malgos2 11.03.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja mysle tak kolo 7, co? Czy wczesniej? Nie, nie mam zamiaru niczego polerowac. Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Wlasnie, a Ty jak jedziesz? Autem czy pociagiem? Bo chyba Tobie jeszcze nie dawalam zadnych instrukcji. ja jadę z Zuzą i Lidzią Trafimy Ty spryciaro! No to spoko, Lidzia to weteranka jest. BARDZO PROSZE BRAC PRZYKLAD Z LIDKI, KTORA ZADNEJ IMPREZKI NIE OMINELA. Na nia jedna mozna liczyc zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Madmegs, zawsze mozesz wybrac obie wersje i zobaczyć, na co ochota będzxie!... (ale Wam fajnie, dobrej zabawy życzę) ...miłego dnia (bądź popołudnia)! U2 a wiesz Sure, masz rajta Obawiam się tylko, że okaże się, iż ochota będzie na wszytsko. Również na technicolor nad ranem. Pijackie złe nasienie ze mnie No to nie mam problemu, przeciez wszystko będziesz miała... Sure, tylko dlaczego Ciebie nie bedzie? ojej... ...nie wiem! a miałam być? Pewnie dlatego ze kota masz.... ahaa.. rozumiem - kotom wstęp wzbroniony! ale mam tez psa? Nie nie... Ja myślę że kto kota ma (dosłownie i w przenośni ) spokojnie da rade wkrecic się do małgos na macanko. W kwestii psów nic mi nie wiadomo Nie małgos? :"D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No kuuuuurdeeee, przecie mowie, ze zapraszalam jeszcze w trakcie licytacji. Sure, Ty sie lepiej zacznij pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 i to migusiem, bo znad morza masz daleko i do soboty cięzko b edzie zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... o, ja to kojarzyałam z licytacją, było o "macaniu", ale że agitowałas u mnie nie pamietam! Demencja chyba... ok, czuję się zaproszona, pomimo kota! (a na to licytowane się nie wpisywałam chyba, bo u mnie ostatnio problem z wyjazdami, choć zrobiło sie lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Tak, tak, ona tak specjalnie... Jessssuuu, nie wiem, jak sie wyrobie ze wszystkim, bo wszystko powinnam w ostatniej chwili zrobic. A jeszcze to zebranie wspolnoty o 9 rano. Ale nic to, najwyzej mnie zastaniecie w papilotach. ja też jadę bez małża a co do papilotów to przeżyjemy spokojnie Wlasnie, a Ty jak jedziesz? Autem czy pociagiem? Bo chyba Tobie jeszcze nie dawalam zadnych instrukcji. ja jadę z Zuzą i Lidzią Trafimy Ty spryciaro! No to spoko, Lidzia to weteranka jest. BARDZO PROSZE BRAC PRZYKLAD Z LIDKI, KTORA ZADNEJ IMPREZKI NIE OMINELA. Na nia jedna mozna liczyc zawsze. ja to się umiem ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... o, ja to kojarzyałam z licytacją, było o "macaniu", ale że agitowałas u mnie nie pamietam! Demencja chyba... ok, czuję się zaproszona, pomimo kota! (a na to licytowane się nie wpisywałam chyba, bo u mnie ostatnio problem z wyjazdami, choć zrobiło sie lepiej) No to skoro sie zrobilo lepiej to trzeba z tego skorzystac. Laski, czy ktoras ma zapasy domowych ogorkow kiszonych? Bo jak kupie w Tesco to beda bleeeee... Nie mam tu zadnego placu kolo siebie... Tak ze sloik by sie przydal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nowa lista. Prosze sie wpisywac i nie krepowac... 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. malka 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem 10. marekmarian z Lukaszem (moim osobistym kuzynem) 11. wiolasz (masz byc, bo Twoje podkladki przerobie na mace) 12. Arnika z malzem 13. sure I jeszcze bedzie siostra P. z kuzynem i moj drugi kuzyn, ktorego nie widzialam jakies 15 lat z dziewczyna... I moja przyjaciolka Ania i kolezanka - Angielka - Anne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... o, ja to kojarzyałam z licytacją, było o "macaniu", ale że agitowałas u mnie nie pamietam! Demencja chyba... ok, czuję się zaproszona, pomimo kota! (a na to licytowane się nie wpisywałam chyba, bo u mnie ostatnio problem z wyjazdami, choć zrobiło sie lepiej) No to skoro sie zrobilo lepiej to trzeba z tego skorzystac. Laski, czy ktoras ma zapasy domowych ogorkow kiszonych? Bo jak kupie w Tesco to beda bleeeee... Nie mam tu zadnego placu kolo siebie... Tak ze sloik by sie przydal. Moje ogóry wszystkie zmarzły w garażu,więc musi ktoś inny przytargać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... o, ja to kojarzyałam z licytacją, było o "macaniu", ale że agitowałas u mnie nie pamietam! Demencja chyba... ok, czuję się zaproszona, pomimo kota! (a na to licytowane się nie wpisywałam chyba, bo u mnie ostatnio problem z wyjazdami, choć zrobiło sie lepiej) No to skoro sie zrobilo lepiej to trzeba z tego skorzystac. Laski, czy ktoras ma zapasy domowych ogorkow kiszonych? Bo jak kupie w Tesco to beda bleeeee... Nie mam tu zadnego placu kolo siebie... Tak ze sloik by sie przydal. Moje ogóry wszystkie zmarzły w garażu,więc musi ktoś inny przytargać Moze malka bedzie miala... Kupne sie nie umywaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.03.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sure, no jak to? Zapraszalam wszystkich i juz przed swietami agitowalam u Ciebie macanie betonu... o, ja to kojarzyałam z licytacją, było o "macaniu", ale że agitowałas u mnie nie pamietam! Demencja chyba... ok, czuję się zaproszona, pomimo kota! (a na to licytowane się nie wpisywałam chyba, bo u mnie ostatnio problem z wyjazdami, choć zrobiło sie lepiej) No to skoro sie zrobilo lepiej to trzeba z tego skorzystac. Laski, czy ktoras ma zapasy domowych ogorkow kiszonych? Bo jak kupie w Tesco to beda bleeeee... Nie mam tu zadnego placu kolo siebie... Tak ze sloik by sie przydal. Moje ogóry wszystkie zmarzły w garażu,więc musi ktoś inny przytargać Co prawda zostały mi jeszcze tylko 4 słoiki... ale co tam!Na macanie wyrzeknę się jednego Doceń to Małgoś doceń, bo ja łogórcara jestem i bez nich żyć nie mogę. A kupnych sie nie chwycę. Nic, jak wyjdą wszystkie, to może ocieplę stosunki z mamusią i jeszcze od niej jakiś zapasik wysępię. Byle do lata starczyło tak więc popraw se listę: "(...) 9. madmegs z małżem i słoikiem kiszonych ogórków 9...) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nowa lista. Prosze sie wpisywac i nie krepowac... 11. wiolasz (masz byc, bo Twoje podkladki przerobie na mace) Zamach na moje podkładki robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzieki Ci kochana. Odwoluje w takim razie alarm, zebyscie wszystkie nie targaly ogorow. 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. malka 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem i sloikiem kiszonych ogorow 10. marekmarian z Lukaszem (moim osobistym kuzynem) 11. wiolasz (masz byc, bo Twoje podkladki przerobie na mace) 12. Arnika z malzem 13. sure rzutem na tasme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 13. sure rzutem na tasme Rzuciłam się! ...jako 13-ta, to na pewno spadnę z taśmy (a jest jakiś termin dodatkowy dla takich po upadku? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malgos, to ja off-a zrobie w tej imprezie ... gloopie pytanie za 100 pkt. - czy mozna jakos tak tz jakos czyms tz czy istenieje jakis specyfik ktorym mozna pociagnac tapete w kabinie prysznicowej? ale taki przezroczysty zeby tapete bylo widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 13. sure rzutem na tasme Rzuciłam się! ...jako 13-ta, to na pewno spadnę z taśmy (a jest jakiś termin dodatkowy dla takich po upadku? ) Oooooo nieeeee, nie spadniesz. Ja Ci nie pozwole. Mohag, a jaka to tapeta? Papierowa, winylowa? Mysle, ze lakier akrylowy moglby dac rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.03.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 13. sure rzutem na tasme Rzuciłam się! ...jako 13-ta, to na pewno spadnę z taśmy (a jest jakiś termin dodatkowy dla takich po upadku? ) Oooooo nieeeee, nie spadniesz. Ja Ci nie pozwole. czy naprawdę jesteś absolutnie pewna?... ...bo ja jeszcze za bardzo nie wiem, gdzie i kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 13. sure rzutem na tasme Rzuciłam się! ...jako 13-ta, to na pewno spadnę z taśmy (a jest jakiś termin dodatkowy dla takich po upadku? ) Oooooo nieeeee, nie spadniesz. Ja Ci nie pozwole. czy naprawdę jesteś absolutnie pewna?... ...bo ja jeszcze za bardzo nie wiem, gdzie i kiedy... No jak to? W sobote w KRK. Jestes 13-ta na 13-ego, pakuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts