wiolasz 16.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Całosć jest obłędna w swej prostocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Hej. Lazienka rumieni sie cala. Strasznie nie chce mi sie wracac do rzeczywistosci, a tu pasowaloby sie wziac za zycie jakies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Sluchajcie, strasznie mi glupio... Kto mi dal taka piekna filizanke? Katem oka widzialam rano talerzyk, myslalam, ze ktos cos na nim przyniosl i zostawil przez przypadek, a tu w zlewie byla reszta. Kurcze nie wiem jak to sie stalo... Jest sliiiiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Małgoś, świetna łazienka Zazdroszczę Ci, że potrafiłaś olać kafle sierściuch nauczył się także korzystać z kibelka czy na razie opanował tylko korzystanie z umywalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Małgoś, świetna łazienka Zazdroszczę Ci, że potrafiłaś olać kafle sierściuch nauczył się także korzystać z kibelka czy na razie opanował tylko korzystanie z umywalki? Dzieki. Olalanie kafli bylo juz od dawna w planach, tak jak beton na podlodze. Siersciuch na razie wlazi do kibelka i miauczy, zeby mu spuszczac wode, ale nic tego nie wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Małgoś ale widać że kocisko inteligentne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzien dobry. No i nie przyznaje sie nikt do filizanki? Wusia, zwierz jest inteligentny i najwazniejsze, ze nie strachliwy. Imprezka na prawie 30 osob, a ten lazil miedzy ludzmi na luzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.03.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dzien dobry. No i nie przyznaje sie nikt do filizanki? Wusia, zwierz jest inteligentny i najwazniejsze, ze nie strachliwy. Imprezka na prawie 30 osob, a ten lazil miedzy ludzmi na luzaka. No jak nic, bierze przykład z Pańci Hejka Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Gocha czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hej Magda. Widze, ze rozchwytywana jestes. Wusia, juuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hej Magda. Widze, ze rozchwytywana jestes. Wusia, juuuuz. Chyba się mnie wstydzą, bo jakoś nikt nie miał śmiałości do mnie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Hej Magda. Widze, ze rozchwytywana jestes. Wusia, juuuuz. Chyba się mnie wstydzą, bo jakoś nikt nie miał śmiałości do mnie napisać Powoli kochana, powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Przenoszę się tutaj z odpowiedzią malgos2 - niniejszym, ujawniam się U mnie dopiero projekt domu w fazie adaptacji, więc wszystko przede mną, ale po przecyztaniu Twojego dziennika zaczynam poważnie mysleć nad betonową podłogą Zobaczymy co na to M... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 O, jak milo. Witaj w komentach. Podloge polecam i czekam az zalozysz swoj dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie wiem czy zakładanie przeze mnie dziennika to byłby rozsądny krok, mając świadomość jakie schody przedze mną to musiałyby to być w większości słowa powszechnie uznawane za nieparlamentarne a to bardzo nieładne by było... Umywalkę - to już pewne ściągam od Ciebie O podłodze betonowej muszę jeszcze sporo poczytać. O kosztach zwłaszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 czee alez mnie tu dawno nie było... powiadomień nie było co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Koszty to zawsze najbardziej brutalny temat... Wszystko zalezy od tego, jak bardzo "betonowa" chcesz te podloge, na przyklad czy zgadzasz sie na niejednolity kolor itd. itd. oraz od stanu podloza. Zapraszam na ogledziny w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 17.03.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie zapraszaj, bo jeszcze zechcę skorzystać temat podłogi betonowej przewałkuję dziś z M, trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Nie zapraszaj, bo jeszcze zechcę skorzystać temat podłogi betonowej przewałkuję dziś z M, trzymaj kciuki Ale ja zapraszam z cala odpowiedzialnoscia. Jak bedziesz miec jakiekolwiek pytania to wal jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts