malka 14.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Królewna, skończyłaś pracę ? jak zdrówko ? co ja fajnego miałam w podpis dac ? cholera zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jeszcze chwila i laba. Lekko nie jest, ale to nie pierwszy raz. Zasnelam podczas lekcji na jakies 3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Trening czyni mistrza jestem nieprzytomna to juz strarośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja sie chyba przeziebilam na tym balkonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja mam chyba zapalenie krtani, bo piszczę strasznie i mój M się ze mnie śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja sie chyba przeziebilam na tym balkonie... Było słuchac starszych ...ile razy mówiłam, byś nie wyłaziła bez kurtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja sie chyba przeziebilam na tym balkonie... Było słuchac starszych ...ile razy mówiłam, byś nie wyłaziła bez kurtki No dobra, to ja ide spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ja też za chwilkę uciekam śpij dobrze i jeszcze raz dzięki Buźka, znaczy dwie buźki jedna dla Ciebie druga dla P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Edziu, bardzo mi milo, ze wpadliscie. Dzieki, dzieki. Wiaderko sliczne, wlasnie sie mu przygladam i banana na twarzy mam. No to będziemy sobie tak w kółko dziękować. Bo miło mi było, że miałam okazję Być u Ciebie i tak sympatycznie spędzić czas w gronie wspaniałych ludzi Wiesz ... wiaderko posłużyło jako opakowanie na płyn do polewania betonu, ale cieszę się że Ci się podoba Nie wiem czy dam radę zajrzeć do wszystkich gości Małgoś dlatego tu może podziękuję wszystkim za miłe spotkanie i super imprezę...no cudni jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 To zmykajmy. Dla Ciebie 100 buziek, polowa dla Slubnego, a 49 za wiesz co. Trudy wszelkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ode mnie trzy: dla Ciebie, P. i malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Edziu, bardzo mi milo, ze wpadliscie. Dzieki, dzieki. Wiaderko sliczne, wlasnie sie mu przygladam i banana na twarzy mam. No to będziemy sobie tak w kółko dziękować. Bo miło mi było, że miałam okazję Być u Ciebie i tak sympatycznie spędzić czas w gronie wspaniałych ludzi Wiesz ... wiaderko posłużyło jako opakowanie na płyn do polewania betonu, ale cieszę się że Ci się podoba Podoba sie podoba. Wpadajcie czesciej. Schabika dzisiaj sprobuje, bo wczoraj nie zdazylam, ale P. jadl i mowil, ze super. I ogorki Agdus pod wodke super, ale na kaca... bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ode mnie trzy: dla Ciebie, P. i malki Jejku, to jakis seks grupowy chyba. Spadaaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 alem obcałowana Neluś, Ty daj spokój wiesz z czym ...proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dzień dobry wstawanko jako że rozpoczęła się kolejna doba, zgodnie z obietnicą - porcyjka molestingu : Małgoś pokazuj łazienkę! Ale już! Buziaki i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kiedy beda jakies fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 pewnie jak Rasia się wyśpi, aż się boję tych fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wszystko zostanie w rodzinie wiec damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 15.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej, hej! Witam sie z Wami, babeczki, serdecznie Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona (podgladam Was od jakiegos czasu ). Oddaje Wam Magde 34, ktora przez ostatni miesiac nie udzielala sie tak czesto, bo... ciezko pracowala. Efekty w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witanko!Odespaliście? Ja jakaś taka jakby przedwczorajsza jestem... Śpię na siedząco. Jak tam sąsiedzi? Komentowali imprezę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts