malgos2 12.03.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Dzien dobry. Ciasto marchewkowe uwiellllbiam. Ja robie sernik jak by co. Niestety glowny amator sernika raczej da ciala i nie przyjdzie (znowu! ). No nic, same zjemy. Sure, weekendu pod znakiem tesciowej nie zazdroszcze. U nas tez wyszlo niezle faux pas, bo tesciowa ma imieniny w sobote, ja z kolei w niedziele pracuje, dzisiaj to juz w ogole szkoda gadac... Musielismy ja zepchnac na nastepny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 12.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Dzien dobry. Ciasto marchewkowe uwiellllbiam. Ja robie sernik jak by co. Niestety glowny amator sernika raczej da ciala i nie przyjdzie (znowu! ). No nic, same zjemy. Sure, weekendu pod znakiem tesciowej nie zazdroszcze. U nas tez wyszlo niezle faux pas, bo tesciowa ma imieniny w sobote, ja z kolei w niedziele pracuje, dzisiaj to juz w ogole szkoda gadac... Musielismy ja zepchnac na nastepny weekend. jeśli w zastępstwie szarlotki będzie sernik to jest szansa że i ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Dzien dobry. Ciasto marchewkowe uwiellllbiam. Ja robie sernik jak by co. Niestety glowny amator sernika raczej da ciala i nie przyjdzie (znowu! ). No nic, same zjemy. Sure, weekendu pod znakiem tesciowej nie zazdroszcze. U nas tez wyszlo niezle faux pas, bo tesciowa ma imieniny w sobote, ja z kolei w niedziele pracuje, dzisiaj to juz w ogole szkoda gadac... Musielismy ja zepchnac na nastepny weekend. jeśli w zastępstwie szarlotki będzie sernik to jest szansa że i ja będę Przez zoladek do serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 W końcu spróbuję tego ciasta marchewkowego, zostawcie mi choć kawałek oki? Szarlotka też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No mam nadzieję, że mi wyjdzie to ciacho żebym nie dała plamy A tak wogóle to jutro opuszczam imieniny babci i mamy żeby się z Wami spotkać i muszą to jakoś przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Sluchajcie, nie chcialby ktos doroslego kotka? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105037&start=180 Magi, wyjdzie Ci ciasto, ono zawsze wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No tos Magi mi podkradla pomysl na ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Magi, wyjdzie Ci ciasto, ono zawsze wychodzi. ma taka nadzieję Ostatnio było pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobra, to ja spadam, bo sie okaze, ze ja najmniej na impreze przygotuje i plama bedzie taaaaaaaakaaaaaaaa... I jeszcze musze do mamy po jakies ciuchy jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Sluchajcie, nie chcialby ktos doroslego kotka? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105037&start=180 Zapytam mamy bo coś ostatnio bąkała o kocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Sluchajcie, nie chcialby ktos doroslego kotka? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=105037&start=180 Zapytam mamy bo coś ostatnio bąkała o kocie Biedaczek taki smutny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobra, to ja spadam, bo sie okaze, ze ja najmniej na impreze przygotuje i plama bedzie taaaaaaaakaaaaaaaa... I jeszcze musze do mamy po jakies ciuchy jechac. qrde, to jakiś konkurs kulinarny jest u Ciebie? To ja odpadam , ja nadaję się tylko do chlania i konsumowania waszych specjałów Mogę ogórki, mogę chipsy przywieźć, nawet sałatkę jakąś wyprodukować , ale piec ciast nie będę bo one mnie nie lubią Te ciasta. Wogóle, ale to wogóle nie odwzajemniają mojej miłości do nich Zołzy takie bezduszne! Umiem mięcho przyrządzić, najlepiej mi dziczyzna wychodzi , ale sorry, tym razem nie da rady, jakoś żaden mój mężczyzna nie upolował ostatnio żadnego jelenia ani dzika, więc spiżarnia pusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobra, to ja spadam, bo sie okaze, ze ja najmniej na impreze przygotuje i plama bedzie taaaaaaaakaaaaaaaa... I jeszcze musze do mamy po jakies ciuchy jechac. qrde, to jakiś konkurs kulinarny jest u Ciebie? To ja odpadam , ja nadaję się tylko do chlania i konsumowania waszych specjałów Mogę ogórki, mogę chipsy przywieźć, nawet sałatkę jakąś wyprodukować , ale piec ciast nie będę bo one mnie nie lubią Te ciasta. Wogóle, ale to wogóle nie odwzajemniają mojej miłości do nich Zołzy takie bezduszne! Umiem mięcho przyrządzić, najlepiej mi dziczyzna wychodzi , ale sorry, tym razem nie da rady, jakoś żaden mój mężczyzna nie upolował ostatnio żadnego jelenia ani dzika, więc spiżarnia pusta Nie ma zadnego konkursu absolutnie. Zarcie jest dodatkiem do alkoholu tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.03.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Dzien dobry. Ciasto marchewkowe uwiellllbiam. Ja robie sernik jak by co. Niestety glowny amator sernika raczej da ciala i nie przyjdzie (znowu! ). No nic, same zjemy. Sure, weekendu pod znakiem tesciowej nie zazdroszcze. U nas tez wyszlo niezle faux pas, bo tesciowa ma imieniny w sobote, ja z kolei w niedziele pracuje, dzisiaj to juz w ogole szkoda gadac... Musielismy ja zepchnac na nastepny weekend. jeśli w zastępstwie szarlotki będzie sernik to jest szansa że i ja będę Przez zoladek do serca. A mnie by skusiło i jedno i drugie... a o teściowej się dziś rano dowiedziałam, i troch,ę jestem zaskoczona tym :"a co, nie mówiłem ci?".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywożę zamiast ogórów ciasto marchewkowe Dzien dobry. Ciasto marchewkowe uwiellllbiam. Ja robie sernik jak by co. Niestety glowny amator sernika raczej da ciala i nie przyjdzie (znowu! ). No nic, same zjemy. Sure, weekendu pod znakiem tesciowej nie zazdroszcze. U nas tez wyszlo niezle faux pas, bo tesciowa ma imieniny w sobote, ja z kolei w niedziele pracuje, dzisiaj to juz w ogole szkoda gadac... Musielismy ja zepchnac na nastepny weekend. jeśli w zastępstwie szarlotki będzie sernik to jest szansa że i ja będę Przez zoladek do serca. A mnie by skusiło i jedno i drugie... a o teściowej się dziś rano dowiedziałam, i troch,ę jestem zaskoczona tym :"a co, nie mówiłem ci?".. No co poradzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja też odpuszczam imieniny mamy, piekielnie ważne zajęcia w szpitalu i całą masę ważnych rzeczy "na wczoraj". ale cóż trzeba mie w życiu priorytety, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja już nawet odgruzowałam dom żeby M. się nie czepnął. Ale sam mnie wypycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ja też odpuszczam imieniny mamy, piekielnie ważne zajęcia w szpitalu i całą masę ważnych rzeczy "na wczoraj". ale cóż trzeba mie w życiu priorytety, nie? Twoja mama tez K. Cholera, nie mam pomyslu co do moich swiecznikow z menu wlozyc do srodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja bym chciała ślubnego zabrac, a ten się zaparł....o co mu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja bym chciała ślubnego zabrac, a ten się zaparł....o co mu chodzi? Nie lubi po nocy jezdzic? Albo nie lubi mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts