malka 12.03.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 no Krysia mamy jeszcze jutro pogrzeb ....ale to ślubny sam pójdzie Małgoś, za dnia, po nocy, we mgle...jemu to wsjo rawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyli mnie nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Malka, a mógłby mnie poznać, ja fajna jestem ale co sie dziwić, mój też nie chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A tak mu dobrze z oczu patrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyli mnie nie lubi. rozumiesz znaczenie emota? pomolestuję go eszcze....dawno nigdzie razem nie byliśmy było by miło (i żaden zwierz by mni na materacyk nie przylazł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czyli mnie nie lubi. rozumiesz znaczenie emota? pomolestuję go eszcze....dawno nigdzie razem nie byliśmy było by miło (i żaden zwierz by mni na materacyk nie przylazł ) ? Rozumiem. Molestuj go koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobra, to ja spadam, bo sie okaze, ze ja najmniej na impreze przygotuje i plama bedzie taaaaaaaakaaaaaaaa... I jeszcze musze do mamy po jakies ciuchy jechac. qrde, to jakiś konkurs kulinarny jest u Ciebie? To ja odpadam , ja nadaję się tylko do chlania i konsumowania waszych specjałów Mogę ogórki, mogę chipsy przywieźć, nawet sałatkę jakąś wyprodukować , ale piec ciast nie będę bo one mnie nie lubią Te ciasta. Wogóle, ale to wogóle nie odwzajemniają mojej miłości do nich Zołzy takie bezduszne! Umiem mięcho przyrządzić, najlepiej mi dziczyzna wychodzi , ale sorry, tym razem nie da rady, jakoś żaden mój mężczyzna nie upolował ostatnio żadnego jelenia ani dzika, więc spiżarnia pusta Nie ma zadnego konkursu absolutnie. Zarcie jest dodatkiem do alkoholu tylko. To ILE będzie tego alkoholu, skoro aż tyle żarcia ma być na "dodatek"??? Zaczynam się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobra, to ja spadam, bo sie okaze, ze ja najmniej na impreze przygotuje i plama bedzie taaaaaaaakaaaaaaaa... I jeszcze musze do mamy po jakies ciuchy jechac. qrde, to jakiś konkurs kulinarny jest u Ciebie? To ja odpadam , ja nadaję się tylko do chlania i konsumowania waszych specjałów Mogę ogórki, mogę chipsy przywieźć, nawet sałatkę jakąś wyprodukować , ale piec ciast nie będę bo one mnie nie lubią Te ciasta. Wogóle, ale to wogóle nie odwzajemniają mojej miłości do nich Zołzy takie bezduszne! Umiem mięcho przyrządzić, najlepiej mi dziczyzna wychodzi , ale sorry, tym razem nie da rady, jakoś żaden mój mężczyzna nie upolował ostatnio żadnego jelenia ani dzika, więc spiżarnia pusta Nie ma zadnego konkursu absolutnie. Zarcie jest dodatkiem do alkoholu tylko. To ILE będzie tego alkoholu, skoro aż tyle żarcia ma być na "dodatek"??? Zaczynam się bać! Nie bedzie tak zle, zawsze zostaje. Z wiekiem checi robia sie wieksze niz mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 mów za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ty mi się tu wieku nie czepiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Docencie lepiej trud mojego meza, ktory robi wlasnie "zamki" do kartonowych drzwi do kibli. Kotu sie to nie podoba za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ty mi się tu wieku nie czepiaj No własnie Malka Ty skutecznie pomolestuj tego swojego ... Mojemu będzie raźniej i może pasztet uklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dobra, to leczę wyprasowac czerwone atłasy, na wieczór ale wcześniej garniaczek i spadam na egzamin pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 dobry dzień.. własnie wróciłam z roboty i padam na pysk, taki zap..ol ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Nie zabralaby jakas dobra dusza olgusieniunieczki z Lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No i... cholera... same baby beda. Nie liczac markamariana i mojego kuzyna, ktory przyciagnie jeszcze jednego kuzyna, no i kuzyna P. ktorego znacie az za dobrze. czy to oznacza, że mojego mam nie brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No i... cholera... same baby beda. Nie liczac markamariana i mojego kuzyna, ktory przyciagnie jeszcze jednego kuzyna, no i kuzyna P. ktorego znacie az za dobrze. czy to oznacza, że mojego mam nie brać Wrecz przeciwnie, ktos musi a) otwierac winko b) podawac drinki c) wspomoc P. jak sie ktorys z sasiadow wkurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywiozę sałatkę z ogórków i niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywiozę sałatkę z ogórków i niespodziankę A jak ma na imie niespodzianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.03.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja kupię w pobliskim Tesco alkohol jak go znjadziemy bo ostatnio był z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts