malgos2 09.03.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 To kiedy indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 to już nie będziesz taka wybóstwiona jak prosto od fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Zawsze moge isc jeszcze raz, dla Ciebie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.03.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Oficjalnie się pokazuje czytając dziennik to masz jednak nerwy do fachowców czekam na kolejne zdjęcia i wpisy jestem ciekawa jak tynk będzie się sprawował w łazience O, jak milo. Nerwy mam, zszargane... A Ty bys sie nie wybrala na oficjalna franiowke do Krakowka 13-ego? Zobaczylabys na wlasne oczy, jak sie tynk sprawia. Na razie nie ma z nim zadnych klopotow, jest lekko zaimpregnowany w okolicach prysznica i to wszystko. Nie spodziewam sie zadnych niespodzianek. Ale sprawdz, sprawdz. I beton tez, zapraszam serdecznie. Nitka, pokaze mojemu asystentowi. To mi wyglada na scagliole, ale moge sie mylic wiec zapytam zaraz. A propos kubeczka, pan sie poskladal jak scyzoryk, juz go mam. Mozesz mi odeslac wiesz co? Sorry... Arnika, ale czego nie kumasz? Przepraszam teraz dopiero widzę odpowiedz chętnie tylko ja z drugiego końca Polski więc odpadam bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.03.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza hahahahah osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super a najlepiej żeby przypominało beton mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 dla Ciebie wszystko. sobie zapisałam coby mieć na zaś na dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza hahahahah osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super a najlepiej żeby przypominało beton mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł No widzisz, szkoda, ze nie przyjedziesz, bo bym Ci pokazala rozne fajne roznosci... Ja tez nie przepadam za kafelkami, a przynajmniej nie za tymi, ktore sa w zasiegu mojej kieszeni, dlatego tynk jest super rozwiazaniem. Jesli policzysz nawet wysokiej jakosci robocizne i swietny material to wyjdzie Ci sporo taniej niz sredniej klasy kafelki + robicizna i nie musisz miec do czynienia z fachoffcami tzw. glazurnikami lub jak mowia w Krakowie "fliziarzami" po zawodowkach, ktorzy mysla, ze wszystkie rozumy pojedli... (od dalszych epitetow sie powstrzymam, bo mnie potem w zlotych myslach znowu cytowac beda...). Byle tylko nie dac sie namowic na "tynki" w wykonaniu tychze panow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Malgos Dejw ma juz Twoj numer. doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzień dobry Ania to co mówisz że organizacyjnie dopiete na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.03.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.03.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jak tam przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ... eee jak znam Małgoś to dobrze... bo jeszcze śpi :P jakie złote myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Czeee. Nie spi, nie spi. Anja, to super. Niech dzwoni o kazdej porze dnia i nocy. Ide znowu do fryzjera, troche sie boje tego przyciemnienia, czy sie nie bede dziwnie czuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 jak coś to się rozjaśnisz na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No nie, to sie spluka szybko, a chodzi o to, zeby mi moje wlosy w tym czasie odrastaly... Tylko bede miec szok na poczatku i tego sie boje. No ale do odwaznych swiat nalezy. Fryzjerka powiedziala, ze poczekamy, czy ten moj kolor "zmysieje", czy nie. Jesli nie to bede miec swoj, jesli tak to zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 pokazesz fotke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Anusia Tobie nie odmówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hmmmm... Jak by to powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dawaj nie kręć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts