malgos2 28.03.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Heloł. Wusia, u mnie i tak najbrudniejsze sa moskitiery, najwyzej je zdejme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 u mnie wszystko było brudne zasługa synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dla mnie mycie okien to przyjemnosc w porownaniu z czyszczeniem moskitier. Z drugiej strony nie wyobrazam sobie lapania much przy moim suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Małgoś ja moskitier nie mam tylko taką siatkę którą mocujesz do futryny okna na rzepik i w każdej chwili można zdjąć i wytytłanie tego zajmuje 3 sekundy i zero much i innego paskudztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Noooo niestety, u mnie dodatkowo przeszkadzaja kolce na parapecie... Zastanawiam sie, czy moge juz je odkleic, bo przez nie parapety wygladaja jak swieta ziemia i nie mozna ich umyc, ale P. mowi, ze nie ufa golebiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 mój małż mi przykleił na szybie termometr zaookienny no cóż przy myciu spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 To nie takie proste, kolcow nie odkleje sama. I tez sie boje, ze mi zaczna gruchac gadziny z rana i wprawdzie bede mogla juz umyc parapety, ale co gorsza bede musiala to robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja też mam czyste okienka... Umyłam u siebie, i firanki też... u babci umyłam i okna i powiesiłam firanki i poprałam brudne, poprałam też z pościeli i inne pranie... Babcia była w szoku, że tyle w tak krótkim czasie narobiłam... Okna w nowym domu umyłam w zeszłą niedzielę.... Niech i w domku wiosna zawita W sumie umyłam około 20 okien... kilka tarasowych i balkonowych.... coraz bardziej zastanawiam się nad słusznościom wieszania firanek... To jest nic innego jak kurzołapy... Ale bez nich to tak jakoś niewykończone jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Arnika, Ty to naprawde zboczona jestes, zeby okna na budowie myc. Ale wiem... Slazaczka. Chyba bede robic Twoj zurek na Swieta, grzyby juz mam. Niestety, wszystko co wisi na oknie to kurzolap, ale zaluzje tez lapia kurz i nie kazde da sie latwo myc, nie ma idealnego rozwiazania... Najlepiej czesto prac i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Arnika, Ty to naprawde zboczona jestes, zeby okna na budowie myc. Ale wiem... Slazaczka. Chyba bede robic Twoj zurek na Swieta, grzyby juz mam. Niestety, wszystko co wisi na oknie to kurzolap, ale zaluzje tez lapia kurz i nie kazde da sie latwo myc, nie ma idealnego rozwiazania... Najlepiej czesto prac i tyle. Zagłębianka..... a nie Ślązaczka A żurek dobra rzecz Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Arnika, Ty to naprawde zboczona jestes, zeby okna na budowie myc. Ale wiem... Slazaczka. Chyba bede robic Twoj zurek na Swieta, grzyby juz mam. Niestety, wszystko co wisi na oknie to kurzolap, ale zaluzje tez lapia kurz i nie kazde da sie latwo myc, nie ma idealnego rozwiazania... Najlepiej czesto prac i tyle. Zagłębianka..... a nie Ślązaczka A żurek dobra rzecz Smacznego Ups... Sorry... W takim razie Zaglebianki sa jeszcze bardziej zboczone. A teraz zaczelo padac i wszystkie okna za chwile znowu beda brudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 No nie koniecznie... mam spory dach nad oknami w domu.. Coraz bardziej mi się to podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A jak bedzie zacinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 pracujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 A jak bedzie zacinac? Na zacinanie to już nic nie pomoże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jaaasne, ale mam przerwke niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Arnika, Ty to naprawde zboczona jestes, zeby okna na budowie myc. Ale wiem... Slazaczka. Chyba bede robic Twoj zurek na Swieta, grzyby juz mam. Niestety, wszystko co wisi na oknie to kurzolap, ale zaluzje tez lapia kurz i nie kazde da sie latwo myc, nie ma idealnego rozwiazania... Najlepiej czesto prac i tyle. Zagłębianka..... a nie Ślązaczka A żurek dobra rzecz Smacznego Nie slyszalam o wojewodztwie zaglebianskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOńIDA 28.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam malgos2....Cały dzień dzisiaj szukam czegoś o podłogach betonowych szukam szukam i nic z tego nie wynika.... aż tu nagle, ku mojej radości trafiam na Twoje forum.....Czytam czytam i czytam, ale nie mogę znaleźć więcej informacji na temat twojej pięknej podłogi. Czy da się ja zrobić samemu? czy trzeba ją wyszlifować- bo tak mi się wydawało, że nieźle się u Ciebie kurzyło na zdjęciach. Ile Cie to kosztowało? czy moge prosić o bardziej szczegółowe informacje na priva? Będę po stokroć wdzięczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Arnika, Ty to naprawde zboczona jestes, zeby okna na budowie myc. Ale wiem... Slazaczka. Chyba bede robic Twoj zurek na Swieta, grzyby juz mam. Niestety, wszystko co wisi na oknie to kurzolap, ale zaluzje tez lapia kurz i nie kazde da sie latwo myc, nie ma idealnego rozwiazania... Najlepiej czesto prac i tyle. Zagłębianka..... a nie Ślązaczka A żurek dobra rzecz Smacznego Nie slyszalam o wojewodztwie zaglebianskim A ja o kaszubskim czy kurpiowskim , a jednak Kaszubi i Kurpie istnieją I bardzo proszę, choc region wielki nie jest, nie włączajcie nas do Śląska, nie to że mam coś do Ślązaków, ale my mamy swoją tozsamość, kulturę i dialekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witaj MOńIDA w moich komentarzach. Moja podloga to system maxit Deitermanna. Na zdjeciach kurzylo sie z innego powodu, ale tak, poleruje sie ja i raczej nie radzilabym samodzielnego wykonania przede wszystkim ze wzgledu na koniecznosc fachowej oceny i ewentualnej naprawy podloza. Co do kosztow - na pewno zmienily sie od zeszlego roku, ale moge Ci powiedziec, ze to mniej wiecej tyle ile deski lite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts