Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oficjalnie się pokazuje :D

czytając dziennik to masz jednak nerwy do fachowców :wink:

czekam na kolejne zdjęcia i wpisy

jestem ciekawa jak tynk będzie się sprawował w łazience :D

O, jak milo. :D Nerwy mam, zszargane... :lol:

A Ty bys sie nie wybrala na oficjalna franiowke do Krakowka 13-ego? :wink: Zobaczylabys na wlasne oczy, jak sie tynk sprawia. :roll: Na razie nie ma z nim zadnych klopotow, jest lekko zaimpregnowany w okolicach prysznica i to wszystko. Nie spodziewam sie zadnych niespodzianek. Ale sprawdz, sprawdz. I beton tez, zapraszam serdecznie.

Nitka, pokaze mojemu asystentowi. :lol: :wink: To mi wyglada na scagliole, ale moge sie mylic wiec zapytam zaraz. A propos kubeczka, pan sie poskladal jak scyzoryk, juz go mam. Mozesz mi odeslac wiesz co? :lol: :wink: :oops: :oops: :oops: Sorry... :oops: :oops: :oops:

Arnika, ale czego nie kumasz? :roll:

Przepraszam teraz dopiero widzę odpowiedz :oops:

chętnie tylko ja z drugiego końca Polski więc odpadam :-?

bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą :D

dziękuję za zaproszenie :D

bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą :D

Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... :lol: :lol: :lol: Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. :roll: :wink:

Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... :lol: :lol: :lol: Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. :roll: :wink:

Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza 8) hahahahah

osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super

a najlepiej żeby przypominało beton

mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł :D :wink:

Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza 8) hahahahah

osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super

a najlepiej żeby przypominało beton

mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł :D :wink:

No widzisz, szkoda, ze nie przyjedziesz, bo bym Ci pokazala rozne fajne roznosci... :roll: Ja tez nie przepadam za kafelkami, a przynajmniej nie za tymi, ktore sa w zasiegu mojej kieszeni, dlatego tynk jest super rozwiazaniem. Jesli policzysz nawet wysokiej jakosci robocizne i swietny material to wyjdzie Ci sporo taniej niz sredniej klasy kafelki + robicizna i nie musisz miec do czynienia z fachoffcami tzw. glazurnikami lub jak mowia w Krakowie "fliziarzami" po zawodowkach, ktorzy mysla, ze wszystkie rozumy pojedli... (od dalszych epitetow sie powstrzymam, bo mnie potem w zlotych myslach znowu cytowac beda...). Byle tylko nie dac sie namowic na "tynki" w wykonaniu tychze panow. :-?

No nie, to sie spluka szybko, a chodzi o to, zeby mi moje wlosy w tym czasie odrastaly... Tylko bede miec szok na poczatku i tego sie boje. :roll: No ale do odwaznych swiat nalezy. :) Fryzjerka powiedziala, ze poczekamy, czy ten moj kolor "zmysieje", czy nie. Jesli nie to bede miec swoj, jesli tak to zobacze... :roll: