ghost34 29.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Małgoś... a gdybyś była pluta, popychana, wyzywana w szkole przez rówieśników, i starszych i młodszych ... tylko dlatego, że mówisz a nie godosz... i dlatego, że jesteś Zagłębianką... To co byś powiedziała... Po latach już byłam ich... ale nadal gorolicą.... Ja nigdy nie miałam nic przeciwko Ślązakom... Ja ich lubię... porządni z nich ludzie.... Ale to jest Nasza historia, to jest nasza tożsamość a Śląsk ma soją.... Dobrze Malka pisze.... cała Polska nie rozróżnia Śląska i Zagłębia.... Ba nawet nie wie, że Zagłębie istnieje.... No i z czego się cieszysz Duchu??????????????????? z tego ze to prawda co napisałas spadam w kraine latajacych scyzorykow pozdro i narka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Znowu mnie ignoruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Heeeeej. Tylko nie pluj na Arnike, grzeczny badz. Przypomnialo mi sie, jak ostatni wielki piatek spedzalismy, wis? Kurde, myslalam, ze pospie dzisiaj, a tu kot mnie obudzil i sumienie mnie ruszylo... Co do watku to watek jak watek, lepsze jest to nowe forum. a w zyciu nigdy łajzo jedna hehehe nigdy cie nie ignorowałem w cziom dieła :?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Heeeeej. Tylko nie pluj na Arnike, grzeczny badz. Przypomnialo mi sie, jak ostatni wielki piatek spedzalismy, wis? Kurde, myslalam, ze pospie dzisiaj, a tu kot mnie obudzil i sumienie mnie ruszylo... Co do watku to watek jak watek, lepsze jest to nowe forum. a w zyciu nigdy łajzo jedna hehehe nigdy cie nie ignorowałem w cziom dieła :?????? No, teraz lepiej. Zapomnialam jak wygladasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Bo to prawda Duchu... niestety... I myślę, że nadal w niektórych dzielnicach tak jest... Tylko my urośliśmy, a nasze dzieci zmagają się pewnie tak jak my kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tak, zwlaszcza dzieci Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tak, zwłaszcza dzieci Ducha. Małgoś... skąd wiesz, że On ma dzieci, albo i nie ma dzieci.... Skoro jest duchem i tak po Polsce lata.... Nie śmiej się.... Jak się mówi ... - dziecka nie uderzę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Arnika, Ty jakies ploty rozsiewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Arnika, Ty jakies ploty rozsiewasz. Ja???????? Ależ skąd.... Nie wiem kim Duch jest, nie wiem ile ma lat, nie wiem gdzie mieszka, nie wiem czy ma żonę, czy przyjaciółkę, nie wiem czy ma dzieci..... W zasadzie niewiele wiem.... Kobieta jak ma dziecko to wie. A facet to nigdy nie wie czy ma dzieci i ile ich po świecie biega.... I czy są jego..... Powiem kawał..... Stoi baca nad potoczkiem i się onanizuje.... podchodzi turysta i pyta.... - Baco co robicie? - Dzieciska nad morze wysyłom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Tak Cie tylko podpuszczam. W zasadzie ja tez nic nie wiem, bo ostatnio widzialam Ducha 1 listopada, od tego czasu pol wsi moze w ciazy z nim chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Noooo A jak przez kilka tygodni prądu na wsi pod Krakowem nie mieli... to dopiero teraz się okaże jak populacja wzrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Pod Krakowem byl i do mnie nie wstapil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Niiiiiiie Mówię, nie o Duchu... ale o awarii prądu w lutym.... Co to pod Krakowem prądu nie było... A teraz skutkiem może być to, że dzieci będzie więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dobra, dobra, Ty cos wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzień dobry matko to mi się rodzina wymorduje siostrzenica z urodzenia Ślązaczka mój siostrzeniec i mój synio z urodzenia Zagłębiaki i co ja mam z tym zrobić Małgoś a wiadomo co Duch porabiał jak Go tela nie bylo może co robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Taa dzieci , pewnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wusia kochaj, całuj i przytulaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wusia kochaj, całuj i przytulaj a potem zostaniesz posądzona o molestowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No to wszystkie matki molestują swoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Taaaa... O czym ja to mialam mowic? Aaaa, dostalam piekne wydmuszki z Bombkarni, piekneeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts