malgos2 30.03.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O matko, przez piwsko nie wiesz, gdzie ktore to sa piersi? Ale czyje ? Moje ?! Duże som . moje tez Porównamy ? nie masz szans ja matka karmiaca jestem dziekuje niebiosom ze jak chodze to jeszcze mi sie o kolana nie obijaja Ale Dejw to chyba zadowolony, cooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 oj Fenix w końcu mam dwóch chłopaków nie to każdy ma swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O matko, przez piwsko nie wiesz, gdzie ktore to sa piersi? Ale czyje ? Moje ?! Duże som . moje tez Porównamy ? nie masz szans ja matka karmiaca jestem dziekuje niebiosom ze jak chodze to jeszcze mi sie o kolana nie obijaja Ale Dejw to chyba zadowolony, cooooo? noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O matko, przez piwsko nie wiesz, gdzie ktore to sa piersi? Ale czyje ? Moje ?! Duże som . moje tez Porównamy ? nie masz szans ja matka karmiaca jestem dziekuje niebiosom ze jak chodze to jeszcze mi sie o kolana nie obijaja Ale Dejw to chyba zadowolony, cooooo? noooo Nie ma to jak miec czym oddychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no i na czym siedziec ale z dnia na dzien jest mnie coraz mniej zdzwonimy sie jakos Malgos to zobaczysz ze twarz wrocila juz do normalnosci (prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oooo, zdzwonmy sie koniecznie na Skypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Teraz widzę że u koleżanki Małgoś2 całe 2 strony poświecone są na obrabianie tyłka Daggulce a osoby które były bardzo zaangażowane w życie forum odeszły i nic się nie odzywają w związku z tym na znak protestu ja również wypisuję się z forum bo niestety taka atmosfera mnie nie odpowiada. A ja znowu nic nie widziałem. Świnie jesteście normalnie . Człoweik tylko popatrzeć chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Taka nowa i juz wie, ze malgos2 to Małgoś, no, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mandingo 30.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Teraz widzę że u koleżanki Małgoś2 całe 2 strony poświecone są na obrabianie tyłka Daggulce a osoby które były bardzo zaangażowane w życie forum odeszły i nic się nie odzywają w związku z tym na znak protestu ja również wypisuję się z forum bo niestety taka atmosfera mnie nie odpowiada. A ja znowu nic nie widziałem. Świnie jesteście normalnie . Człoweik tylko popatrzeć chce..... to chyba jęk rozpaczy,że uczeń przerósł "miszcza", ale spokojnie daleko nam wszystkim - razem wzietym - do pani D (w tej materii oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Szanowni Panstwo Coolibeer oraz Mandingo - chyba sie zapomnieliscie. To sa moje komentarze do dziennika, wiec jesli macie ochote cos skomentowac, to zapraszam, a jesli przyszliscie TUTAJ wylewac swoje pomyje, to bede zmuszona napisac do moderatora i poprosic o usuniecie Waszych wpisow. Zrozumiano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czeee spiskowcy Normalnie jak napisali, że u Małgoś2 zadyma, to pół forum się zleciało Ale po zagłębieniu się w temat... No dlatego TU piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 no z przykrością muszę powiedzieć,że niestety ale na zawsze:( a szkoda było tak sympatycznie. chyba jednak nie znasz się na ludziach tak dobrze jak ci się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Szanowni Panstwo Coolibeer oraz Mandingo - chyba sie zapomnieliscie. To sa moje komentarze do dziennika, wiec jesli macie ochote cos skomentowac, to zapraszam, a jesli przyszliscie TUTAJ wylewac swoje pomyje, to bede zmuszona napisac do moderatora i poprosic o usuniecie Waszych wpisow. Zrozumiano? Jeśli to twój dziennik to rozmawiaj o budowie i o tym co ciebie się tyczy a nie o osobach których nie lubisz. I jeśli nie ma tu moderacji tego wątku to będę pisał tak samo jak ty tu piszesz o tym o czym nie powinnaś. Złamałem swoją zasadę nie pisania ale zasady są po to by je łamać a pokusy żeby ulegać. Słucham dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. i zna się na ludziach mnie tez miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Malka http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_12.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts