Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz :p ide polookac ktoś Ty :)

No pewnie :lol:

Od urodzenia, tylko teraz na prowincję mnie wywiało - ale dalej aglomeracja :lol:

Ale spoko - Nefer wie, że ja mam swoje za uszami i narozrabiać potrafię, więc myślę, że pasuję :lol:

A wiecie co - krew mnie zalała.

http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm

Jedyna Nefer gada po trzeźwemu. Reszta to ja nie wiem...

Wewontek na tamtym forum przeczytałam w kawałku. Obejrzałam nicki i avatary.

Masakra.

Szkoda mi tylko paru osób - wiem co miała Nefcia na myśli mówiąc o nich parę postów wyżej. Jak się okażą niepotrzebni to się przekonają...

Jeden wniosek się nasuwa.

Jak jedna osoba potrafi rozpierniczyć to co latami funkcjonowało - i funkcjonowało dobrze!

Historia zna takich co szły za nimi miliony nie? ;) A jako i rzeczona pokazuje - różnie się to kończyło, przeważnie źle...

Mnie tylko szkoda tamtego forum. Mam nadzieję, że nie dadzą się wkręcić. Mam nadzieję. Szkoda mi , bo tamto forum też będzie opluwane jeśli się nie dostosuje. A może warto ich uprzedzić, co ?

Gość coolibeer
Nie żeby złośliwie, ale tak mi się od razu pomyślało

* Postępowanie i zachowywanie się kulturalnie- to znaczy, że powinniśmy odnosić się do siebie kulturalnie (absolutnie wykluczone jest używanie przekleństw), posiadanie dobrych manier, udzielanie pomocy tym, którzy tego potrzebują oraz okazywanie szacunku.

* wystarczy wejść i poczytać

i

że chyba cię mamusia przydusiła podczas porodu....

hm....jak widać nie wystarczy poczytać - trzeba jeszcze przyswoić

może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie :)

Nie napisałeś tylko z wikipedii wkleiłeś, a tyle to i moje dziecko co to ma 9 lat potrafi.

No poziom zaiste... :roll:

znowu się mylisz... To było z portalu o wypracowaniach a nie z Wikipedi

może to co napisałem było jakąś aluzją tylko że ktoś tego nie zrozumiał ale byłaś blisko i zajarzyłaś po godzinie :)

:o a ty myślisz, że na twoje zaczepki każdy będzie reagował od razu? wyczekiwał ich błyskotliwości?

oooo rety.... idż już do swoich... tam na ciebie czekają.... i redakcja, i Stokrotka .... idż już :) wierz mi ... przyszedłes się tu bić o Daggulkę... ale nie ma takiej potrzeby ... jak widzisz ani raz nie pada tutaj jej nick... nikt nie pisze co o niej myśli, bo wszystko już zostało napisane i o dziwo nie przez nas, co Ci Malka zacytowała... więc daruj sobie....

Sobie KUŹWA wypraszam - JA PISZĘ o Daggulce , bo nie lubię ściemy :)

... no wystarczyło by wkleić fragmenty wątków o adamie mk, o zlocie z ubiegłego roku, o zlocie z tego roku, o Vadiolu.... i pewnie kilku inszych których już nawet nie trzeba dokładać...

ale po co? jeszcze nam ich oddadzą :p

:o a ty myślisz, że na twoje zaczepki każdy będzie reagował od razu? wyczekiwał ich błyskotliwości?

oooo rety.... idż już do swoich... tam na ciebie czekają.... i redakcja, i Stokrotka .... idż już :) wierz mi ... przyszedłes się tu bić o Daggulkę... ale nie ma takiej potrzeby ... jak widzisz ani raz nie pada tutaj jej nick... nikt nie pisze co o niej myśli, bo wszystko już zostało napisane i o dziwo nie przez nas, co Ci Malka zacytowała... więc daruj sobie....

Sobie KUŹWA wypraszam - JA PISZĘ o Daggulce , bo nie lubię ściemy :)

no to ja Ciebie sorry... wychyliłam się i moja kultura każe się uderzyć w piersi i przeprosić uniżenie starszą stażem i wiekiem :p :P :p

Ty Achaja Ty warszafka jesteś...? bo niczym swoja gadasz :p ide polookac ktoś Ty :)

No pewnie :lol:

Od urodzenia, tylko teraz na prowincję mnie wywiało - ale dalej aglomeracja :lol:

Ale spoko - Nefer wie, że ja mam swoje za uszami i narozrabiać potrafię, więc myślę, że pasuję :lol:

A wiecie co - krew mnie zalała.

http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm

Jedyna Nefer gada po trzeźwemu. Reszta to ja nie wiem...

Wewontek na tamtym forum przeczytałam w kawałku. Obejrzałam nicki i avatary.

Masakra.

Szkoda mi tylko paru osób - wiem co miała Nefcia na myśli mówiąc o nich parę postów wyżej. Jak się okażą niepotrzebni to się przekonają...

Jeden wniosek się nasuwa.

Jak jedna osoba potrafi rozpierniczyć to co latami funkcjonowało - i funkcjonowało dobrze!

Historia zna takich co szły za nimi miliony nie? ;) A jako i rzeczona pokazuje - różnie się to kończyło, przeważnie źle...

Mnie tylko szkoda tamtego forum. Mam nadzieję, że nie dadzą się wkręcić. Mam nadzieję. Szkoda mi , bo tamto forum też będzie opluwane jeśli się nie dostosuje. A może warto ich uprzedzić, co ?

A myślisz że uwierzą?

Będą się napływu na razie cieszyć tylko. O redakcji mówię. A jeśli chodzi o userów... Nie wiem ile czasu minie, ale przekonają się kiedyś sami.

Tylko ja tam bym się wkurzyła gdyby ktoś przyszedł robić szambo na moje podwórko - gdybym wiedziała, że to prawda.

A że ludzie o wszystkim muszą się sami przekonać... To chyba szkoda strzępić języka. :(

... no ale wyjścia są trzy...

albo zlac i niech się męczą...

albo jej pomóc, ale będzie jatka co już widać

albo dać jej kilka linków od nas, niech poczyta i uprzedzić ze ten typ tak ma... i żeby się nie stresowała niepotrzebnie.... :roll: :wink:

Spokojnie jak na wojnie, jak mawial moj tatus. :lol: :lol: :lol:

Serwis porządkowy do usług.

Malgos Ty naprawdę chcesz te posty wywalic?

Edzia zadała dobre pytanie. Może niech zostaną - dla potomności... w końcu to ciekawa lektura i wiele o życiu się można dowiedzieć.

Ja w każdym razie podpisuję się pod każdym swoim słowem, a przy okazji chętnie wypowiem swoją opinię twarzą w twarz - nie ma problemu.