Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to się zawzienam i umyłam te cholery... wszystkie :p część firanek uprana ocieka, reszta po obiedzie.. wieczorem wieszanie i luuuzik :p

i znów się mojemu Chłopu upiekło :x

ale to dobrze.. jutro Bąki mają urodziny u koleżanek - każdy u swojej :o imprezownia nam się szykuje na całego :p więc nie było by kiedy umyć... a patrzeć i ignorować je już było ciężko...

zwłaszcza, że też nie mam żaluzji :roll:

Ja szmat w oknach nie mam, a jak juz są brudne ,ze daje po oczach, zaciągam żaluzje i juz ich nie widzę :lol: :lol:

Tez tak zrobie, bo dzisiaj juz na okna nie mam sily. Ide po piwo. :p Z tym, ze ja nie mam zaluzji, ale moge zaciagnac zaslone milczenia. :lol: :lol: :lol:

kup 10 , po spożyciu, żaluzje stana się zbędne :lol:

Ja szmat w oknach nie mam, a jak juz są brudne ,ze daje po oczach, zaciągam żaluzje i juz ich nie widzę :lol: :lol:

Tez tak zrobie, bo dzisiaj juz na okna nie mam sily. Ide po piwo. :p Z tym, ze ja nie mam zaluzji, ale moge zaciagnac zaslone milczenia. :lol: :lol: :lol:

kup 10 , po spożyciu, żaluzje stana się zbędne :lol:

:evil: :evil: :evil:

mi jedno okno zostało w pokoju ale tam rzadko bywamy w sumie tylko na noc więc olać 8)

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!