Fenix999 30.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No chyba że mamy tu ....kapusia p.s. to nie ja pisałem , nie oprzyznam się , ktoś za mnie te posty tłucze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No chyba że mamy tu ....kapusia T coś wiesz gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://img638.imageshack.us/img638/4633/yczenias.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O, czesc szurku. Dzieki za zyczenia. I gratuluje Olimpu. Fenix, gadaj, bo zginiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nic nie wim i nie powim . Jak się tak człowiek zacznie wgłebiać w to forum to okazuje się że tam całkiem sporo osób którzy równiez udzielają się na FM (nie pisze tu o nowoprzyjętych ). Rzadko kupowałem tę gazetę wolałem M lub ŁD . p.s. to oczywiście pisałon moje alter ego ,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O, czesc szurku. Dzieki za zyczenia. I gratuluje Olimpu. Fenix, gadaj, bo zginiesz. Tak na logikę . Albo czytacie (śledzicie) siebie nadwzajem , albo ...życzliwy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O, czesc szurku. Dzieki za zyczenia. I gratuluje Olimpu. Fenix, gadaj, bo zginiesz. Tak na logikę . Albo czytacie (śledzicie) siebie nadwzajem , albo ...życzliwy ! Nie noooo, nie trzeba byc geniuszem, zeby zauwazyc, ze na tym forum pisza glownie "schizmatycy" a najnowsze posty pokazuja sie z prawej strony. Chocby czlowiek nie chcial to je tam zobaczy. U nas troszke wiecej jest wpisow i ciekawe, ze czytaja moj watek osoby, ktore nigdy lub prawie nigdy w nim nie pisaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 To teraz są dwa obozy, tak? jeden tu drugi tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wiolasz , przyszedł czas na deklaracja . Z tymi czy z tamtymi . Wybieraj . p.s. luuuudzie , powstrzymajcie moją ręke , ona sama żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 To teraz są dwa obozy, tak? jeden tu drugi tam? Jak zakrzyknal kiedys premier Pawlak "Wojnaaaa"... http://www.youtube.com/watch?v=NgNruCGyoig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wiolasz , przyszedł czas na deklaracja . Z tymi czy z tamtymi . Wybieraj . p.s. luuuudzie , powstrzymajcie moją ręke , ona sama żyje jeżuuuuu a ja jak ta żaba "i piękna i mądra" i co teraz no chyba, że jezdem konfident Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wiolasz , przyszedł czas na deklaracja . Z tymi czy z tamtymi . Wybieraj . p.s. luuuudzie , powstrzymajcie moją ręke , ona sama żyje jeżuuuuu a ja jak ta żaba "i piękna i mądra" i co teraz no chyba, że jezdem konfident Ale za to jaki piekny i madry konfident. Bedziesz musiala troche teraz dla nas poszpiegowac, bo Cie na pal wbijemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wiolasz , przyszedł czas na deklaracja . Z tymi czy z tamtymi . Wybieraj . p.s. luuuudzie , powstrzymajcie moją ręke , ona sama żyje jeżuuuuu a ja jak ta żaba "i piękna i mądra" i co teraz no chyba, że jezdem konfident Ale za to jaki piekny i madry konfident. Bedziesz musiala troche teraz dla nas poszpiegowac, bo Cie na pal wbijemy. też mam syndrom ło jeżuuu Małgoś no na ciacho zasłużyłam http://www.obrazky.pl/obrazky/ciasto-aparat-636-OBRAZKY.PL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 jaki tort szkoda jeść Ja tam się nie opowiadam, nie muszę, zainteresowani wiedzą ale dziwne to bardzo. Dorosli a jak dzieci w piaskownicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 odddddddddddddddawwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjij mi moje folllllleeeeeeeeeemkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Eeeee Wiolasz ale za to jest ciekawie . Przeponka od czasu do czasu popracuje . p.s. co to jest Evil Dead ? Chyba będe musiał odrąbać te ręke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gosia, jakiiiii tort!!! Zasluzylas na niejedno ciacho. Ty, Fenix, obrazaja Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Fenix, gdybym Cie osobiście nie poznała, mogła bym się obawiac ,żeś baba, bo wiesz, są tacy co tak sadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 I Fenix zniknal, pewnie przylaczyl sie do wrogiego obozu. http://img.stopklatka.pl/film/00200/00232/g-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Niektórzy to tu jeszcze mają obowiązki rodzinne. Tak sobie teraz skacze(przy Kożlaczku) po paru forumach to mi trochę zajmuje powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts