wu 18.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 no wiesz 1 metr już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Wiem, wiem... Zeby wszyscy byli tak wrazliwi na piekno jak Ty wusia to swiat bylby lepszym miejscem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Małgoś no wiesz ja tam się specjalnie nie znam na modzie ale wiem kiedy mi się coś podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 No i bardzo dobrze. To kiedy mamy przyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 w odwiedziny zawsze a ten metr to musi jeszcze ciupinkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. a da się to zrobić z moim sąsiadem ? znów mi dziś Młodego przestraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. a da się to zrobić z moim sąsiadem ? znów mi dziś Młodego przestraszył Ale samym wygladem, czy jeszcze czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. Lecem zobaczyć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. a da się to zrobić z moim sąsiadem ? znów mi dziś Młodego przestraszył Ale samym wygladem, czy jeszcze czyms? eeee do tego,że ciagle pijany to już wszyscy przyzwyczajeni , ale do takiej twarzy przywyknąć trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. Lecem zobaczyć o co chodzi Jak dla mnie ten przycisk jest posrebrzany. Ale z drugiej strony zdjęcie trochę za daleko i nie widzę dobrze Przy okazji oglądnęłam sobie Twoją betonową podłogę. Naprawdę super wygląda, zwłasza na tym zdjęciu z otwartymi drzwiami balkonowymi. Pierwyj sort - jakby mój teść powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć dziewczęta, Ja też jestem wrażliwa na piękno, ale o co chodzi z tym złoceniem bo chyba nie w temacie jestem. Ale jestem ciekawa Chodzi o to, ze moj paskudniutki przycisk kiblowy chcemy posrebrzyc, co by nie byl taki brzydki. Lecem zobaczyć o co chodzi Jak dla mnie ten przycisk jest posrebrzany. Ale z drugiej strony zdjęcie trochę za daleko i nie widzę dobrze Przy okazji oglądnęłam sobie Twoją betonową podłogę. Naprawdę super wygląda, zwłasza na tym zdjęciu z otwartymi drzwiami balkonowymi. Pierwyj sort - jakby mój teść powiedział Moze na zdjeciu lepiej wyglada, ale to jest chamski plastik marki Cersanit. Beton jest OK, tez go lubie. Malka, a nie mozesz mu wytlumaczyc, ze to taki dzwonnik z Notre Dame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 dzwonnik tro przy nim na mistera może startować...i wygra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Nie wierze, fote poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 też chce zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry bardzo. Opoznione imieniny tesciowej mnie czekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 dzień dobry Małgoś ale kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Od rana sie smiejemy z tego z P., ze na pewno nas zaskoczy indykiem. Nie pamietam, kiedy jadlam u niej cos innego, poza wigilia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts