wiolasz 04.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Jak tak słucham, to cholera wyobraźnia już mi nie obejmuje tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Noooo... Albo w kontrascie z czerwieniami, albo w polaczeniu z betonem... Wszystko zalezy, z czym sie co zestawi. Ze wszystkiego mozna zrobic kicz, ale tez wszystko mozna smacznie dobrac. Wiola, nie przejmuj sie. Nie kazdy musi miec takie odpaly, jak my... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Wiola zobacz na linka od Malgosi ja takie bajery tez pierwszy raz widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja już oglądałam wcześniej te cuda. Może nie wszystkie w moim guście, ale kurczę, doceniam wielki talent i pomysły. No właśnie, wg mnie to też umiejętność łączenia elementów, ogromna wyobraźnia autora a nie odpały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Bez przesady... Troche farbki, pare pedzelkow. Strona jest dosc uboga jeszcze. Trzeba tam jakies nowosci dodac, ale nikomu sie nie chce. Mnie sie najbardziej podoba ta rezydencja Gramercy czy jak jej tam. To jest projektantka z Belgii, takie bardziej nasze, europejskie klimaty. Na scianach jest marmorino - z bliska i w dotyku sciany sa jakby byly z piaskowca. W tym samym mieszkaniu lazienka byla krwistoczerwono - betonowa. Tez niezle zaszalala kobitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja już oglądałam wcześniej te cuda. Może nie wszystkie w moim guście, ale kurczę, doceniam wielki talent i pomysły. No właśnie, wg mnie to też umiejętność łączenia elementów, ogromna wyobraźnia autora a nie odpały Male sprostowanie - pomysly sa wylacznie projektantow. Malza jest wykonanie pewnych elementow - tynkow, czy imitacji drewna, kamienia itd. Oczywiscie podgladajac tez sie mozna wiele nauczyc i przeniesc do siebie, no i w koncu monsz jest artysta, wiec jakis tam swoj smak musi miec. Osobiscie tez nie chcialabym mieszkac w muzeum. Na razie wymyslilam, ze bede miec tylko jedna taka odjechana goscinna lazienke o wymiarach 0,9 m na 1,30, wiec na razie wyobrazni mi (nam) starcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ależ fajne rzeczy robi Twój małż :D to marmorino bardzo mi się podoba Dużo takie cuś kosztuje? witanko serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 No marmorino fajowe tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.08.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja już oglądałam wcześniej te cuda. Może nie wszystkie w moim guście, ale kurczę, doceniam wielki talent i pomysły. No właśnie, wg mnie to też umiejętność łączenia elementów, ogromna wyobraźnia autora a nie odpały Male sprostowanie - pomysly sa wylacznie projektantow. Malza jest wykonanie pewnych elementow - tynkow, czy imitacji drewna, kamienia itd. Oczywiscie podgladajac tez sie mozna wiele nauczyc i przeniesc do siebie, no i w koncu monsz jest artysta, wiec jakis tam swoj smak musi miec. Osobiscie tez nie chcialabym mieszkac w muzeum. Na razie wymyslilam, ze bede miec tylko jedna taka odjechana goscinna lazienke o wymiarach 0,9 m na 1,30, wiec na razie wyobrazni mi (nam) starcza. gadaj swoje a ja swoje wiem. Dla mnie zwykłe namalowanie kwiatka na ścianie to wyczyn jak wspinaczka na Himalaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja to nawet odmalowanie szablonu bym spieprzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witajcie w klubie niemocy artystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 witam, ja sie do klubu niemocy artystycznej nie dopisuje troche zdolnosci mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 to już po kapeluszu nawet widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 to już po kapeluszu nawet widać chce isc od wrzesnia na studia projektowania wnetrz a moj maz sie pyta kiedy nam sie to zwroci nikt mnie nie rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.08.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Warto realizowac marzenia, kto wie moze z tego beda kokosy A doszkalanie sie, jesli masz na to sile i czas a u ciebiei to dodatkowo sa checi, to na pewno kiedys zaowocuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 macie racje, tylko moj maz jest okrutnym realista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 eeeeee tak - jak zobaczy, że to dla Ciebie ważne....zmieni zdanie.... witam - na stronkę lookałam i jak dla mnie to marmorino jest siur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam drogie Panie. Cale szczescie, ze nie wszyscy maja artystyczna moc, inaczej artysci poszliby z torbami... Maluszku, marmorino kosztuje gdzies w granicach 90-120 zl za m2 material + robota. Tak mi sie cos zdaje. Cena jest zalezna od konkretnego efektu, ktory chcesz uzyskac (wiecej dziur czy gladka powierzchnia) i ile materialu na to wyjdzie. I czy chcesz na to wosk (np. jesli to jest w lazience). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 jesssu po jakiemu wy tu gadacie j to doczytać nawet nie mogę a co dopiero wiedzieć co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Takie tam na sciane, nie przejmuj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts