sure 21.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 to ja przegralam, bo wlasnie pochlaniam mlody parmezan z winogronami, zagryzam oliwkami i popijam Shiraz-a no niepoprawna jestem i przynosze wstyd mojej figurze Mniam. A którego Shiraza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 malgos, nie ma co zazdroscic, ja zazdroszcze tym ktorzy nie maja ciagot do dobrego jedzenia su, wlasnie probuje pierwszy raz Australijskiego i jest nawet-nawet, chociaz Australijski w mieszance z Cabernet Souvignon bardziej mi podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ja w zasadzie tylko australijskie pije, albo Shiraz albo Chardonnay, ale ostatnio pilam jakies smieszne afykanskie "Zoulou Tentation". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Australijskie sa ok, tylko nie mogę natrafic na tego, którego wynaleźlismy kiedyś w Austrii, zapomniałam nazwy, a był najlepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Takie z drzewkiem z Tesco Shiraz jest niezle, za 13,99. A najbardziej lubie to z zaba (i byly fajne breloczki do niego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Takie z drzewkiem z Tesco Shiraz jest niezle, za 13,99. A najbardziej lubie to z zaba (i byly fajne breloczki do niego ). Oki, zapisuję: na koniec diety drzewko i żaba z breloczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mi jakos tak bardziej Kalifornijskie podchodza ale np Merlot-y to tylko wloskie sa dobre i tez nie w kazdym roku... chociaz Chillijskie tez nie sa zle, ale bardziej wodniste w smaku. To australijskie o ktorych pisze to Aborigines Hill - rozlewaja chyba rozne szczepy i z tego co probowalam to 2008 jest dosc dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mialam ucznia z Australii i mowil, ze najlepsze wina sa z okolic Margaret Valley, a to z drzewkiem jest stamtad wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć małgoś , dawno mnie nie było ... skoro mowa o jedzeniu i piciu ... to na winach się nie znam ... bo win nie pijam, jak już to tylko półwytrawne ... .. a jeść lubię wszystko ... bez "problemów" na wadze ... co ma same dobre strony ... ... no poza jedną ... ...moja mama prawdopodobnie myśli, że moja żona mnie źle "karmi" ... bo non stop trzymam wagę .... i tak już 20 lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dobry wieczór smakosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Gwozdzik, Ty to wiesz, jak dziewczynom humor zepsuc - je co chce i chudy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Gwozdzik, Ty to wiesz, jak dziewczynom humor zepsuc - je co chce i chudy jest. ... a może je co chce i gruby jest .... PS. nie miałem złych zamiarów ... ale znów wyszło jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Gwozdzik, Ty to wiesz, jak dziewczynom humor zepsuc - je co chce i chudy jest. ... a może je co chce i gruby jest .... PS. nie miałem złych zamiarów ... ale znów wyszło jak wyszło Nie smutaj sie, przeciez nie jestes tu po to, zeby paniom dogadzac. Ale tak prosto miedzy oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ...przeciez nie jestes tu po to, zeby paniom dogadzac. ... ... masz nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ...przeciez nie jestes tu po to, zeby paniom dogadzac. ... ... masz nosa Mam ciche godziny z kotem, ciekawe, jak sie to skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ...przeciez nie jestes tu po to, zeby paniom dogadzac. ... ... masz nosa Mam ciche godziny z kotem, ciekawe, jak sie to skonczy... O przebóg - a cos Waszmościanka zbroiła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ...przeciez nie jestes tu po to, zeby paniom dogadzac. ... ... masz nosa Mam ciche godziny z kotem, ciekawe, jak sie to skonczy... O przebóg - a cos Waszmościanka zbroiła! Hejka. No nie pozwolilam sie pogryzc zupelnie, noooo... Ale juz spoko. Co tu zrobic z tak pieknie zaczetym dniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Doberek Ja ze swoją suczą miałam cichy cały weekend i chyba tak już zostanie na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A co jej zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No czy to ładnie tak się kłócić ze swoimi zwierzakami?? Moje kocisko codziennie próbuje kogoś ugryźć i od kogos dostaje po łapkach. Mnie próbuje najmniej, bo za każdym razem go zostawiam i się przestaję zajmować, to mu się nie opłaca. A chlopaki podejmują walkę i kotu w to graj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts