malgos2 15.03.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Małgoś a ta szafka w łazience to ta co ją stolarz robił? Ile kosztowała? I z czego jest zrobiona? Kosztowala 1000 zl i jest zrobiona z debu i sklejki + wnetrza szuflad z plyty zwyklej. Wlasnie na sniadanie zurek sobie zapodalismy. Dawaj przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja nie gotuję na przepisy tylko na ,,oko".... Cieszę się, że smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A kiedy beda fotki tej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja nie gotuję na przepisy tylko na ,,oko".... Cieszę się, że smakował No dobra, ale chociaz mniej wiecej. Fotki mam, jak sie photobucket nie zbuntuje to wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jak gotujesz jakieś wędzonki... boczek, kości wędzone, golonkę albo i co innego... Mogą być wędzone albo normalna świeża wieprzowina....Do tego grzyby suszone, czosnek, koperek, Vegeta do smaku, pieprz, ....Jak mięso czy boczek ugotowane, to wyciągasz dodajesz z innego garnuszka wcześniej osobno ugotowane grzybki, resztę składników i na koniec lejesz żurek śląski czy jaki tam u Was jest i zagotować... dosmaczyć na słoność, kwaśność ( żurkiem), wyłączyć gaz, czy płytę, i na sam koniec dać koperek....Ot i cała filozofia żurku.... Czasami jeszcze dają podsmażone na patelni małe kawałki boczku i kiełbasy podwawelskiej czy innej jaką macie... Teraz dałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To juz wszystko wiem. Dzieki. Ja robie wersje poznanska z ziemniakami i smietana, ale Twoja jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Może w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Może w czerwcu yyy a co jest w czerwcu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ... już ona coś wymyśli :P czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Może w czerwcu yyy a co jest w czerwcu???? Noooo, przypuszczalnie impreza i Małgosi. Ja bym się wybrała, bo jak dotąd to mi się nie udało do Niej dotrzeć To może innym by też pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mam nadzieje, ze niedobitki dotra. A teraz zmykam za zebranie wspolnoty, pewnie mnie opieprza za halas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór taa Małgoś czerwiec bardzo dobry miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jak tam po zebraniu? Wspólnota przełknęła hałasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Może w czerwcu yyy a co jest w czerwcu???? moje urodziny - może byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 jak tam po zebraniu? Wspólnota przełknęła hałasy? Jeszcze Jej nie ma. Pewnie odbył sie samosąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Cześć Małgoś - kobieto urządzająca chyba najwięcej imprez na FM Mam nadzieję że i ja kiedyś do Ciebie dotrę Może w czerwcu yyy a co jest w czerwcu???? moje urodziny - może byc ? no ba będzie 2w1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Chyba nam nie spalą Małgoś na stosie? Niech jej blond włosek z głowy spadnie, to pójdziemy ją pomścić, nie? Chociaż głęboko wierzę, że da sobie radę jak nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Jonasza na nich napusci i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 wzmocnił się dąbkami drań, będzie jak tiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts