Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edziu, bardzo mi milo, ze wpadliscie. :D Dzieki, dzieki. Wiaderko sliczne, wlasnie sie mu przygladam i banana na twarzy mam. :D :D :D

No to będziemy sobie tak w kółko dziękować. :wink:

Bo miło mi było, że miałam okazję Być u Ciebie i tak sympatycznie spędzić czas w gronie wspaniałych ludzi :D

Wiesz ... wiaderko posłużyło jako opakowanie na płyn do polewania betonu, ale cieszę się że Ci się podoba :D

Nie wiem czy dam radę zajrzeć do wszystkich gości Małgoś dlatego tu może podziękuję wszystkim za miłe spotkanie i super imprezę...no cudni jesteście :D

Edziu, bardzo mi milo, ze wpadliscie. :D Dzieki, dzieki. Wiaderko sliczne, wlasnie sie mu przygladam i banana na twarzy mam. :D :D :D

No to będziemy sobie tak w kółko dziękować. :wink:

Bo miło mi było, że miałam okazję Być u Ciebie i tak sympatycznie spędzić czas w gronie wspaniałych ludzi :D

Wiesz ... wiaderko posłużyło jako opakowanie na płyn do polewania betonu, ale cieszę się że Ci się podoba :D

Podoba sie podoba.

Wpadajcie czesciej. :D Schabika dzisiaj sprobuje, bo wczoraj nie zdazylam, ale P. jadl i mowil, ze super. 8)

I ogorki Agdus pod wodke super, ale na kaca... bezcenne. :lol: :lol: