wiolasz 03.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Doliczcie różnice czasu i zauwacie, że Ona ciągle tu jest. Musi sie dziewczyna kiedyś przespać. Choć na godzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 bo potem coś jej pełza po ścianach hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No wlasnie. Juz nie pelza... Witam z rana. Troszke zabalowalismy wczoraj z malzonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 z rana z rana, ja juz spac sie wybieram gdzie zabalowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 z rana z rana, ja juz spac sie wybieram gdzie zabalowaliscie? W domu... Deszcz padal, nigdzie lazic sie nie chcialo, wiec nawalilismy sie winkiem, zrobilismy cos przedziwnego do jedzenia, potem do 5 rano maz - DJ zapodawal muze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 niezle, moj by ze mna do 5 nie wytrzymal, ja z nim tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No, ja juz pod koniec padlam trupem. W miedzyczasie wykonalam robote koncepcyjna i chyba juz wiem, co bedzie w mojej mniejszej lazience. Chyba bedziecie zaskoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 to ja chce byc zaskoczona teraz, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 o mamo - to była impreza a to przedziwne to co to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Przedziwna byla zapiekanka z makaronu ryzowego, tunczyka, smietany, curry, selera, cebuli, pietruszki i papryczek chipotle (takich ostrych i wedzonych), zapiekana z serem. Pelna improwizacja. A co do lazienki, to planuje zakup adamaszku do obicia drzwi... Do tego sciany pomalowane na malachit (planowalam juz wczesniej), retro umywalka i kibel, lustro owalne w zlotej ramie. Wlasnie wybieram tez dodatki lazienkowe - do tej "wypasionej" - takie zielono-granatowe z wzorem malachitu, a do wiekszej - "naszej" lazienki drewniano-wiklinowe. Aaaaaa, i wlasnie znalazlam na ebayu klamki do szafek robione z polszlachetnych kamieni na zamowienie. Chyba zamowie takie z malachitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Czy ty mnie czasem nie obrazasz Az sie boje sobie to wyobrazic chodzi o lazienke Musze poszukac co to ten malachit jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Taki zielony kamien w kolka. http://images30.fotosik.pl/259/ce0a1feed6686c10.jpg Wlasnie o to chodzi, zeby bylo zupelnie przesadzone, w takim zydowsko-amerykanskim stylu. Wszystko naokolo proste i w miare nowoczesne, a tu taki odlot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 No kazdy wchodzac do lazienki myslaalby ze przeszedl na druga strone lustra Cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Ma to ten plus, ze to jest dodatkowa lazienka, wiec nie musi byc skonczona od razu. Mozna ja dopieszczac jeszcze bardzo dlugo. No i to jest bardzo male pomieszczenie, wiec szalenstwa zbyt wiele nie beda kosztowac. Zaczelo mnie nosic na ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Rany boskie, co to jest to zielone Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 MALACHIT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Malgos chce z tego sciany i klamki ale malutka lazienka to nie wyjdzie zbyt duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Spokojnie, tylko klamki beda z prawdziwego... Reszta bedzie namalowana jak zywa. To mnie bedzie kosztowalo pare usmiechow do meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.08.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Pomoc meza bezcenna za wszytsko inne zaplacisz karta MasterCard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zebys wiedziala. Tylko ona tez ma limit niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts