malgos2 12.03.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja kupię w pobliskim Tesco alkohol jak go znjadziemy bo ostatnio był z tym problem Bo to JA Wam musze wytlumaczyc, a nie ten na D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a ja kupię w pobliskim Tesco alkohol jak go znjadziemy bo ostatnio był z tym problem Bo to JA Wam musze wytlumaczyc, a nie ten na D. on tak chyba specjalnie tłumaczył zeby wspomnienia były bardziej kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ja przywiozę sałatkę z ogórków i niespodziankę A jak ma na imie niespodzianka? Powiem tylk, że to coś słodkiego zrobionego przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.03.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 O! Zapomniałabym! Idę podłączyć baterie do aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2010 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dobrze, ze mi przypomnialas Nelka. Ja jeszcze w malinach, bo tak nawymyslalam, ze niczego nie moge zrobic wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 a co Ty wymyslilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 też ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 To już jutro Nie mogę się doczekać! Idę jutro na zakupy celem zlikwidowania echa w lodówce... Może coś mnie natchnie i wyprodukuję jakie żarcie? Z sałatką z makaronu chyba sobie poradzę Buziaki Małgoś trzeba się jakoś by wyspać na zapas, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Szajbo, nie szalej. Ja sie nie wyspie na zapas, bo jutro wstaje o 7 i ide na spotkanie wspolnoty P. Wymyslilam 2 salatki - jedna makaronowa wlasnie, z pomidorami, wiec nie moge jej wczesniej zrobic, bo mi puszcza sok i bede miala zupe oraz salatke Waldorfa - z selera i jablek, a ta mi z kolei sciemnieje. Do tego gruszki z sosem z sera roquefort, ktory musi byc cieply, wiec jak go zrobie dzisiaj to i tak bede musiala go podgrzac i taki serek z czosnkiem jak ostatnio, ale czosnek do jutra zgorzknieje... Na szczescie mam schab pieczony i sernik oraz dip cebulowy (wyszedl super, az sie sama zdziwilam...), powinnismy przezyc. Aaaa i popcorn do mikrofali i tacosy... Brzmi jak duzo jedzenia, ale wszystkiego jest tylko po trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.03.2010 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 hyh... i KTO tu szaleje? Dobra spadam nyny. Wpół do trzeciej. Normalnie czuję jak moje zmarszczki ryjowe się uaktywniają w tempie przyśpieszonym. No i to by było tyle na temat wysypiania się na zapas słodkich snów i powodzenia na zebraniu Daj im wycisk! I popatrz brzydko ode mnie na sąsiada od porannych śpiewów zaściannych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 slinka mi pociekla, a ja chce przepis na dip cebulowy i do czego to sie je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 MIŁEGO WIECZORU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 slinka mi pociekla, a ja chce przepis na dip cebulowy i do czego to sie je? Hejka. Prosze Cie bardzo. 500 ml smietany, 1 opakowanie zupy cebulowej w proszku (wzielam jakas "francuska" Knorra), 90 g startego cheddara, sol, pieprz. Mysle, ze bedzie sie to nabieralo kawalkami selera naciowego, mozna tez marchewke pokroic w slupki, ale nie mam i nie chce mi sie juz wychodzic z domu. Matko, jeszcze sporo przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.03.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 cze Trzymaj się dzielnie Małgoś DASZ RADĘ do zo wieczorkiem PS Qrde ale śnieżyca za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 TAK TAK - dasz rade - CZAKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Bawcie się dobrze dziewczyny i chłopaki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 malgos, ja pytanie mam... Możemy jak ludzie w wytartych na tyłku jeansach przyjechać , czy mam Sopelkiewiczowi frak wietrzyć albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Małgoś życzę Tobie i Gosciom świetnej zabawy, mam nadzieję że nikogo jutro nie bedzie bolała główka Żałuję że nie będzie mnie z Wami, moze następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry Kochani bawcie się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.03.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Szajbo, ja nie wiem, nie wiem czy wolno tak w jeansach... No chyba, ze szare sa. Dzieki Kochane za zyczenia. Ja wprawdzie jeszcze bez makijazu, ale powoli zaczynam ogarniac sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts