wiolasz 15.03.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Sąsiedzi powinni sie cieszyć, ze nikt nie przywiózł gitary i nie śpiewaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ja zdróweczko ? lepiej dzisiaj ? ja się chyba do lekarza muszę umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Oj Lidzia, bo Ty za mało na imprezie sie rozgrzewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Doberek Malgos Ciesze się że w końcu do Ciebie dotarłam i spędziłam miły wieczór w doborowym towarzystwie Beton obmacałam i pożarłam trochę pysznego jedzonka Fajny objazdowo-imprezowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czeeee. Havena - juz lece obejrzec, co tam Magda wymyslila. Wyspalam sie za caly weekend, nie jest zle. Od sasiadow sie pewnie naslucham dzisiaj, bo mam zebranie tym razem swojej wspolnoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia To byl dip cebulowy wlasnie - pol litra smietany, opakowanie zupy cebulowej instant i 90 g startego drobno cheddara, sol, pieprz. Proste jak drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia To byl dip cebulowy wlasnie - pol litra smietany, opakowanie zupy cebulowej instant i 90 g startego drobno cheddara, sol, pieprz. Proste jak drut. dzięki fajnie że proste a takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. I ty tak palcem tę świnię pieściłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. Jedzonko było pycha Schabik mniam i ten dip mniam i kabanoski mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. I ty tak palcem tę świnię pieściłaś ? Nozem najpierw, nozem... Popros meza, moze jemu sie uda. Nie zapominajmy o zurku Arniki, byl naprawde wyjatkowy. I ciesze sie, ze mi troche zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. I ty tak palcem tę świnię pieściłaś ? Nozem najpierw, nozem... Popros meza, moze jemu sie uda. Nie zapominajmy o zurku Arniki, byl naprawde wyjatkowy. I ciesze sie, ze mi troche zostalo. czyś ty zwariowała Chłopa będe uczyc pieszczot nozem? jeszcze mnie ze świnią pomyli i dopiero będe wygladac ! A na żurek Arniki się nie załapałam niestety. Ale widziałam jak tachała garnek. Duży i srebrny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos oświeć mnie co to za sosik był do maczania marchewek i selera?? Obżarłam się tego jak głupia razem się obżarłyśmy maczałyśmy na zmianę - raz Ty, raz ja Raz marchewa, raz seler teraz już Małgoś wiesz kto Ci zeżarł dip Ja jeszcze znęcałam się nad schabem - Twoim i Edzi. Oba pysznościowe były Nota bene, JAK wsadziłaś do świni jajko? czy tez to był jakiś schab modyfikowany genetycznie? Sie wydraza taka dziurke i sie wsadza noooo... Jak sie popiesci to sie zmiesci. Bardzo sie ciesze, ze Wam smakowalo. I ty tak palcem tę świnię pieściłaś ? Nozem najpierw, nozem... Popros meza, moze jemu sie uda. Nie zapominajmy o zurku Arniki, byl naprawde wyjatkowy. I ciesze sie, ze mi troche zostalo. czyś ty zwariowała Chłopa będe uczyc pieszczot nozem? jeszcze mnie ze świnią pomyli i dopiero będe wygladac ! A na żurek Arniki się nie załapałam niestety. Ale widziałam jak tachała garnek. Duży i srebrny był Jesli sie pospieszysz to jeszcze zdazysz na poprawiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Gosia, czytam, że imprezka się udała Zresztą jak zawsze Będzie jeszcze jakaś w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Gosia, czytam, że imprezka się udała Zresztą jak zawsze Będzie jeszcze jakaś w czerwcu? Mam nadzieje, ze jak tylko Helenka przestanie ssac, to przyjedziecie do mnie razem z Anja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Gosia, czytam, że imprezka się udała Zresztą jak zawsze Będzie jeszcze jakaś w czerwcu? Mam nadzieje, ze jak tylko Helenka przestanie ssac, to przyjedziecie do mnie razem z Anja. Super by było!!!. Ja się już nastawiam na zwiedzanie Krakowa na lato. Jak znam Anię to pomknie w lecie do Ciebie z Helcią Aaaa, dzięki jeszcze raz. Wiesz za co Podoba Ci się to, co zrobiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cze Gosia, czytam, że imprezka się udała Zresztą jak zawsze Będzie jeszcze jakaś w czerwcu? Mam nadzieje, ze jak tylko Helenka przestanie ssac, to przyjedziecie do mnie razem z Anja. Super by było!!!. Ja się już nastawiam na zwiedzanie Krakowa na lato. Jak znam Anię to pomknie w lecie do Ciebie z Helcią Aaaa, dzięki jeszcze raz. Wiesz za co Podoba Ci się to, co zrobiłam? Podoba mi sie, jasne. Jest spokojnie i nieprzekombinowanie. Tez tak lubie. I nie ma za co. Pomykajcie do mnie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Małgoś a ta szafka w łazience to ta co ją stolarz robił?Ile kosztowała? I z czego jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts