MonikaC 15.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Małgoś się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos lazienka wyszla super Czy ten stolarz zawitalby tez na slask?? mozesz go polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Malgos lazienka wyszla super Czy ten stolarz zawitalby tez na slask?? mozesz go polecic? no właśnie zapomniałam napisać, że wyszła bardzo fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 czy aby to dziwne towarzystwo, Małgośki nie ukamienowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ojjjj dłuuuuuuugo jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wlasnie weszlam do domu... Uff... Byl piankowacz i o dziwo czknelo mu sie o zapyleniu (ale do mnie tego nie powiedzial tylko do zarzadu) i bylo cos o halasach, ale nie moich. Tylko sasiad z dolu pytal mnie, czy gramy w ping-ponga... Zrzucilam wine na Jonasza biednego. Poza tym bylo bardzo wesolo, ludziska rzucali miechem ile wlezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 15.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 hej takie troche alternatywy łazienka bomba!!!!! w 80% to zasluga ścian tzn Twoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nawet bardziej niz alternatywy. Dzieki za komplementy na temat lazienki. I tak slabo widac sciany na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wlasnie weszlam do domu... Uff... Byl piankowacz i o dziwo czknelo mu sie o zapyleniu (ale do mnie tego nie powiedzial tylko do zarzadu) i bylo cos o halasach, ale nie moich. Tylko sasiad z dolu pytal mnie, czy gramy w ping-ponga... Zrzucilam wine na Jonasza biednego. Poza tym bylo bardzo wesolo, ludziska rzucali miechem ile wlezie. eeeeeeeeeee czyli norma przerabiałam to przez wiele lat tylko po drugiej stronie barykady ale skoro już wiem ,że cała i zdrowa wróciłaś, mogę spokojnie zalegnąc w łóżku -jeszcze nie odespałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To dobranoc. Ja dzisiaj odespalam i bardzo sobie chwale. Podzeram wszystkie resztki, blogo sie czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nie wiem dlaczego wszystko mnie dziś boli... ... ale zapewne od odśnieżania wczorajszego-nocnego... Małgoś, całuj P i już kombinujcie kiedy do mnie wpadniecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mnie tez wszystko boli, ale u mnie to zawsze jest taki opozniony kac... Zawsze 2 dni pozniej bola mnie miesnie... Caluje P. i zaczynamy kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 15.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Łazienka wyszła bardzo fajna. Podoba mi się tynk, super ! Mam pytanie odnośnie kontaktu nad umywalką. Widze ,ze u ciebie tez jest kontakt tak blisko umywalki jak u mnie. Nie bałaś sie dać zwykłego kontaktu?Ja właśnie szukam jakiegoś w miarę fajnego bryzgoszczelnego i znalazłam tylko jeden zasługujący ostatecznie na rozpatrzenie,ale też bez rewelacjihttp://www.elektro-plast.com.pl/katalog.php4?k=239Małgoś jak mogę zrobić beton na scianie? Czekam aż z foxa wyjdzie,ale na stronie ciągle jest napisane wkrótce (i tak od ponad pól roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.03.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mnie tez wszystko boli, ale u mnie to zawsze jest taki opozniony kac... Zawsze 2 dni pozniej bola mnie miesnie... Caluje P. i zaczynamy kombinowac. Tak sobie miło wspominamy z moim M Twojego P i ...no całować może go od M nie całuj, ale serdecznie pozdrów.. Mnie od wczoraj głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mnie tez wszystko boli, ale u mnie to zawsze jest taki opozniony kac... Zawsze 2 dni pozniej bola mnie miesnie... Caluje P. i zaczynamy kombinowac. Tak sobie miło wspominamy z moim M Twojego P i ...no całować może go od M nie całuj, ale serdecznie pozdrów.. Mnie od wczoraj głowa boli P. dziekuje serdecznie i tez Was pozdrawia. On sie zawsze zachwyca forumowym towarzystwem. Mnie tez glowa dzisiaj bolala, ale po ibuprofenie jakos przeszlo. Iva - z kontaktem problem byl taki, ze to byl jedyny, ktory mi pasowal kolorystycznie... Nie jest bryzgoszczelny, ale ma zabezpieczenie takie przeciwko dzieciom, wiesz o co kaman... Te dziury sa zamkniete, trzeba sie wysilic, zeby cos podlaczyc. No i nie chlapie mi sie tam az tak bardzo jak sie wydaje. Roznicowka nigdy nie protestowala w kazdym razie. Co do betonu... Najprostsze i najlepsze zludzenie moj malz osiagnalby farba z dosypka - mozesz miec w ten sposob podzialy na plyty i beton zaimitowany tak, ze sie nikt nie pozna. Fox to dosc niska jakosc materialu, a Twoj dom to raczej wyzsza klasa (co nie musi sie przekladac na wyzsza cene). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 16.03.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Kurcze nic nie zrozumiałam o tym betonie Teraz nie bedziemy robić ,bo juz nawet debet rośnie. Nie mam tego dużo kominek i jedną malą sciankę w wiatrołapie. Napisz mi ,może być na priv, jaki jest koszt wykonania za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cze Małgos ;D no widzisz, jak się chce to się da nawet nie trzeba Cię bylo długo molestowac Łazienka jest przecudna, w naturze jeszcze piękniejsza i większa niż na zdjęciach. I jak pięknie wybarwione są słoje drewna półek i szafki! Mistrzostwo świata Do tego ten cudny gładziusieńki tynk - pozdrowienia i gratulacje dla P. A wiesz co MNIE osobiście najbardziej ujęlo za serce w Twojej łazience? Wykorzystanie uchwytu ekranu prysznicowego jako elegancki i bardzo poreczny wieszaczek na ręcznik do rąk przy umywalce Uwielbiam podwójną przydatność rzeczy buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 dzień dobry Małgoś piękna łazienka drewno dodało jej wiele uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wusia, co Ty tam wiesz, na żywo trzeba ją zobaczyć. Aż sie miło na kibelku siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wiolus ja widziałam niestety bez drewienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts