Gość coolibeer 30.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Kompletny brak kultury to ja tutaj widzę od jakiś 2 stron postów ostatnich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Od mojej mamusi to się odpierdol . Ja twojej nie tykam . Tyle w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Kompletny brak kultury to ja tutaj widzę od jakiś 2 stron postów ostatnich... Sorry - ale ŻADNE nicki o ile mnie pamięć nie myli - nie padły, chyba że w cytatach. To jest włażenie z brudnymi buciorami do cudzego dziennika. Takie na siłę robienie z siebie ofiary losu. Niesmaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Od mojej mamusi to się odpierdol . Ja twojej nie tykam . Tyle w temacie . To nie tykaj również moich przyjaciół i również nie wtrącaj się w sprawy które ciebie nie dotyczą... Tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Kompletny brak kultury to ja tutaj widzę od jakiś 2 stron postów ostatnich... a co powiesz o tym ? Ty z małym ptaszkiem....tffffffu mały ptaszku ? "tak sobie głośno myślę .... na tamtym forum jak zwykle standardowo widzę sępy sie zleciały na wewontek zlotowy ... normalka .... a , i jeden coś bredzi o zarabianiu ... hm .... nie wiem ... tu to chyba Redakcja zarabia i fachowi doradcy może .... ale to normalne chyba ... nikt przeciez nie pracuje charytatywnie ... w każdym razie standart .... niczego innego sie nie spodziewałam oprócz włażenia Warszawki bez mydła Redakcji tamtego forum .... ale to na szczęście już poza mną.." taaaaaaaaaaaaaa, kulturka wychodzi razem ze słomą jeszcze jakieś pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=cVj1jexGdog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się jeszcze ten Twój avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się jeszcze ten Twój avatar Znaczy co? Ubrac się mam? Toć wiosna panie sierżancie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się jeszcze ten Twój avatar Znaczy co? Ubrac się mam? Toć wiosna panie sierżancie... nie zasmucaj nam kolegi ...zostaw jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Kompletny brak kultury to ja tutaj widzę od jakiś 2 stron postów ostatnich... a co powiesz o tym ? Ty z małym ptaszkiem....tffffffu mały ptaszku ? "tak sobie głośno myślę .... na tamtym forum jak zwykle standardowo widzę sępy sie zleciały na wewontek zlotowy ... normalka .... a , i jeden coś bredzi o zarabianiu ... hm .... nie wiem ... tu to chyba Redakcja zarabia i fachowi doradcy może .... ale to normalne chyba ... nikt przeciez nie pracuje charytatywnie ... w każdym razie standart .... niczego innego sie nie spodziewałam oprócz włażenia Warszawki bez mydła Redakcji tamtego forum .... ale to na szczęście już poza mną.." taaaaaaaaaaaaaa, kulturka wychodzi razem ze słomą jeszcze jakieś pytania ? A Ty z dużą gębą... tfu przepraszam z dużą buzią to ja pisałem? Ja tylko widzę że za dużo poruszacie tutaj tematów nie związanych z Wami. Czepiacie się i piep... głupoty pokazując poziom waszej Kultury jak już o tym rozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się jeszcze ten Twój avatar Znaczy co? Ubrac się mam? Toć wiosna panie sierżancie... No nieeee, nie ubieraj sie, bo watek straci na popularnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Koliberek... Jak żeś juz powiedział, że odchodzisz - to idź sobie stąd co? Bo jak na razie to wychodzi na to, że słówka na wiatr rzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 To nie tykaj również moich przyjaciół i również nie wtrącaj się w sprawy które ciebie nie dotyczą... Tyle w temacie Po pierwsze Myślisz że takie stawianie sprawy ci daje prawo do czegokolwiek w szczególności do obrażania i pouczania innych ? Po drugie W jaki to sposób uraziłem czy też - straszliwie złym dotykiem - dotknałem twoich przyjaciół ? Możesz mi to objaśnić ? Szczerze wątpie . Po trzecie Otrzezwiej człowieku . Na poprawę nigdy nie jest za pózno. W co się będe wtrącał o tym ja zdecyduje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 O, czesc szurku. Dzieki za zyczenia. I gratuluje Olimpu. O psiakostka - nie zauważyłam tego Olimpu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może i nowa ,ale na ludziach to ja się znam i szkoda mi was A końkretnie to w sensie że co ? Że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... Ja pierdziu KOMPLETNY brak kultury... Ciekawe czy jak chodzi w gości to do gospodarzy też się tak odnosi? Kompletny brak kultury to ja tutaj widzę od jakiś 2 stron postów ostatnich... Sorry - ale ŻADNE nicki o ile mnie pamięć nie myli - nie padły, chyba że w cytatach. To jest włażenie z brudnymi buciorami do cudzego dziennika. Takie na siłę robienie z siebie ofiary losu. Niesmaczne. To poczytaj sobie 3 strony wstecz i ja tam widzę dużo nicków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Achaja, nie mialysmy przyjemnosci, ale sadzac po wpisach - masz niezle poczucie humoru. Witaj w komentach. Zawsze możemy mieć choćby wirtualną, nie? Mnie też miło w doborowym towarzystwie się znaleźć Fenix tylko na to czeka. Domyślam się jeszcze ten Twój avatar Znaczy co? Ubrac się mam? Toć wiosna panie sierżancie... No nieeee, nie ubieraj sie, bo watek straci na popularnosci. Dobra ale więcej nie zdejmuję bo mnie na banana posadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Koliberek... Jak żeś juz powiedział, że odchodzisz - to idź sobie stąd co? Bo jak na razie to wychodzi na to, że słówka na wiatr rzucasz Jak powiedziałem tak zrobię. A ty się do tego nie mieszaj bo to ja mówiłem a nie ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 a co powiesz o tym ? Ty z małym ptaszkiem....tffffffu mały ptaszku ? "tak sobie głośno myślę .... na tamtym forum jak zwykle standardowo widzę sępy sie zleciały na wewontek zlotowy ... normalka .... a , i jeden coś bredzi o zarabianiu ... hm .... nie wiem ... tu to chyba Redakcja zarabia i fachowi doradcy może .... ale to normalne chyba ... nikt przeciez nie pracuje charytatywnie ... w każdym razie standart .... niczego innego sie nie spodziewałam oprócz włażenia Warszawki bez mydła Redakcji tamtego forum .... ale to na szczęście już poza mną.." taaaaaaaaaaaaaa, kulturka wychodzi razem ze słomą jeszcze jakieś pytania ? Zmywarka wstawiona, pranie powieszone, biorę się za temat garderoby .. wchodzę pełna dobrych chęci na Foruma a tu co chwila po odświeżeniu - komenty Małgoś, komenty Małgoś, komenty Małgoś na topie. Malka - SKĄD TY WZIĘŁAŚ TAKI TEKST ????? Że też zawsze mnie musi minąć .... Pytam, bo nie wiem w jakim wątku muszę szybciutko napisać (po raz kolejny) przeprosiny , że mnie urodzono w Warszawie. Ja nie wiem - czy to naprawdę TAAAAAAAAKIE kompleksy ? Może mi ktoś to wytłumaczyć ? NIe wiem co takiego jest w tym cholernym haśle Warszawa. POnadto nie pisze się Warszawka tylko warszafka lub warsiafka - i to określenie nie dotyczy nikog kto w Warszawie mieszka, ale nie wiem czy autor ma tego świadomość. Termin "warszafka" został ukuty przez Warszawiaków w odpowiedzi na falę napływowych mieszkańców, ktorym się wydawało, że wystarczy tu spać , żeby być rdzennym Warszawiakiem. Dlatego też go nie używam - jako Warszawianka - bo jest obelżywy. Ale nie dla Warszawiaków. Kogo więc autor chciał obrazic ? Swoich ziomów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts