Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bez przesady... :oops: :oops: :oops: Troche farbki, pare pedzelkow. :roll: :wink: Strona jest dosc uboga jeszcze. Trzeba tam jakies nowosci dodac, ale nikomu sie nie chce. Mnie sie najbardziej podoba ta rezydencja Gramercy czy jak jej tam. To jest projektantka z Belgii, takie bardziej nasze, europejskie klimaty. Na scianach jest marmorino - z bliska i w dotyku sciany sa jakby byly z piaskowca. W tym samym mieszkaniu lazienka byla krwistoczerwono - betonowa. Tez niezle zaszalala kobitka. :wink:

Ja już oglądałam wcześniej te cuda. Może nie wszystkie w moim guście, ale kurczę, doceniam wielki talent i pomysły. No właśnie, wg mnie to też umiejętność łączenia elementów, ogromna wyobraźnia autora a nie odpały :D

Male sprostowanie - pomysly sa wylacznie projektantow. Malza jest wykonanie pewnych elementow - tynkow, czy imitacji drewna, kamienia itd. Oczywiscie podgladajac tez sie mozna wiele nauczyc i przeniesc do siebie, no i w koncu monsz jest artysta, wiec jakis tam swoj smak musi miec. :roll: :roll: :roll: Osobiscie tez nie chcialabym mieszkac w muzeum. Na razie wymyslilam, ze bede miec tylko jedna taka odjechana goscinna lazienke o wymiarach 0,9 m na 1,30, wiec na razie wyobrazni mi (nam) starcza. :lol: :lol: :lol:

Ja już oglądałam wcześniej te cuda. Może nie wszystkie w moim guście, ale kurczę, doceniam wielki talent i pomysły. No właśnie, wg mnie to też umiejętność łączenia elementów, ogromna wyobraźnia autora a nie odpały :D

Male sprostowanie - pomysly sa wylacznie projektantow. Malza jest wykonanie pewnych elementow - tynkow, czy imitacji drewna, kamienia itd. Oczywiscie podgladajac tez sie mozna wiele nauczyc i przeniesc do siebie, no i w koncu monsz jest artysta, wiec jakis tam swoj smak musi miec. :roll: :roll: :roll: Osobiscie tez nie chcialabym mieszkac w muzeum. Na razie wymyslilam, ze bede miec tylko jedna taka odjechana goscinna lazienke o wymiarach 0,9 m na 1,30, wiec na razie wyobrazni mi (nam) starcza. :lol: :lol: :lol:

gadaj swoje a ja swoje wiem. Dla mnie zwykłe namalowanie kwiatka na ścianie to wyczyn jak wspinaczka na Himalaje :lol:

Witam drogie Panie. Cale szczescie, ze nie wszyscy maja artystyczna moc, inaczej artysci poszliby z torbami... 8)

Maluszku, marmorino kosztuje gdzies w granicach 90-120 zl za m2 material + robota. Tak mi sie cos zdaje. Cena jest zalezna od konkretnego efektu, ktory chcesz uzyskac (wiecej dziur czy gladka powierzchnia) i ile materialu na to wyjdzie. I czy chcesz na to wosk (np. jesli to jest w lazience).