Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą :D

Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... :lol: :lol: :lol: Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. :roll: :wink:

Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza 8) hahahahah

osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super

a najlepiej żeby przypominało beton

mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł :D :wink:

No widzisz, szkoda, ze nie przyjedziesz, bo bym Ci pokazala rozne fajne roznosci... :roll: Ja tez nie przepadam za kafelkami, a przynajmniej nie za tymi, ktore sa w zasiegu mojej kieszeni, dlatego tynk jest super rozwiazaniem. Jesli policzysz nawet wysokiej jakosci robocizne i swietny material to wyjdzie Ci sporo taniej niz sredniej klasy kafelki + robicizna i nie musisz miec do czynienia z fachoffcami tzw. glazurnikami lub jak mowia w Krakowie "fliziarzami" po zawodowkach, ktorzy mysla, ze wszystkie rozumy pojedli... (od dalszych epitetow sie powstrzymam, bo mnie potem w zlotych myslach znowu cytowac beda...). Byle tylko nie dac sie namowic na "tynki" w wykonaniu tychze panow. :-?

ooliwka, cos chyba umknelo... :roll:

Zrobilismy troche zdjec lazienki, ale to beznadziejna sprawa... :roll: Naskakalam sie ze statywem po wannie, po szafce, ale wszystko poruszone albo kija widac... Wkleje za chwile do dziennika to zobaczycie.

Fryzjer super, nie mam zadnego szoku, zrobila mi kilka refleksow blond, wszystko sie super wymieszalo. Mam kilka zdjec, ale sa dosc ciemne, w rzeczywistosci jestem bardziej blond. 8) Zaraz Wam wkleje linka do albumu.