Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aleście tego napłodzili . Zajeliście mnie cały poranny czas na kawusie . Nie zdążyłem zajrzeć do innych wewontków . Niedobre .

p.s. dla niekumatych , postanowiłem robić to co zawsze . Igonrować osoby które nie zasługują na moją uwagę . Są pewne postawy i zachowania które stanowczo odrzuciłem w procesie dorastania i mam szczerą nadzieję już do nich nie wracać . :-?

Aleście tego napłodzili . Zajeliście mnie cały poranny czas na kawusie . Nie zdążyłem zajrzeć do innych wewontków . Niedobre .

p.s. dla niekumatych , postanowiłem robić to co zawsze . Igonrować osoby które nie zasługują na moją uwagę . Są pewne postawy i zachowania które stanowczo odrzuciłem w procesie dorastania i mam szczerą nadzieję już do nich nie wracać . :-?

Podpisuję się pod tym, bo nie chce mi się wymyślać tego samego ale innymi słowami.

I jeszcze dopiszę, że wcale nie zależy mi i nie dążę do tego, aby kogokolwiek usunąć z jakiegokolwiek forum. Tylko jakoś tak mi się zdaje, że niektóre osoby albo mają pecha że przyciągają do siebie kłótnie, albo za bardzo jątrzą i z malutkiego słownego nieporozumienia robią Wietnam :o

A wogle to cześć.

Achaja, nie ubieraj się, bedziemy we dwie na golasa latać :lol: :lol:

No ale sie narobilo :D

I to jest tak jak sie nie jest w temacie a sie czyms nakreci pod wplywem jakiegos fragmentu wyrwanego z calosci

Tu sa zarty, smichy-hihy ( a moze chichy ) a tam jest wklejane jako cos pisane serio i piana gotowa :D

Mam nadzieje ze juz wypita i teraz czas na kawke :)

http://www.lavazza.waw.pl/images/kawa_rys.jpg

kurde tez z pianka :wink:

Dobrego dzionka życzę :p :P :p

Kawkę wypiłam - dzięki Markotko.....

Dowiedziałam się że ja też poniekąd z Warszafki... dzięki Neferko... - może być, byleśmy dobrymi ludźmi zostali....

Zawsze mi się z Tobą dobrze rozmawiało :D

Nie miałam pojęcia, że można o przytulanie aż tak się kłócić....

Ja tam lubię się poprzytulać... Feniks też - prawda :wink:

Achaja fajnie jest być zgrabną i Wiolasz też... wiec proszę pokazywać to co się ma do pokazania ... bo później to już się nie pokaże :wink:

Aleście nastukali.....

Alleluja

niech nam żyje alleluja :D

przez przypadek zwęszyłam o co cho. nie mam w zwyczaju wskakiwać na barykady i raczej tego nie czynię. zorientowana specjalnie tez nie jestem, za to podczas śledzenia sprawy jak natknęłam się na dar zrzeszania to wymiękłam :lol: