Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

vinylowa - to zle czy dobrze?

To zle, bo lakier tego nie zlapie... :roll: Ewentualnie jakis wosk... :roll:

dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda :wink:

Moze da sie ja zaimitowac? :roll: Pokazesz? :wink:

Anja, na temat menu to jest jedna wielka improwizacja... Nastepnym razem sama przywieziesz. :) :wink:

Ty spryciaro! :lol: :lol: :lol: No to spoko, Lidzia to weteranka jest. BARDZO PROSZE BRAC PRZYKLAD Z LIDKI, KTORA ZADNEJ IMPREZKI NIE OMINELA. Na nia jedna mozna liczyc zawsze. :p

buźka :D :D

czuję się jak stały punkt programu imprez u ciebie 8) :lol: :lol:

Wprawdzie na 2 pierwszych "bunkrowych" Cie nie bylo, ale jestes usprawiedliwiona. :p :wink:

Gdyby Ciebie zabraklo, to nie wiedzialabym gdzie jestem. :lol: :wink: Szkoda tylko, ze innych stalych gosci zabraknie - Anji i Dejwa. :roll:

Snieg pada... To sie zupelnie nie wpisuje w tradycje imprez. :-?

dzieki dobra kobieto, to sobie odpuszcze bo akurat ta a nie inna mi sie ubzdurala ... nic to plytki beda :wink:

a czemu Wy tak pod górkę :roll: W Casto jest w piguły impregnatów do tapet. Sprawuje się świetnie u mnie nad zlewem w kuchnui od kilku lat - tapeta winylowa :D

Mogę by miła i w sobotę sprawdzi nazwę specyfiku :D :wink:

Ogóry powiadasz :lol: , może jeszcze małosolne ...w marcu :o :o

zobaczę co da się zrobic

a czemu Wy tak pod górkę :roll: W Casto jest w piguły impregnatów do tapet. Sprawuje się świetnie u mnie nad zlewem w kuchnui od kilku lat - tapeta winylowa :D

Mogę by miła i w sobotę sprawdzi nazwę specyfiku :D :wink:

Ogóry powiadasz :lol: , może jeszcze małosolne ...w marcu :o :o

zobaczę co da się zrobic

To sprawdz, sprawdz, warto wiedziec takie rzeczy.

Ogory przywiezie Szajbka, spokoooo... :lol: :lol: :lol: Wiedzialam, ze jak o czymkolwiek wspomne to bede miala za chwile beczke ogorkow... 8)

a co z Wiolą, ona tak serio, serio nie przyjedzie?

No Lunka chora, nie wiem... :( :roll:

Zaliczylam pierwsza wtope jedzeniowa, robie taka salatke smieszna i do niej sa potrzebne prazone orzechy w karmelu... Zagadalam sie z Wami i wszystkie orzechy wpizdu sie spalily. :lol: :lol: :lol: Jak tak dalej pojdzie to kota zjecie z glodu. :lol: :lol: :lol: :roll: