wu 19.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 wiesz dobry indyk nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Jaaaasne. Zwlaszcza, jak masz za kazdym razem tego samego indyka i te same salatki, ktorych nie umie za cholere robic. Zawsze po wyjsciu od niej mowimy: no dobra, to pozartowalismy, a teraz pasowaloby cos zjesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 no przecież mówię że dobry ma być razu jednego moja siora kupiła indora taki fajny był coś 4,5 kg przyłożyłam się nafaszerowałam gada i pieeeeeeeekłam go całego jak się upiekł zostawiłam do przestygnięcia potem pokroiłam ładnie i musiałam niestety na niecałą godzinkę wyjechać wracam a tu po 4,5 kilogramowym indorze brudny talerz został i kości nawet nie zdążyłam spróbować wiecej nie upiekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Chyba bym zabila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja tak między indyka i sałatkę się wpycham, ale pytanko mam o zdjęcia z imprezy, czy już gdzieś są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja tak między indyka i sałatkę się wpycham, ale pytanko mam o zdjęcia z imprezy, czy już gdzieś są? Edziu wyslij mi swojego maila to Ci przesle album Rasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja tak między indyka i sałatkę się wpycham, ale pytanko mam o zdjęcia z imprezy, czy już gdzieś są? Edziu wyslij mi swojego maila to Ci przesle album Rasi. Małgoś dzięki maila mam w profilu ale [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja tak między indyka i sałatkę się wpycham, ale pytanko mam o zdjęcia z imprezy, czy już gdzieś są? Edziu wyslij mi swojego maila to Ci przesle album Rasi. Małgoś dzięki maila mam w profilu ale [email protected] No wlasnie mialam napisac, ze widze. Juuuuz wysylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzień dobry w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.03.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. No to idź. Pojedz indyka i sałatek, a później idźcie z P. na porządną kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. No to idź. Pojedz indyka i sałatek, a później idźcie z P. na porządną kolację Taaaaa, tylko ze u niej zarcie na stol wjedzie gdzies kolo 11 najwczesniej. Wszystkie knajpy zamkniete juz beda jak wyjdziemy, tylko Tesco nam zostaje. Cale szczescie, ze Arniki zurek jeszcze dzisiaj mielismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.03.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. No to idź. Pojedz indyka i sałatek, a później idźcie z P. na porządną kolację Taaaaa, tylko ze u niej zarcie na stol wjedzie gdzies kolo 11 najwczesniej. Wszystkie knajpy zamkniete juz beda jak wyjdziemy, tylko Tesco nam zostaje. Cale szczescie, ze Arniki zurek jeszcze dzisiaj mielismy. O 11 -stej Ja, jak kogoś zapraszam to mam już wszystko gotowe. Siadamy i pałaszujemy A zbtym Tesco to masz podobnie , jak ja. Też pod bokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. No to idź. Pojedz indyka i sałatek, a później idźcie z P. na porządną kolację Taaaaa, tylko ze u niej zarcie na stol wjedzie gdzies kolo 11 najwczesniej. Wszystkie knajpy zamkniete juz beda jak wyjdziemy, tylko Tesco nam zostaje. Cale szczescie, ze Arniki zurek jeszcze dzisiaj mielismy. to idźcie do knajpy przed imprezą nie będziesz musiała wtedy jeść indyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Dzien dobry. Wszystko przeciwko mnie. Mialam miec lekcje, ktora by mnie uratowala przed poczatkiem imprezy u tesciowej, a tu uczennica odwolala i musze isc punktualnie. No to idź. Pojedz indyka i sałatek, a później idźcie z P. na porządną kolację Taaaaa, tylko ze u niej zarcie na stol wjedzie gdzies kolo 11 najwczesniej. Wszystkie knajpy zamkniete juz beda jak wyjdziemy, tylko Tesco nam zostaje. Cale szczescie, ze Arniki zurek jeszcze dzisiaj mielismy. to idźcie do knajpy przed imprezą nie będziesz musiała wtedy jeść indyka Troche trzeba bedzie markowac, ale porcja na osobe jest u tesciowej mniejsza niz to co Jonaszek zjada na sniadanie, a on wazy 5,80... Damy rade. Magda, to nie jest rekord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ciesz sie... porządna porcja indyka mogłaby być zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja tak między indyka i sałatkę się wpycham, ale pytanko mam o zdjęcia z imprezy, czy już gdzieś są? Edziu wyslij mi swojego maila to Ci przesle album Rasi. Małgoś dzięki maila mam w profilu ale [email protected] w mailu liczba to wiek, nie ? bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ja mialam kiedyś w nicku 17 bo to moja ulubiona liczba swego czasu. załapałam że ktoś może to odczytać jako mój wiek dopiero jak zaczęłam być nieustannie zaczepiana przez jakichś szczyli którzy w dodatku sie rzucali że oszukuje podając nieprawdziwe dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 poprosze zdjecia z franiowki i zdjecia szafki tez dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts