Achaja 30.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. termitu użyjesz ? czy środków na pasożyty ? Sily Wyzszej. Znaczy co? Ponuro się zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz ide polookac ktoś Ty No pewnie Od urodzenia, tylko teraz na prowincję mnie wywiało - ale dalej aglomeracja Ale spoko - Nefer wie, że ja mam swoje za uszami i narozrabiać potrafię, więc myślę, że pasuję A wiecie co - krew mnie zalała. http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm Jedyna Nefer gada po trzeźwemu. Reszta to ja nie wiem... Wewontek na tamtym forum przeczytałam w kawałku. Obejrzałam nicki i avatary. Masakra. Szkoda mi tylko paru osób - wiem co miała Nefcia na myśli mówiąc o nich parę postów wyżej. Jak się okażą niepotrzebni to się przekonają... Jeden wniosek się nasuwa. Jak jedna osoba potrafi rozpierniczyć to co latami funkcjonowało - i funkcjonowało dobrze! Historia zna takich co szły za nimi miliony nie? A jako i rzeczona pokazuje - różnie się to kończyło, przeważnie źle... Mnie tylko szkoda tamtego forum. Mam nadzieję, że nie dadzą się wkręcić. Mam nadzieję. Szkoda mi , bo tamto forum też będzie opluwane jeśli się nie dostosuje. A może warto ich uprzedzić, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 30.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie żeby złośliwie, ale tak mi się od razu pomyślało * Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku. * wystarczy wejść i poczytać i że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu.... hm....jak widać nie wystarczy poczytać - trzeba jeszcze przyswoić może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie Nie napisałeś tylko z wikipedii wkleiłeś, a tyle to i moje dziecko co to ma 9 lat potrafi. No poziom zaiste... znowu się mylisz... To było z portalu o wypracowaniach a nie z Wikipedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie a ty myślisz, że na twoje zaczepki każdy będzie reagował od razu? wyczekiwał ich błyskotliwości? oooo rety.... idż już do swoich... tam na ciebie czekają.... i redakcja, i Stokrotka .... idż już wierz mi ... przyszedłes się tu bić o Daggulkę... ale nie ma takiej potrzeby ... jak widzisz ani raz nie pada tutaj jej nick... nikt nie pisze co o niej myśli, bo wszystko już zostało napisane i o dziwo nie przez nas, co Ci Malka zacytowała... więc daruj sobie.... Sobie KUŹWA wypraszam - JA PISZĘ o Daggulce , bo nie lubię ściemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No dobra sepy, nie karmic trolla, bo tu sprzatane bedzie. termitu użyjesz ? czy środków na pasożyty ? Sily Wyzszej. Znaczy co? Ponuro się zrobi? NiE DZIwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ... no wystarczyło by wkleić fragmenty wątków o adamie mk, o zlocie z ubiegłego roku, o zlocie z tego roku, o Vadiolu.... i pewnie kilku inszych których już nawet nie trzeba dokładać... ale po co? jeszcze nam ich oddadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 a ja zadałam zagadkę i nie mam odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie a ty myślisz, że na twoje zaczepki każdy będzie reagował od razu? wyczekiwał ich błyskotliwości? oooo rety.... idż już do swoich... tam na ciebie czekają.... i redakcja, i Stokrotka .... idż już wierz mi ... przyszedłes się tu bić o Daggulkę... ale nie ma takiej potrzeby ... jak widzisz ani raz nie pada tutaj jej nick... nikt nie pisze co o niej myśli, bo wszystko już zostało napisane i o dziwo nie przez nas, co Ci Malka zacytowała... więc daruj sobie.... Sobie KUŹWA wypraszam - JA PISZĘ o Daggulce , bo nie lubię ściemy no to ja Ciebie sorry... wychyliłam się i moja kultura każe się uderzyć w piersi i przeprosić uniżenie starszą stażem i wiekiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz ide polookac ktoś Ty No pewnie Od urodzenia, tylko teraz na prowincję mnie wywiało - ale dalej aglomeracja Ale spoko - Nefer wie, że ja mam swoje za uszami i narozrabiać potrafię, więc myślę, że pasuję A wiecie co - krew mnie zalała. http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm Jedyna Nefer gada po trzeźwemu. Reszta to ja nie wiem... Wewontek na tamtym forum przeczytałam w kawałku. Obejrzałam nicki i avatary. Masakra. Szkoda mi tylko paru osób - wiem co miała Nefcia na myśli mówiąc o nich parę postów wyżej. Jak się okażą niepotrzebni to się przekonają... Jeden wniosek się nasuwa. Jak jedna osoba potrafi rozpierniczyć to co latami funkcjonowało - i funkcjonowało dobrze! Historia zna takich co szły za nimi miliony nie? A jako i rzeczona pokazuje - różnie się to kończyło, przeważnie źle... Mnie tylko szkoda tamtego forum. Mam nadzieję, że nie dadzą się wkręcić. Mam nadzieję. Szkoda mi , bo tamto forum też będzie opluwane jeśli się nie dostosuje. A może warto ich uprzedzić, co ? A myślisz że uwierzą? Będą się napływu na razie cieszyć tylko. O redakcji mówię. A jeśli chodzi o userów... Nie wiem ile czasu minie, ale przekonają się kiedyś sami. Tylko ja tam bym się wkurzyła gdyby ktoś przyszedł robić szambo na moje podwórko - gdybym wiedziała, że to prawda. A że ludzie o wszystkim muszą się sami przekonać... To chyba szkoda strzępić języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Bo za trudna byla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ale była odpowiedź -pełna...myślałam,ze błysniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ale była odpowiedź -pełna...myślałam,ze błysniecie czekaj no - zgubiłam się chyba... Poczytałam wszystkie posty TAM. Fakt Stokrotka się poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 szkoda, dziewczynę zakrzyczeli ...jak to mawia jedna kolezanka "standard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 ... no ale wyjścia są trzy... albo zlac i niech się męczą... albo jej pomóc, ale będzie jatka co już widać albo dać jej kilka linków od nas, niech poczyta i uprzedzić ze ten typ tak ma... i żeby się nie stresowała niepotrzebnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Spokojnie jak na wojnie, jak mawial moj tatus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 chyba już bedzie spokój... choc nie użyto argumentów siły, lecz silnych argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ja bym olała sprawę w ogóle. Niekarmienie trolla jest najbardziej wkurzajace, choć no ciężko się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.03.2010 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Spokojnie jak na wojnie, jak mawial moj tatus. Serwis porządkowy do usług. Malgos Ty naprawdę chcesz te posty wywalic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Spokojnie jak na wojnie, jak mawial moj tatus. Serwis porządkowy do usług. Malgos Ty naprawdę chcesz te posty wywalic? Edzia zadała dobre pytanie. Może niech zostaną - dla potomności... w końcu to ciekawa lektura i wiele o życiu się można dowiedzieć. Ja w każdym razie podpisuję się pod każdym swoim słowem, a przy okazji chętnie wypowiem swoją opinię twarzą w twarz - nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Spokojnie jak na wojnie, jak mawial moj tatus. Serwis porządkowy do usług. Malgos Ty naprawdę chcesz te posty wywalic? No dobrze, jesli wiekszosc moich gosci jest za zostawieniem, to niech zostana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts