malka 29.03.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja kupowałam chyba w Auchanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja kupowałam chyba w Auchanie Ale takie gotowe sa te ptysie? Czy sie je piecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 jesteś wredna wiesz chciałam wyjśc na mistrza cukiernictwa i mi plan spaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 jesteś wredna wiesz chciałam wyjśc na mistrza cukiernictwa i mi plan spaliłaś No przestan, ja sie serio pytam, co by powtorzyc to mistrzostwo swiata, ktore jako jedyne na kacu mi weszlo gladko, a nie po to, zeby sie upierdzielic po pachy. Ja nawet nie mam piekarnika przeciez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 a ja nie mam piekarnika, znaczy cos takiego figuruje w mojej kuchni, ale nadaje sie jedynie do mięs, bo ciasta przypala gotowe paluchy ptysiowe, kroje na pół, ładuję do srodka krem karpatka i juz...40 sztuk w 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 jesteś wredna wiesz chciałam wyjśc na mistrza cukiernictwa i mi plan spaliłaś No przestan, ja sie serio pytam, co by powtorzyc to mistrzostwo swiata, ktore jako jedyne na kacu mi weszlo gladko, a nie po to, zeby sie upierdzielic po pachy. Ja nawet nie mam piekarnika przeciez. I gdzie piec... czy gotować na więcej garnków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 jesteś wredna wiesz chciałam wyjśc na mistrza cukiernictwa i mi plan spaliłaś No przestan, ja sie serio pytam, co by powtorzyc to mistrzostwo swiata, ktore jako jedyne na kacu mi weszlo gladko, a nie po to, zeby sie upierdzielic po pachy. Ja nawet nie mam piekarnika przeciez. I gdzie piec... czy gotować na więcej garnków A tak sie zasadzilam na Twoj garnek a Ty taka jestes... Dzieki malka, tak lubie wlasnie, 20 min. max. Efekt super byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Garnek jest z całego kompletu... i trochę dobry jest... Więc nie zostawię nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Hej, i wyszlo szydlo z wora - jak za dobre, to sie na prezent nie nadaje. Ale spoko, posiadanie jeszcze jednego gara nic nie zmienia jak sie nie ma drugiej fajerki. Cholera, powinnam do US sie wybrac, ale nie wiem, czy zdaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 US stoi najczęściej w tym samym miejscu, nie ucieknie Ja sie męczę myciem okien, koszmar. Tylko dymek jako nagroda trzyma mnie przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 U mnie mycie okien to czysta przyjemnosc w porownaniu z demontowaniem i zamontowywaniem moskitier. Byloby to dziecinnie proste gdyby nie kolce na parapecie. Ale wiem, powtarzam sie... Zostalo mi jeszcze okno balkonowe - to jest najprostsze do umycia, bo kolcow nie ma. Ale na razie US wazniejszy - wprawdzie nie ucieknie, ale jutro mija termin CITow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 cze pracusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czeeee. Pracusie, jak pracusie... Cos sie zebrac w sobie nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ja wlasnie wstalam ale chyba jeszcze na 5 minut sie poloze o pracy nawet nie mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tu Ci odpowiem, bo mi coś skrzynka napiernicza "a spodziewała sie pani czegoś innego , ja dawałam max tydzień okazuje się.że jednak sa sprytniejsi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nooo, faktycznie to jest masakra... 48 godzin i juz jatka gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 nie wiem czy śmiać się czy płakać....w każdym razie żenua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wiesz... ludzie maja rozna przeszlosc, rozne problemy. Ale to od nas zalezy, co z tym zrobimy, na tym polega dojrzalosc emocjonalna. Poczytalam sobie w nocy watek pewien i troche wiecej rozumiem, ale tez nie do konca jestem w stanie sobie to wytlumaczyc. Bo jak bylo widac z watku, ludzie z traumami znacznie wiekszymi potrafia byc normalni, odciac sie od tego, popatrzec na siebie z zewnatrz i pracowac nad soba, jesli to, co sie widzi nie jest czasami zbyt fajne bez wzgledu na to, z czego to wynika. Jednak sa ludzie, ktorzy ida w zaparte, ze co zlego to nie ja, ze wszystkiemu sa winni rodzice, szkola, zly maz, pies, najrzadziej dzieci... Ze jestem taka, bo ten, bo ta, to i to. Znam wielu takich ludzi. To oznaka niedojrzalosci psychicznej. A najsmieszniejsze jest to, ze ci ludzie maja pretensje do wszystkich, ktorzy za doroslych ich nie uwazaja. Chcialabym miec racje. Mam nadzieje, ze to nie jest po prostu czerpanie radosci z psucia ludziom krwi i robienia rozpierdow gdzie sie da. [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ... a co się tu dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Małgoś, i znowu masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts