madmegs 11.03.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 no co ty! jak to to tak? Dlaczego? Bądź Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Chcialabym bardzo bo ekipa szykuje sie pierwsza klasa ale niestety moi rodzice maja urodziny i obrazili by sie na mnie smiertelnie gdyby mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Chcialabym bardzo bo ekipa szykuje sie pierwsza klasa ale niestety moi rodzice maja urodziny i obrazili by sie na mnie smiertelnie gdyby mnie nie bylo buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hello Małgoś, przyjeżdżam bez małża niestety . Zostaje w domu z dziewczynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 czyzby sie mama oflagowala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Czeeee Kochanienkie (bo cos tu chlopow brakuje ). Marta, dostalas juz haslo? Madmegs, juz Ci wysylam instrukcje. Co do procentow to wez co wolisz, a Tesco jest czynne 24 h, na nogach gdzies z 15 minut i tym razem JA musze dac instrukcje jak tam dojsc, nie Duch. A mowi sie, ze faceci maja lepsza orientacje w terenie. Dziewczyny, te zaslony to w pracowni P., zreszta z mojego bylego pokoju, ja sie jeszcze oczywiscie nie dorobilam... Lidzia, no szkoda, ze nie poznam. No i... cholera... same baby beda. Nie liczac markamariana i mojego kuzyna, ktory przyciagnie jeszcze jednego kuzyna, no i kuzyna P. ktorego znacie az za dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dostalam moze wlasnie dlatego Lidzia nie bieze swojego chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 poszukuje plytki osieckiej piec oceanow??? ma ktos moze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Wlasnie, a Ty jak jedziesz? Autem czy pociagiem? Bo chyba Tobie jeszcze nie dawalam zadnych instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Sure, tylko dlaczego Ciebie nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 poszukuje plytki osieckiej piec oceanow??? ma ktos moze??? pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Własnie, a Ty jak jedziesz? Autem czy pociagiem? Bo chyba Tobie jeszcze nie dawalam zadnych instrukcji. No ja to chciałbym mężem przyjechać A co do wyrabiania się .... baba jesteś ale przecież nie drożdżowa, wyrobiona być nie musisz... Ile zdążysz tyle zdążysz. Masz tylko być i pachnieć, jak to mówią Z resztą Ci pomożemy Skoro tyle bab ma być Przecież nie zamierzasz chyba polerować do połysku plastikowych kubeczków na napoje? Damy radę! A wogóle to o której zaczyna się macanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Sure, tylko dlaczego Ciebie nie bedzie? ojej... ...nie wiem! a miałam być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Wlasnie, a Ty jak jedziesz? Autem czy pociagiem? Bo chyba Tobie jeszcze nie dawalam zadnych instrukcji. ja jadę z Zuzą i Lidzią Trafimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Sure, tylko dlaczego Ciebie nie bedzie? ojej... ...nie wiem! a miałam być? Pewnie dlatego ze kota masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Sure, tylko dlaczego Ciebie nie bedzie? ojej... ...nie wiem! a miałam być? Pewnie dlatego ze kota masz.... ahaa.. rozumiem - kotom wstęp wzbroniony! ale mam tez psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts