Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieee, dabek. :)

A nie wiem, dlaczego nie zauwazylas... Moze to wiek? :p :lol: :lol: :lol:

Ty se uważaj wiesz... :x

ale fajnie to wyszło... i ten blacik pod umywalką też :)

Dzieki. 8)

Nie ma miejsca na zadne ekscesy w tej lazience... :roll: Wnetrzowe znaczy sie. :lol: :lol: :lol:

no moja dolna łazienka też taka jest :)

ja za to wiem, że za 1900 zł kupie drewno na biurko gigant dla B + szafę (korpus ) + 4 półki

a drewno piękne... grube na 2,6 cm

http://lh4.ggpht.com/_83tmosUe46o/S5-V1ProspI/AAAAAAAADI8/CSeXSqT1DQ4/s576/IMG_3281.JPG

zwierz jest inteligentny i najwazniejsze, ze nie strachliwy. Imprezka na prawie 30 osob, a ten lazil miedzy ludzmi na luzaka. :lol: :lol: :lol:

moja kota wprost przeciwnie - to megawypłosz... przeprowadzaliśmy się z kotem dwa razy i za każdym razem w nowym miejscu przez pierwszy tydzień zaszywała się np. w skrzyni łóżka i wyłaziła tylko w nocy na łowy i do kuwety :roll: podejrzewam, że teraz będzie podobnie, bo już raz ją na budowę zawieźliśmy - gdyby akurat wówczas w kominku się paliło, to kot poszedłby z dymem :roll:

Cześć Małgosia, melduję, że zaglądam :wink:

Od tamtego tygodnia nie mam systematycznie prądu od 9.00 do 17.00, więc niestety jestem uziemiona. Tak ma być jeszcze w przyszłym tygodniu. U mnie już słup stoi, nawet trzy :evil: i czwarty stary :-? , teraz podłączaja linię, stąd te braki prądu.

Szkoda gadać :roll:

malgos

super ta łazieneczka wyszła. szkoda że nie widać scian bo domyślam się że to największa jej uroda.

Tak mi sie zdaje, albo tak bym chciał , że na zdjęciach to nie widać całego efektu :wink:

Małgoś ,pomysł świetny . :)

Dzien dybry.

Nitu, piekne drewienko. I niezla cena. :)

Elena, tak to jest z kotami... :roll: Moj jest przeploszony na zewnatrz, ale w domu jest wyluzowany zupelnie. 8)

Ania, no to niezle Cie urzadzili. :-? Tez cos u mnie wczoraj robili i nie bylo pradu, na szczescie ja te pore dnia systematycznie przesypiam. :lol: :lol: :lol:

Efilko, Zbigniewie - zapraszam na ogledziny w realu. :wink: Jest tam jedno takie zdjecie, jak flesz uderza w sciane obok przycisku kiblowego - tam troche widac polysk i fakture, ale nie ma szans zeby normalnym sprzetem to zrobic dobrze. :roll:

I chyba wreszcie zamowie platki srebrne, bo chcemy ten okropny przycisk posrebrzyc. :)