocniejsza - podkladowa, jedna dekoracyjna. Oczywiscie miedzy warstwami jest grunt. Wszystko jest wypolerowane i zaimpregnowane impregnatem akrylowym Harz PA Protect, nie musi byc na wierzchu zywicy, ktora daje inny efekt i jest duuuuuzo drozsza. Jak to bedzie u Ciebie wygladalo zalezy glownie od przygotowania podloza. Na wierzchu mozesz wylac wylewke ze zlota, ale jesli podloze nie zostanie prawidlowo ocenione i przygotowane to wszystko szlag trafi, wiec odradzam eksprymenty z kims, kto nie ma o tym bladego pojecia. Jak chcesz poratuje Cie namiarami. Ostrzegam jednak, ze podloga do najtanszych nie nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia1979 09.03.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki Małgoś za odpowiedz to, że nie będzie najtańsza to widze. Mam jeszcze pytanie co do tych dwóch warst wylewki Maxit. czy dobrze mysle, ze ta wierzchnia to jest Maxit 4610 Durotop a pod nią maxit 4600 duro base a pomiedzy nimi preparat gruntujący 4716? Strasznie nie chcę dać się naciąc fachowcom. zastanawiam się cały czas czy moze mogłabym wylać od razu durotop 4610 na zagruntowaną posadzkę, którą wylali mi posadzkarze. Tylko boję się, ze ona może mieć za małą przyczepność. ach sama nie wiem. A miało byc prosto i do tego tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzięki Małgoś za odpowiedz to, że nie będzie najtańsza to widze. Mam jeszcze pytanie co do tych dwóch warst wylewki Maxit. czy dobrze mysle, ze ta wierzchnia to jest Maxit 4610 Durotop a pod nią maxit 4600 duro base a pomiedzy nimi preparat gruntujący 4716? Strasznie nie chcę dać się naciąc fachowcom. zastanawiam się cały czas czy moze mogłabym wylać od razu durotop 4610 na zagruntowaną posadzkę, którą wylali mi posadzkarze. Tylko boję się, ze ona może mieć za małą przyczepność. ach sama nie wiem. A miało byc prosto i do tego tanio. Ooooo, dokladnie tak. Z tym, ze te wylewki jak je kupujesz maja inne numerki, ale jak powiesz, ze o te Ci chodzi to bedzie OK. Mysle, ze nie da sie ominac tych 2 warstw. Szczegolnie, jesli masz podlogowke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dzień dobry Małgoś jak Ci po fryzjerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bardzo dobrze, dziekuje. Jestem pokrecona. W srode ide na przyciemnienie koloru, nie bede juz blondi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 oooooooo a jaka będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Bede naturalna. To znaczy blondi, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no to jak nic fotkę pyknąć musisz i pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przyjedz do mnie to zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no kiedy 13 nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts