Achaja 31.03.2010 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 mi też marzły... ale byłam grzeczna i mi Małżuś kupił komputerek łóżkowy hi hi hih i klikam w cieplutkim wyrku no ja niby też mam łóżkowy, ale jakoś tak... w poscieli zanadto się grzeje franca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 01:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No to Achaja, Ty sobie tu flirtuj, a ja spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No to Achaja, Ty sobie tu flirtuj, a ja spadam. chyba sama ze sobą Kurde, nie powtórzę 3ci raz, że idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 nooo dobra tez zmykam do jutra pa[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2010 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No to Achaja, Ty sobie tu flirtuj, a ja spadam. chyba sama ze sobą Kurde, nie powtórzę 3ci raz, że idę Bramer mnie zdradza, ide sie powiesic. To paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No to Achaja, Ty sobie tu flirtuj, a ja spadam. chyba sama ze sobą Kurde, nie powtórzę 3ci raz, że idę Bramer mnie zdradza, ide sie powiesic. To paaaa. a kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 31.03.2010 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Aleście tego napłodzili . Zajeliście mnie cały poranny czas na kawusie . Nie zdążyłem zajrzeć do innych wewontków . Niedobre . p.s. dla niekumatych , postanowiłem robić to co zawsze . Igonrować osoby które nie zasługują na moją uwagę . Są pewne postawy i zachowania które stanowczo odrzuciłem w procesie dorastania i mam szczerą nadzieję już do nich nie wracać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2010 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 o widze ze sie dzieje dobrze sie stalo jak sie stalo to sie napisalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.03.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Aleście tego napłodzili . Zajeliście mnie cały poranny czas na kawusie . Nie zdążyłem zajrzeć do innych wewontków . Niedobre . p.s. dla niekumatych , postanowiłem robić to co zawsze . Igonrować osoby które nie zasługują na moją uwagę . Są pewne postawy i zachowania które stanowczo odrzuciłem w procesie dorastania i mam szczerą nadzieję już do nich nie wracać . Podpisuję się pod tym, bo nie chce mi się wymyślać tego samego ale innymi słowami. I jeszcze dopiszę, że wcale nie zależy mi i nie dążę do tego, aby kogokolwiek usunąć z jakiegokolwiek forum. Tylko jakoś tak mi się zdaje, że niektóre osoby albo mają pecha że przyciągają do siebie kłótnie, albo za bardzo jątrzą i z malutkiego słownego nieporozumienia robią Wietnam A wogle to cześć. Achaja, nie ubieraj się, bedziemy we dwie na golasa latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 31.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 No ale sie narobilo I to jest tak jak sie nie jest w temacie a sie czyms nakreci pod wplywem jakiegos fragmentu wyrwanego z calosci Tu sa zarty, smichy-hihy ( a moze chichy ) a tam jest wklejane jako cos pisane serio i piana gotowa Mam nadzieje ze juz wypita i teraz czas na kawke http://www.lavazza.waw.pl/images/kawa_rys.jpg kurde tez z pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dobrego dzionka życzę :P Kawkę wypiłam - dzięki Markotko..... Dowiedziałam się że ja też poniekąd z Warszafki... dzięki Neferko... - może być, byleśmy dobrymi ludźmi zostali.... Zawsze mi się z Tobą dobrze rozmawiało Nie miałam pojęcia, że można o przytulanie aż tak się kłócić.... Ja tam lubię się poprzytulać... Feniks też - prawda Achaja fajnie jest być zgrabną i Wiolasz też... wiec proszę pokazywać to co się ma do pokazania ... bo później to już się nie pokaże Aleście nastukali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 .... dzień dobry chciałam powiedzieć, że ja się nie nadaje na tkie nocne pogaduszki ledwie wstałam, najchętniej znów bym się położyła w kimono witam obecnych i pytam gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.03.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Nituś.. śpią... Tylko Malka w pogotowiu gdzieś... Małego musiała odwieźć do przedszkola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 dzień dobry to krótki komentarz no ja pierdziu Małgoś dobrze że to się ostało chociaz niesmak letki Fenix ja mam nadzieję że Ty sie na Częstochowę jednak nie wybierasz skoroś duży Achaja noooooo nooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 a z wrażenia zapomniałam Dzieląc się jajkiem, w te piękne Święta, życzymy samych radości. Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was gości http://www.voica.misje.pl/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Achaja 31.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Bry! Wstałam - ale czuję sie jak na mega kacu Matko i córko przenajświętszo, roboty huk - muszę na chwilę odwyk od murłatora zrobić... Dobra... nie ubieram się, wiosna w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alleluja dziś śpiewajmy, Bogu cześć i chwałę dajmy,Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzeniaTo są najszczersze moje życzenia. http://janbar.jgora.pl/images/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alleluja niech nam żyje alleluja przez przypadek zwęszyłam o co cho. nie mam w zwyczaju wskakiwać na barykady i raczej tego nie czynię. zorientowana specjalnie tez nie jestem, za to podczas śledzenia sprawy jak natknęłam się na dar zrzeszania to wymiękłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 31.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 to oświeć mnie bo ja co jakiś czas wpadam na to. Jakies nowe forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 odsyłam do powiedzmy źródła problemu http://forum.muratordom.pl/kiedy-oficjalny-zlot-muratora-w-2010-roku,t183308-180.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts