Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szanowni Panstwo Coolibeer oraz Mandingo - chyba sie zapomnieliscie. To sa moje komentarze do dziennika, wiec jesli macie ochote cos skomentowac, to zapraszam, a jesli przyszliscie TUTAJ wylewac swoje pomyje, to bede zmuszona napisac do moderatora i poprosic o usuniecie Waszych wpisow. Zrozumiano?

Jeśli to twój dziennik to rozmawiaj o budowie i o tym co ciebie się tyczy a nie o osobach których nie lubisz. I jeśli nie ma tu moderacji tego wątku to będę pisał tak samo jak ty tu piszesz o tym o czym nie powinnaś. Złamałem swoją zasadę nie pisania ale zasady są po to by je łamać a pokusy żeby ulegać.

Słucham dalej...

wiesz... masz tupet :p przychodzisz tutaj z gębą i jeszcze Gospodyni mówisz o czym U SIEBIE może pisać a o czym nie :o

Obrażasz jej gości mimo, że ten człowiek (Fenix) i tak kulturalnie Ci powiedział... ja mam pytanko: znasz jego matkę, że wiesz jak przebiegał poród.... ? byłeś ? widziałeś? nieee? :o to przeproś grzecznie i więcej się do naszych rodzin nie dopieprzaj bo to znak, że argumentów z kategorii meritum brak, co akurat nie dziwi.

Nikt z nas tego nie zrobił znaczy nie obraził twojej matki... (jak mniemam) ... więc tak uprzejmie prosze weż swoje zabawki i.... idź już tam gdzie zdecydowałeś się iść... z uprzejmośći i szacunku dla Twojego czasu nikt z nas cie nie zatrzymuje :p

Gość coolibeer

To nie tykaj również moich przyjaciół i również nie wtrącaj się w sprawy które ciebie nie dotyczą...

Tyle w temacie

Po pierwsze Myślisz że takie stawianie sprawy ci daje prawo do czegokolwiek w szczególności do obrażania i pouczania innych ?

Po drugie W jaki to sposób uraziłem czy też - straszliwie złym dotykiem - dotknałem twoich przyjaciół ? Możesz mi to objaśnić ? Szczerze wątpie .

Po trzecie

Otrzezwiej człowieku . Na poprawę nigdy nie jest za pózno. :roll: W co się będe wtrącał o tym ja zdecyduje .

Słuchaj nie ty jeden zabierałeś niepotrzebnie głos w sprawach które nie ciebie tyczyły. Jedna pierdoła coś powie to i druga się odezwie.

Po drugie może zostało powiedziane za dużo albo za dużo się już nazbierało i trzeba było wreszcie się odezwać. Tak też się stało...

Po trzecie jestem trzeźwy.

Ty Koliberek...

Jak żeś juz powiedział, że odchodzisz - to idź sobie stąd co?

Bo jak na razie to wychodzi na to, że słówka na wiatr rzucasz :lol:

Jak powiedziałem tak zrobię.

A ty się do tego nie mieszaj bo to ja mówiłem a nie ty.

Racz do mnie z dużej litery pisać, albo spadaj ptasiorku.

Jak piszesz publicznie, i to we wątku gdzie gospodarz cię nie chce, to licz się z tym, że osoby które są tu mile widziane, będą robiły wszystko żeby cię wyprosić.

I nie tym tonem.

Gość coolibeer
Szanowni Panstwo Coolibeer oraz Mandingo - chyba sie zapomnieliscie. To sa moje komentarze do dziennika, wiec jesli macie ochote cos skomentowac, to zapraszam, a jesli przyszliscie TUTAJ wylewac swoje pomyje, to bede zmuszona napisac do moderatora i poprosic o usuniecie Waszych wpisow. Zrozumiano?

Jeśli to twój dziennik to rozmawiaj o budowie i o tym co ciebie się tyczy a nie o osobach których nie lubisz. I jeśli nie ma tu moderacji tego wątku to będę pisał tak samo jak ty tu piszesz o tym o czym nie powinnaś. Złamałem swoją zasadę nie pisania ale zasady są po to by je łamać a pokusy żeby ulegać.

Słucham dalej...

wiesz... masz tupet :p przychodzisz tutaj z gębą i jeszcze Gospodyni mówisz o czym U SIEBIE może pisać a o czym nie :o

Obrażasz jej gości mimo, że ten człowiek (Fenix) i tak kulturalnie Ci powiedział... ja mam pytanko: znasz jego matkę, że wiesz jak przebiegał poród.... ? byłeś ? widziałeś? nieee? :o to przeproś grzecznie i więcej się do naszych rodzin nie dopieprzaj bo to znak, że argumentów z kategorii meritum brak, co akurat nie dziwi.

Nikt z nas tego nie zrobił znaczy nie obraził twojej matki... (jak mniemam) ... więc tak uprzejmie prosze weż swoje zabawki i.... idź już tam gdzie zdecydowałeś się iść... z uprzejmośći i szacunku dla Twojego czasu nikt z nas cie nie zatrzymuje :p

Jeszce nie pora ale wezmę sobie to do serca to co napisałaś

Gość coolibeer
Ty Koliberek...

Jak piszesz publicznie, i to we wątku gdzie gospodarz cię nie chce, to licz się z tym, że osoby które są tu mile widziane, będą robiły wszystko żeby cię wyprosić.

I nie tym tonem.

napisze z małych...

Jeśli nikt z Moderatorów nie widział problemu w tym co tu pisaliście przez ostatnie 5 stron to i jeśli ja nie napisze czegoś bardziej obraźliwego niż Wy to nei ma żadnych przeszkód w tym że tu jestem :)

Gość coolibeer

Malka - SKĄD TY WZIĘŁAŚ TAKI TEKST ????? :

z tego fajnego forum z jeszcze fajniejszą Redakcją :lol: :lol:

I ktore bedzie mialo najfajniejszy zlot z jeszcze fajniejsza muza. My tak z zazdrosci. :lol: :lol: :lol: :lol:

Do tego co pisałem wcześniej dopisuję że bardziej hamskiej osoby niż ty nie widziałem.

Chamskiej, chamskiej :)

Ham is the thigh and rump of pork, cut from the haunch of a pig or boar. Although it may be cooked and served fresh, most ham is cured in some fashion. Cuts referred to as ham in the U.S. are also called gammon in the U.K., South Africa, Isle of Man, and Ireland.

Ty Koliberek...

I nie tym tonem.

napisze z małych...

Jeśli nikt z Moderatorów nie widział problemu w tym co tu pisaliście przez ostatnie 5 stron to i jeśli ja nie napisze czegoś bardziej obraźliwego niż Wy to nei ma żadnych przeszkód w tym że tu jestem :)

False Memory Syndrom? :o

Chamskiej, chamskiej :)

Ham is the thigh and rump of pork, cut from the haunch of a pig or boar. Although it may be cooked and served fresh, most ham is cured in some fashion. Cuts referred to as ham in the U.S. are also called gammon in the U.K., South Africa, Isle of Man, and Ireland.

Padłam :D :D :D