Gość coolibeer 30.03.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Chamem to trzeba być żeby na innym forum obrabiać dupę ludzioom stąd.Co za dno.Co za bydło.NIe miała odwagi napisać to tu ? Musiała bezpiecznie się schować ? Wiedząc zapewne, że tam nie wejdę pomimo "niemoralnych propozycji" wysyłanych na priva.... Wiedziałam, że poziom niektorych osób nie jest zbyt wysoki, ale takiego dna się nie spodziewałam. Pozdrowienia Daggulki. Szkoda tylko naiwnych, ktorzy jak jej podpadną na tamtym forum i nie daj boh zrezygnują to też im dupę obrobi... szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nitka...czyżby Ciebie ktoś kiedyś nazwał pieniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Chamskiej, chamskiej Ham is the thigh and rump of pork, cut from the haunch of a pig or boar. Although it may be cooked and served fresh, most ham is cured in some fashion. Cuts referred to as ham in the U.S. are also called gammon in the U.K., South Africa, Isle of Man, and Ireland. I NIEDOBZYKANEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? stać, ale w przeciwieństwie do Ciebie, zachowujemy godność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? Stać. Tylko jesteśmy osobami kulturalnymi. EOT. Ja sobie dobieram znajomych z którymi gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? stać, ale w przeciwieństwie do Ciebie, zachowujemy godność Ty jak na razie w 50% a reszta po niżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? stać, ale w przeciwieństwie do Ciebie, zachowujemy godność Ty jak na razie w 50% a reszta po niżej 0 Ale mnie nie są potrzebne pochlebstwa z Twojej strony. Daruj sobie. Poniżej to się razem pisze. Nie żebym się czepiała, ale skoro tak "nad poziomy wylatasz"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na więcej Was nie stać? Stać. Tylko jesteśmy osobami kulturalnymi. EOT. Ja sobie dobieram znajomych z którymi gadam. No po wypowiedziach od strony 481 do tej nie wygląda na to że jesteście osobami kulturalnymi bo gdyby tak było nie napisał bym mojego pierwszego postu w tym wątku... Tak na przyszłość 1. Wyjaśnienie kultury osobistej: Definicja kultury osobistej nie jest wcale taka prosta do wyjaśnienia. Kultura jest to termin wieloznaczny. W skrócie można określić go jako ogół wytworów ludzi, zarówno materialnych, jak i niematerialnych: duchowych, symbolicznych (takich jak wzory myślenia, zachowania). Kultura osobista jest więc to “nasz wewnętrzny głos” , który podpowiada nam jak mamy się zachować w danej sytuacji. To pojęcie dotyczy również naszego wyglądu, oraz dbania o swoje zdrowie i innych. Człowiek, kulturalny powinien posiadać nienaganne maniery, wykształcenia i logiczne myślenie. Jest to nic innego jak nasza godność. W życiu ludzi, a najbardziej młodego człowieka, jest bardzo ważna, gdyż każdym naszym gestem, słowem reprezentujemy siebie. 2. Elementy kultury osobistej: * Walory intelektualne - jest to nic innego jak nasz sposób myślenia, a w szerszym znaczeniu tego pojęcia po prostu inteligencja. Ludzi, których można określić mianem osoby kulturalnej wyróżniają się umiejętnością do przystosowania się do zmiennych warunków pracy i życia. Inni widząc człowieka, który jest mądry, potrafi dobrze orientować się w każdej sytuacji. Każdy chciałby pracować lub spędzać czas z taką osobą. * Wrażliwość emocjonalna - to takie cechy jak: wrażliwość, empatia, identyfikacja, zrozumienia i tolerancja. Cechujący się tym ludzie są bardzo lubiani, posiadają szerokie kręgi znajomych, przyjaciół. Pomagają innym, a także sami uzyskują pomoc w razie potrzeby. Człowiek kulturalny nigdy nie czuje się samotny, gdyż każdy to widzi, jaką jest on osobą lubi przebywać w jego otoczeniu. * Kierunkowy rozwój osobowości - czyli, dalszy rozwój naszego życia. Wszystkie poglądy, a także zawód, jaki wybieramy. Najważniejsze jest to, aby nasze zajęcie było raczej pożyteczne dla środowiska, przynajmniej mu nie szkodzące, tyczy się to również, postępowania zgodnie z ludźmi, którzy są wrażliwi emocjonalnie. * Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku. * Skuteczność działania i wytwory tej skuteczności - to pojęcie tyczy się ludzi pracujący, oraz uczących się, którzy powinni wykonywać swoją pracę, tak aby wykonywać ją najlepiej jak potrafimy, oraz uzyskiwać pozytywne rezultaty tej pracy. * Walory estetyczne - to takie postępowanie, które pokazuje, że potrafimy się zachować, w każdej sytuacji. Nigdy nie działa w sposób, który mógłby przynieść cierpienie innym. * Dbałość o zdrowie i higienę osobistą - oznacza to łatwość w porozumiewaniu i w kontaktach z ludźmi. Nikt przecież nie chciałby przebywać w otoczeniu osoby, która się nie myje, albo nie dba o swoje zdrowie. To samo tyczy się do dbałości o wygląd i urodę. * Otwartość na kontakty z innymi ludźmi i umiejętność współdziałania i współżycia z nimi - to taka osoba, która bardzo szybko nawiązuje nowe znajomości. Ta cecha jest bardzo pomocna w pracy, gdyż w towarzystwie ludzi, z którymi łatwo jest nam się dogadać dobrze nam się współpracuje. * Umiejętność panowania nad swoimi emocjami, temperamentem i poczuciem humoru - to po prostu godne zachowanie w stosunku do sytuacji. Nie wypada nam np. śmiać się w kościele. źródło: internet wystarczy wejść i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 cytat pani stokrotki z tamtego forum "Ledwoś wpadła na forum i już sie szarogęsisz,wszystkich ustawiasz, i robisz z forum budowlanego jakieś < kłapanie panienek przy winku >" wiecie o kim mowa ? ta dziewczyna rozgryzła towarzystwo w dwa dni i co , wszyscy się uwzieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz ide polookac ktoś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie żeby złośliwie, ale tak mi się od razu pomyślało * Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku. * wystarczy wejść i poczytać i że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... hm....jak widać nie wystarczy poczytać - trzeba jeszcze przyswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. sprzątaj sprzątaj czegoś co zostało już trwale zapisane nie da się posprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie żeby złośliwie, ale tak mi się od razu pomyślało * Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku. * wystarczy wejść i poczytać i że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... hm....jak widać nie wystarczy poczytać - trzeba jeszcze przyswoić może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz ide polookac ktoś Ty No pewnie Od urodzenia, tylko teraz na prowincję mnie wywiało - ale dalej aglomeracja Ale spoko - Nefer wie, że ja mam swoje za uszami i narozrabiać potrafię, więc myślę, że pasuję A wiecie co - krew mnie zalała. http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm Jedyna Nefer gada po trzeźwemu. Reszta to ja nie wiem... Wewontek na tamtym forum przeczytałam w kawałku. Obejrzałam nicki i avatary. Masakra. Szkoda mi tylko paru osób - wiem co miała Nefcia na myśli mówiąc o nich parę postów wyżej. Jak się okażą niepotrzebni to się przekonają... Jeden wniosek się nasuwa. Jak jedna osoba potrafi rozpierniczyć to co latami funkcjonowało - i funkcjonowało dobrze! Historia zna takich co szły za nimi miliony nie? A jako i rzeczona pokazuje - różnie się to kończyło, przeważnie źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. termitu użyjesz ? czy środków na pasożyty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie żeby złośliwie, ale tak mi się od razu pomyślało * Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku. * wystarczy wejść i poczytać i że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... hm....jak widać nie wystarczy poczytać - trzeba jeszcze przyswoić może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie Nie napisałeś tylko z wikipedii wkleiłeś, a tyle to i moje dziecko co to ma 9 lat potrafi. No poziom zaiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. termitu użyjesz ? czy środków na pasożyty ? Sily Wyzszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie a ty myślisz, że na twoje zaczepki każdy będzie reagował od razu? wyczekiwał ich błyskotliwości? oooo rety.... idż już do swoich... tam na ciebie czekają.... i redakcja, i Stokrotka .... idż już wierz mi ... przyszedłes się tu bić o Daggulkę... ale nie ma takiej potrzeby ... jak widzisz ani raz nie pada tutaj jej nick... nikt nie pisze co o niej myśli, bo wszystko już zostało napisane i o dziwo nie przez nas, co Ci Malka zacytowała... więc daruj sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts