Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wlasnie weszlam do domu... Uff...

Byl piankowacz i o dziwo czknelo mu sie o zapyleniu (ale do mnie tego nie powiedzial tylko do zarzadu) i bylo cos o halasach, ale nie moich. 8) Tylko sasiad z dolu pytal mnie, czy gramy w ping-ponga... Zrzucilam wine na Jonasza biednego. :lol: :lol: :lol: Poza tym bylo bardzo wesolo, ludziska rzucali miechem ile wlezie. :lol: :lol: :lol:

Wlasnie weszlam do domu... Uff...

Byl piankowacz i o dziwo czknelo mu sie o zapyleniu (ale do mnie tego nie powiedzial tylko do zarzadu) i bylo cos o halasach, ale nie moich. 8) Tylko sasiad z dolu pytal mnie, czy gramy w ping-ponga... Zrzucilam wine na Jonasza biednego. :lol: :lol: :lol: Poza tym bylo bardzo wesolo, ludziska rzucali miechem ile wlezie. :lol: :lol: :lol:

eeeeeeeeeee czyli norma :lol: :lol:

przerabiałam to przez wiele lat

tylko po drugiej stronie barykady :wink:

ale skoro już wiem ,że cała i zdrowa wróciłaś, mogę spokojnie zalegnąc w łóżku

-jeszcze nie odespałam :-?

Łazienka wyszła bardzo fajna. Podoba mi się tynk, super !

Mam pytanie odnośnie kontaktu nad umywalką. Widze ,ze u ciebie tez jest kontakt tak blisko umywalki jak u mnie. Nie bałaś sie dać zwykłego kontaktu?

Ja właśnie szukam jakiegoś w miarę fajnego bryzgoszczelnego i znalazłam tylko jeden zasługujący ostatecznie na rozpatrzenie,ale też bez rewelacji

http://www.elektro-plast.com.pl/katalog.php4?k=239

Małgoś jak mogę zrobić beton na scianie? Czekam aż z foxa wyjdzie,ale na stronie ciągle jest napisane wkrótce (i tak od ponad pól roku).

Mnie tez wszystko boli, ale u mnie to zawsze jest taki opozniony kac... Zawsze 2 dni pozniej bola mnie miesnie... :roll:

Caluje P. i zaczynamy kombinowac. :wink:

Tak sobie miło wspominamy z moim M Twojego P i ...no całować może go od M nie całuj, ale serdecznie pozdrów.. :D

Mnie od wczoraj głowa boli :cry:

Mnie tez wszystko boli, ale u mnie to zawsze jest taki opozniony kac... Zawsze 2 dni pozniej bola mnie miesnie... :roll:

Caluje P. i zaczynamy kombinowac. :wink:

Tak sobie miło wspominamy z moim M Twojego P i ...no całować może go od M nie całuj, ale serdecznie pozdrów.. :D

Mnie od wczoraj głowa boli :cry:

P. dziekuje serdecznie i tez Was pozdrawia. :) On sie zawsze zachwyca forumowym towarzystwem. :wink: Mnie tez glowa dzisiaj bolala, ale po ibuprofenie jakos przeszlo. :roll:

Iva - z kontaktem problem byl taki, ze to byl jedyny, ktory mi pasowal kolorystycznie... Nie jest bryzgoszczelny, ale ma zabezpieczenie takie przeciwko dzieciom, wiesz o co kaman... Te dziury sa zamkniete, trzeba sie wysilic, zeby cos podlaczyc. No i nie chlapie mi sie tam az tak bardzo jak sie wydaje. :roll: Roznicowka nigdy nie protestowala w kazdym razie.

Co do betonu... Najprostsze i najlepsze zludzenie moj malz osiagnalby farba z dosypka - mozesz miec w ten sposob podzialy na plyty i beton zaimitowany tak, ze sie nikt nie pozna. :wink: Fox to dosc niska jakosc materialu, a Twoj dom to raczej wyzsza klasa (co nie musi sie przekladac na wyzsza cene). 8)

cze Małgos ;D no widzisz, jak się chce to się da 8) :wink:

nawet nie trzeba Cię bylo długo molestowac :wink: :D

Łazienka jest przecudna, w naturze jeszcze piękniejsza i większa niż na zdjęciach. I jak pięknie wybarwione są słoje drewna półek i szafki! :D Mistrzostwo świata :lol: Do tego ten cudny gładziusieńki tynk - pozdrowienia i gratulacje dla P. :D

A wiesz co MNIE osobiście najbardziej ujęlo za serce w Twojej łazience? Wykorzystanie uchwytu ekranu prysznicowego jako elegancki i bardzo poreczny wieszaczek na ręcznik do rąk przy umywalce :lol: Uwielbiam podwójną przydatność rzeczy :D

buziaki :)