malgos2 11.03.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? To zle, bo lakier tego nie zlapie... Ewentualnie jakis wosk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? To zle, bo lakier tego nie zlapie... Ewentualnie jakis wosk... dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 trza bylo mowic wczesniej o tych ogórach to bym Ci wyslala ogory mojej tesciowej (pycha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? To zle, bo lakier tego nie zlapie... Ewentualnie jakis wosk... dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda Moze da sie ja zaimitowac? Pokazesz? Anja, na temat menu to jest jedna wielka improwizacja... Nastepnym razem sama przywieziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ano przywioze Malgos improwizacje sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Mam nadzieje, ze mnie potem nie beda obgadywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ty spryciaro! No to spoko, Lidzia to weteranka jest. BARDZO PROSZE BRAC PRZYKLAD Z LIDKI, KTORA ZADNEJ IMPREZKI NIE OMINELA. Na nia jedna mozna liczyc zawsze. buźka czuję się jak stały punkt programu imprez u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ty spryciaro! No to spoko, Lidzia to weteranka jest. BARDZO PROSZE BRAC PRZYKLAD Z LIDKI, KTORA ZADNEJ IMPREZKI NIE OMINELA. Na nia jedna mozna liczyc zawsze. buźka czuję się jak stały punkt programu imprez u ciebie Wprawdzie na 2 pierwszych "bunkrowych" Cie nie bylo, ale jestes usprawiedliwiona. Gdyby Ciebie zabraklo, to nie wiedzialabym gdzie jestem. Szkoda tylko, ze innych stalych gosci zabraknie - Anji i Dejwa. Snieg pada... To sie zupelnie nie wpisuje w tradycje imprez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? To zle, bo lakier tego nie zlapie... Ewentualnie jakis wosk... dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda a czemu Wy tak pod górkę W Casto jest w piguły impregnatów do tapet. Sprawuje się świetnie u mnie nad zlewem w kuchnui od kilku lat - tapeta winylowa Mogę by miła i w sobotę sprawdzi nazwę specyfiku Ogóry powiadasz , może jeszcze małosolne ...w marcu zobaczę co da się zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem No i Helenka sie wpisala tez na macanko. Powinnam isc na zakupy do Carrefoura, ale tak snieg pada, ze az mna trzepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 vinylowa - to zle czy dobrze? To zle, bo lakier tego nie zlapie... Ewentualnie jakis wosk... dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda a czemu Wy tak pod górkę W Casto jest w piguły impregnatów do tapet. Sprawuje się świetnie u mnie nad zlewem w kuchnui od kilku lat - tapeta winylowa Mogę by miła i w sobotę sprawdzi nazwę specyfiku Ogóry powiadasz , może jeszcze małosolne ...w marcu zobaczę co da się zrobic To sprawdz, sprawdz, warto wiedziec takie rzeczy. Ogory przywiezie Szajbka, spokoooo... Wiedzialam, ze jak o czymkolwiek wspomne to bede miala za chwile beczke ogorkow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a co z Wiolą, ona tak serio, serio nie przyjedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a co z Wiolą, ona tak serio, serio nie przyjedzie? No Lunka chora, nie wiem... Zaliczylam pierwsza wtope jedzeniowa, robie taka salatke smieszna i do niej sa potrzebne prazone orzechy w karmelu... Zagadalam sie z Wami i wszystkie orzechy wpizdu sie spalily. Jak tak dalej pojdzie to kota zjecie z glodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem to ja się już zapisuję na ten sam termin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem to ja się już zapisuję na ten sam termin! Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem to ja się już zapisuję na ten sam termin! Ekhm... co? nie można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem to ja się już zapisuję na ten sam termin! Ekhm... co? nie można? No mozna, ale teraz tez by mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Anja i Dejw beda nastepnym razem to ja się już zapisuję na ten sam termin! Ekhm... co? nie można? No mozna, ale teraz tez by mozna... eee.. zima jest, nawet z chałupy nie wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Małgos nie skreślaj mnie z listy jeszcze, proszę... i zarezerwuj mi jakby coś miejsce na betonie śpiwór mam nawet. Szkoda że Nitki nie bedzie, bo z kim będę spała Mąż mnie wygania i każe jechać, zobaczymy jak jutro będzie z psem, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts