sure 21.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kasia, wodeczka tez tuczy, zasadniczo jeden kieliszek ma tyle kalorii do jedno piwo, wiec sie tak nie ciesz. z sokiem nie tuczy -to samo zdrowie Z sokiem jeszcze bardziej tuczy, ale niech Ci bedzie, bo po Tobie nie widac. Standardowa puszka piwa to 250 kcal. W diecie się nie komponuje, chyba, ze zamiast obiadu... Albo sniadania wedlug powiedzenia: piwo z rana jak smietana. aż 250???? moje piwo i tak wieczorem wypije Prawda, że sporo? Ale może być zamiast węglowodanów! A poza tym nie wszyscy muszą byc na diecie. Ja w sumie też nie muszę, bo wagę mam w normie, ale wolę mieć mniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ...a ja niestety musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nie przesadzasz? Na zdjęciach tego nie widzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nie przesadzasz? Na zdjęciach tego nie widzę! ....no chyba nie myslisz, że wstawie zdjęcie z moimi "boczkami" na forum??? te co wstawiam są na wciagniętym brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kala, Ty mnie nawet nie denerwuj, wis? Chyba, ze tak kokietujesz lasko Ty... Ja niestety nie mam piwa dzisiaj i chyba juz nie bede miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kala, Ty mnie nawet nie denerwuj, wis? Chyba, ze tak kokietujesz lasko Ty... Ja niestety nie mam piwa dzisiaj i chyba juz nie bede miec. z laski to może cos tam mialam jakies.....20 lat temu??? teraz moja córka ma 20 lat......więc musialam ustapić miejsca ......... tak już jest w przyrodzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kala, Ty mnie nawet nie denerwuj, wis? Chyba, ze tak kokietujesz lasko Ty... Ja niestety nie mam piwa dzisiaj i chyba juz nie bede miec. z laski to może cos tam mialam jakies.....20 lat temu??? teraz moja córka ma 20 lat......więc musialam ustapić miejsca ......... tak już jest w przyrodzie..... Jakie szczęście, ze mam tylko syna - zero konkurencji! A z tym piwem to ja Cię tak przestraszyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kala, Ty mnie nawet nie denerwuj, wis? Chyba, ze tak kokietujesz lasko Ty... Ja niestety nie mam piwa dzisiaj i chyba juz nie bede miec. z laski to może cos tam mialam jakies.....20 lat temu??? teraz moja córka ma 20 lat......więc musialam ustapić miejsca ......... tak już jest w przyrodzie..... Na szczescie widzialam Cie na zdjeciach, mnie nie oszukasz. A jak tam corka? Przezyla w koncu sesje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 sure...........nie wystraszyłaś i tak wypije....coś mi sie od zycia należy!! małgoś..........córka ma 2 warunki ale nie zrezygnowała ze studiów i to mnie cieszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 To trzymam kciuki za warunki, bo to nic przyjemnego, ale tak w srodku roku i tak bez sensu podejmowac jakakolwiek pochopna decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Na szczescie widzialam Cie na zdjeciach, mnie nie oszukasz. Gdzie zdjęcia? Pokażcie! sure...........nie wystraszyłaś i tak wypije....coś mi sie od zycia należy!! Jasne. A ja mam tu akurat klopot, bo uważam, że należy mi się i dobra figura, i czekoladki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 fotki na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mnie sie za to nalezy porzadny stek, wieki nie jadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a mnie twarożek light, w ramach kolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a ja zostane przy moim zimnym piwie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A ja po swiatlo z lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A ja po swiatlo z lodowki. Wygrałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A ja po swiatlo z lodowki. Wygrałaś! Szkoda, ze po mnie tego nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 to ja przegralam, bo wlasnie pochlaniam mlody parmezan z winogronami, zagryzam oliwkami i popijam Shiraz-a no niepoprawna jestem i przynosze wstyd mojej figurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 to ja przegralam, bo wlasnie pochlaniam mlody parmezan z winogronami, zagryzam oliwkami i popijam Shiraz-a no niepoprawna jestem i przynosze wstyd mojej figurze Jessssu, jak Ci zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts