nitubaga 10.03.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 bo Ci futro wylinieje :P cięzarówie się nie odmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 bo Ci futro wylinieje :P cięzarówie się nie odmawia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 10.03.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 bardzo jestem ciekawa co wilgoć z tym zrobi bo sama strasznie się napaliłam na tkaie rozwiązanie ale w małej łazience gdzie jednak każda ściana ma kontakt z wodą Trudno znalezc mniejsza lazienke niz moja (4,4 m2)... Moj tynk to nie jest jakis byle akryl czy inny badziew tylko szlachetny wloski produkt, stosowany od stuleci, wiec nie ma mozliwosci, zeby sie z nim cokolwiek stalo. Jest leciutko zaimpregnowany, co nie ma wplywu na wyglad. Mozna go stosowac nawet na zewnatrz, wiec zadna wilgoc mu niestraszna. No i oczywiscie jest swietnie wykonany, ze tak nieskromnie powiem. Nie ciesz się kochana moja jest mniejsza hahahahah osobiście nie znosze kafelków więc każde inne rozwiazanie jest dla mnie super a najlepiej żeby przypominało beton mąż jakoś na beton zle patrzy ale już mu powiedziałam że jak kasy zabraknie to na kolanach będzie osobiście szorował owy beton i mówił kochanie jaki wspaniały pomysł No widzisz, szkoda, ze nie przyjedziesz, bo bym Ci pokazala rozne fajne roznosci... Ja tez nie przepadam za kafelkami, a przynajmniej nie za tymi, ktore sa w zasiegu mojej kieszeni, dlatego tynk jest super rozwiazaniem. Jesli policzysz nawet wysokiej jakosci robocizne i swietny material to wyjdzie Ci sporo taniej niz sredniej klasy kafelki + robicizna i nie musisz miec do czynienia z fachoffcami tzw. glazurnikami lub jak mowia w Krakowie "fliziarzami" po zawodowkach, ktorzy mysla, ze wszystkie rozumy pojedli... (od dalszych epitetow sie powstrzymam, bo mnie potem w zlotych myslach znowu cytowac beda...). Byle tylko nie dac sie namowic na "tynki" w wykonaniu tychze panow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ooliwka, cos chyba umknelo... Zrobilismy troche zdjec lazienki, ale to beznadziejna sprawa... Naskakalam sie ze statywem po wannie, po szafce, ale wszystko poruszone albo kija widac... Wkleje za chwile do dziennika to zobaczycie. Fryzjer super, nie mam zadnego szoku, zrobila mi kilka refleksow blond, wszystko sie super wymieszalo. Mam kilka zdjec, ale sa dosc ciemne, w rzeczywistosci jestem bardziej blond. Zaraz Wam wkleje linka do albumu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czekamy jakiego albumu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czekamy jakiego albumu? No chyba to wrzuce na photobucket, nie bedzie mnie tu kazdy troll ogladal, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no wrzucaj i dawaj linkę ratowniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A teraz kolezanki przypominaja sobie haslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A teraz kolezanki przypominaja sobie haslo. za duzo to dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A teraz kolezanki przypominaja sobie haslo. za duzo to dla mnie Tobie wysle, przeciez nie moge Ci odmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Niech cala reszta mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja nic nie dostałam to nad czym mam myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Bo jeszcze nic nie ma. Laduje sie powoooooliiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 no to za to że tak powoli to od razu z cyferkami poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.03.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 czekamy jakiego albumu? No chyba to wrzuce na photobucket, nie bedzie mnie tu każdy troll ogladal, nie? Małgoś, no to się poczułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.03.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ciagle nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Za chwile pierdykne tym, daje slowo. Chwilaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Małgoś nie bądz wiśnia,daj hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Dobra, na razie link. http://s621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Ja%20po%20fryzjerze/ Haslo wysylam tylko ciezarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts