Achaja 30.03.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pewnie Małgoś.Nie ma co jak tchórz zamiatać pod dywan, tudzież zmieniać piaskownicę.Toże się tego co napisałam nie wstydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 generalnie niezły burdl, dużo emocji...ale byłabym hipokrytką namawiając do posprzątania,Zawsze byłam przeciwniczką usuwania wątków, postów i tematów,wielokrotnie głośno o tym mówiłam - niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Mnie nie bola teksty puszczane do mnie, splywa to po mnie jak po kaczce, natomiast nie pozwole sobie obrazac moich znajomych u mnie w watku i to z takiej grubej rury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 jeśli Cie to uspokoi - nie czuję się urażona - ten pan nie jest w stanie tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dzieki, ze strone ustrzelilas. Mam nadzieje, ze Fenix sie tu jeszcze pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Mnie nie bola teksty puszczane do mnie, splywa to po mnie jak po kaczce, natomiast nie pozwole sobie obrazac moich znajomych u mnie w watku i to z takiej grubej rury... A daj spokój, akurat my Twoi znajomi dorośli jesteśmy, jak perz na podwórku wyrasta, to zakasujemy rękawy i staramy się wypielić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Mnie nie bola teksty puszczane do mnie, splywa to po mnie jak po kaczce, natomiast nie pozwole sobie obrazac moich znajomych u mnie w watku i to z takiej grubej rury... A daj spokój, akurat my Twoi znajomi dorośli jesteśmy, jak perz na podwórku wyrasta, to zakasujemy rękawy i staramy się wypielić i tyle dobra dobra... jeszcze Ci uwierzymy, że nas lubisz i że chcesz byśmy tu zaglądali... i jeszcze, że Ci zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2010 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Myslisz, ze on Szwed? Mamy plus dodatni - Achaja dolaczyla do sitwy sepow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A daj spokój, akurat my Twoi znajomi dorośli jesteśmy, jak perz na podwórku wyrasta, to zakasujemy rękawy i staramy się wypielić i tyle trza zapas randaup'a kupić, nie warto się brudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Myslisz, ze on Szwed? nie , myślę,że ma jakąś mordę do obicia w tamtej okolicy ...a Fenix duuuży facet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A daj spokój, akurat my Twoi znajomi dorośli jesteśmy, jak perz na podwórku wyrasta, to zakasujemy rękawy i staramy się wypielić i tyle trza zapas randaup'a kupić, nie warto się brudzić brudzić jak brudzić... ale jeszcze kręgosłup bądź co gorsza paznokcie uszkodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 30.03.2010 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Myslisz, ze on Szwed? nie , myślę,że ma jakąś mordę do obicia w tamtej okolicy ...a Fenix duuuży facet jest oooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ty się tu nie rumień, tylko kawkę szykuj dla wędrowca, po drodze TAM - pewnie wpadnie się przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ty się tu nie rumień, tylko kawkę szykuj dla wędrowca, po drodze TAM - pewnie wpadnie się przytulić Nie po drodze mu... Retro - możesz iść spać, już rozmawiamy o czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Myslisz, ze on Szwed? nie , myślę,że ma jakąś mordę do obicia w tamtej okolicy ...a Fenix duuuży facet jest oooooooo Ooooo... Taaaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ide se znów 4 h snu....ja się wykończę pa zołzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja mam nadzieję, że jest w drodze na Cżestochowę Myslisz, ze on Szwed? nie , myślę,że ma jakąś mordę do obicia w tamtej okolicy ...a Fenix duuuży facet jest oooooooo Ooooo... Taaaak? ciiiichoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ide se znów 4 h snu....ja się wykończę pa zołzy no też zaraz idę... jutro proza życia, pranie sprzątanie - ble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja jutro MUSZE do USu dotrzec i umowilam sie z dziewczyna z innego forum (teraz myslcie z ktorego ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts