Agduś 11.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To mnie też proszę dopisać. Będę ze śpiworem. Słoik ogórków kiszonych z papryczką (znakomite do sałatek - dodam nieskromnie) mogę też przytargać. Reszta na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jak ja Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jak ja Wam zazdraszczam anju -odbijemy to sobie z nawiązką ! i przynajmniej ciepło juz bedzie -pójdziemy z Helenką na spacerek po Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... hmmm moze wmowie sobie ze to lazienka goscinna i za czesto nie beda tam kapiele uskuteczniane malgos, sam wzor moze nie jest taki skomplikowany, ale nie wiem czy dalo by sie uzyskac ta metalizowana powierzchnie w kostkach. http://www.tapeten-express.de/Elegante-Tapeten/CARO-KARO/78642-Caro-Karo::1058.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.03.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... jeśli rzucasz się pod prysznicem buraczkami, mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... jeśli rzucasz się pod prysznicem buraczkami, mozna buraczkami nie, ale kisiel bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dobra mnie na pocieszenie zostanie torcik wyglądający jak czerwone autko strażackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... hmmm moze wmowie sobie ze to lazienka goscinna i za czesto nie beda tam kapiele uskuteczniane malgos, sam wzor moze nie jest taki skomplikowany, ale nie wiem czy dalo by sie uzyskac ta metalizowana powierzchnie w kostkach. http://www.tapeten-express.de/Elegante-Tapeten/CARO-KARO/78642-Caro-Karo::1058.html No wlasnie jest odwrotnie - metalizowana powierzchnia to nic, ale wzorek... Nie sadze, zeby sie to oplacalo. 1. olgusieniunieczka 2. Magi77 3. lidszu 4. Nelli z P. 5. Rasia z Irma 6. EDZIA z malzem lub bez 7. malka 8. zuza z R. 9. madmegs z malzem i sloikiem kiszonych ogorow 10. marekmarian z Lukaszem (moim osobistym kuzynem), 11. wiolasz (jeszcze niewykreslona) 12. Arnika z malzem 13. sure rzutem na tasme 14. Agdus No co nas tak maloooo??? Orzeszki do salatki zrobione i widze, ze czego jak czego, ale ogorkow to nam nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... hmmm moze wmowie sobie ze to lazienka goscinna i za czesto nie beda tam kapiele uskuteczniane malgos, sam wzor moze nie jest taki skomplikowany, ale nie wiem czy dalo by sie uzyskac ta metalizowana powierzchnie w kostkach. http://www.tapeten-express.de/Elegante-Tapeten/CARO-KARO/78642-Caro-Karo::1058.html No wlasnie jest odwrotnie - metalizowana powierzchnia to nic, ale wzorek... Nie sadze, zeby sie to oplacalo. no widzisz ja myslalam na odwrot ale co sie dziwic, przeciez sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2010 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 malka, to ja prosze o info tylko nie wiem czy sciane nad zlewozmywakiem mozna porownac ze scianami w brodziku.... hmmm moze wmowie sobie ze to lazienka goscinna i za czesto nie beda tam kapiele uskuteczniane malgos, sam wzor moze nie jest taki skomplikowany, ale nie wiem czy dalo by sie uzyskac ta metalizowana powierzchnie w kostkach. http://www.tapeten-express.de/Elegante-Tapeten/CARO-KARO/78642-Caro-Karo::1058.html No wlasnie jest odwrotnie - metalizowana powierzchnia to nic, ale wzorek... Nie sadze, zeby sie to oplacalo. no widzisz ja myslalam na odwrot ale co sie dziwic, przeciez sie nie znam No i dobrze, bo co by to bylo, gdyby sie kazdy na malarstwie dekoracyjnym znal? Niektorzy zreszta mysla, ze sie znaja i efekt jest... taki sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja sie wole nie znac - ale ja leniwa jestem i uwazam ze swoja "dzialke" obrobie na tyle szybko i bez wpadek, dlatego ze wiem o co biega... a pozniej moge lezec brzuchem do gory - i tak specjalisty nie przeskocze, bo tu akurat on wie o co biega - a i kosztow spieprzeniem roboty moge narobic jak sie za to zabiore, nie mowiac o stracie czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja sie wole nie znac - ale ja leniwa jestem i uwazam ze swoja "dzialke" obrobie na tyle szybko i bez wpadek, dlatego ze wiem o co biega... a pozniej moge lezec brzuchem do gory - i tak specjalisty nie przeskocze, bo tu akurat on wie o co biega - a i kosztow spieprzeniem roboty moge narobic jak sie za to zabiore, nie mowiac o stracie czasu... Pod warunkiem, ze specjalista to nie fachoffiec. Ale to juz inna brocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Doberek No widzę, że lista się wydłuża ale będzie wesoło Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 cze orzeszki, sałatki, ogóry, marchewkowe ciasta... Zgłupiałam doszczętnie To my żreć jedziemy do Małgoś, czy macać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 cze orzeszki, sałatki, ogóry, marchewkowe ciasta... Zgłupiałam doszczętnie To my żreć jedziemy do Małgoś, czy macać? Macać, a w międzyczasie żreć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dzień dobry żarcie macania nie wyklucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no niby nie... ale niektórych może rozpraszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 czesc zarloki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.03.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No jak to? W sobote w KRK. Jestes 13-ta na 13-ego, pakuj sie. Powiedziałam miłemu o tym pomyśle i bardzo mu się spodobał, bo to fajna odmiana przy tym codziennym urwaniu głowy, też by się chętnie dołączył. Problem będzie jednak z terminem, bo weekend pod znakiem teściowej juz wcześniej zaplanowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts